:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> LOIS & CLARK - THE NEW ADVENTURES OF SUPERMAN - SEIZOEN 3
LOIS & CLARK - THE NEW ADVENTURES OF SUPERMAN - SEIZOEN 3
Bespreking door: Werner - Geplaatst op: 2006-10-10
SERIE
Zij weet het. En hij weet dat zij het weet. In de laatste spectaculaire reddingsactie uit de laatste aflevering van het tweede seizoen werden talrijke hints rondgestrooid die Clark Kent (Dean Cain) als Superman aanwezen, en uiteraard heeft een pientere vrouw als Lois Lane (Teri Hatcher) de puzzel in elkaar gepast. En wanneer Clark haar ten huwelijk vraagt, stelt ze zich de vraag wie haar eigenlijk wil: Clark... of Superman.



Het wordt dus een turbulent seizoen; de kring van intimi die weten dat Clark Superman is, is nu met één lid uitgebreid. Lois leert Jonathan (Eddie Jones) en Martha (K. Callan) op een héél andere manier kennen als de pleegouders van de wees van de andere planeet. Lois leert dat het leven naast Superman niet altijd een lolletje is: om het even waar en wanneer kan de Man van Staal opgeroepen worden om de wereld nog maar eens van de ondergang te gaan redden, wat eventuele besprekingen aangaande het nakende huwelijk er niet echt gemakkelijker op maakt. Lois en Clark beleven echter de vreemdste - maar ook de beste - avonturen dit jaar: Clark breekt met haar omdat hij vreest niet meer te kunnen instaan voor haar veiligheid, nu het indernationale misdaadsyndicaat Intergang tracht de criminele touwtjes van Metropolis te grijpen. Lois wordt geraakt door een straal waardoor zij tijdelijk Supermans krachten overneemt, wat haar inlevingsvermogen in het duistere sombere leven van haar toekomstige echtgenoot een beetje verzacht, en vanaf dan lopen de huwelijksplannen als een sneltreinvaart. Maar Lois & Clark: The New Adventures Of Superman zouden Lois & Clark: The New Adventures Of Superman niet zijn, of voor het jawoord zouden er nog tal van onoverkomelijke problemen opdagen. Zo erg dat de lopende verhaallijn toch op de duur een beetje bij de haren gesleurd wordt, en niets is de scenaristen te gek om de kijkers altijd maar als bij een ezel een wortel voor de neus te houden. De dubbele slotaflevering, waarin veel over Clarks origine wordt onthuld, is dan weer niet alleen een stijlbreuk, maar levert een behoorlijke cliffhanger om het derde seizoen mee te eindigen. Er dient echter wel gezegd worden dat de scenaristen variatie in hun scripts trachten te brengen. Naast de inmiddels stereotiep geworden megalomane-gek-van-de-week neemt Superman het onder meer op tegen een leger ontwaakte nazi's, een vrouw die meent dat Superman haar alimentatie moet voor haar zoontje, terwijl Clark de families Kent en Lane op de gepaste tijden liefst zo ver mogelijk van elkaar willen houden, want de trouwpartij wordt zoals wel eens meer het geval is door de schoonouders gedirigeerd.



Maar globaal gezien blijft Lois & Clark voor me persoonlijk toch de Superman-incarnatie die me het meest tot de verbeelding blijkt te spreken. De personages zijn minder stijf en meer stripverfilming-waardig dan in de Christopher Reeve-versie, spelen een belangrijkere rol dan de (toegegeven, soms goedkope) speciale effecten in tegenstelling tot Bryan Singers recente blockbuster-spektakel Superman Returns. Over de hyper-politiek correcte bordkartonnen versie uit de jaren '60 zwijgen we maar liever, en de tekenfilms kunnen me al helemaal niet boeien. Dean Cain is niet dadelijk de meest getalenteerde acteur tout court, maar heeft met deze rol de rol van zijn leven te pakken. Teri Hatcher kan al haar bitch-registers volledig opentrekken, Eddie Jones en K. Callan zijn twee schatten van (pleeg)ouders, wijlen Lane Smith steelt met zijn excentrieke typetje Perry White vaak de show zonder op te dringen, en het omruilen van Michael Landers voor Justin Whalin voor de rol van manusje-van-alles Jimmy Olsen vorig seizoen was een duidelijk goeie zet. De acteur zit knus in zijn rol, levert ook de nodige comic relief maar maakt daar, in tegenstelling tot vele andere acteurs in een soortgelijk geval, geen karikatuur van. Jimmy heeft ook zijn ernstige kant, een verstoorde relatie met zijn vader en een zéér vluchtig libido. Qua booswichten en andere bijrollen konden we het met Peter Boyle, Bruce Campbell, Shelley Long, Justine Bateman, en, de meest ongelofelijke van allemaal, Spartacus-icoon Tony Curtis als belegen playboy, slechter getroffen hebben. Ook enkele klassieke booswichten passeren nog eens één of twee afleveringen de revue, zoals Lex Luthor (John Shea), die nu écht wel het tijdige met het eeuwige verwisselt, en ook publiekslievelingen H.G. Wells (Hamilton Camp) en zijn nemesis Tempus (Lane Davies) mogen nog eens opdraven; niet toevallig lijkt het premisse van de aflevering Tempus Anyone? op het tweede deel van de Back To The Future-saga.

AFLEVERINGEN
Disc 1:
44. ... We Have A Lot To Talk About
Clark vraagt Lois ten huwelijk, en stelt tot zijn verbazing vast dat ze op zichzelf zijn ware identiteit heeft uitgeknobbeld. Omdat hij niet eerlijk tegen haar is geweest houdt ze haar antwoord in beraad, en de twee doen hun uiterste best om elkaar te ontlopen. Superman heeft overigens niet veel om handen, want met de burgerwachten van Bill Church sr. (Peter Boyle)die de criminaliteit ongeveer hebben uitgeroeid, is Metropolis de veiligste plek ter wereld gevonden. Church voelt zich na zijn hartproblemen als herboren, is hertrouwd met zijn verpleegster, het domme blondje Mindy (Jessica Collins), en Bill Church jr. (Bruce Campbell) moet maar toekijken hoe zijn vader het geld door deuren en ramen smijt aan allerlei liefdadigheidsprojecten. Wanneer senior ook nog Intergang wil ontbinden, is de maat vol voor junior.

45. Ordinary People
Lois schrijft een vernietigend artikel over Spencer Spencer (David Leisure), een uitgever van een aangebrand tijdschrijft van het soort dat blijkbaar voornamelijk voor de interviews wordt gelezen. Spencer leidt een teruggetrokken bestaan, en met reden: zijn compleet mismaakte lichaam strookt niet met zijn imago van ladykiller. Maar hij heeft er al wat op gevonden: hij wil een verzopen kwakzalver (Carlos Lacamara) zijn hoofd op het lichaam van Superman laten overplanten. En om de man van staal te lokken, neemt hij zijn twee beste vrienden gevangen: Lois... en Clark. Die net een weddenschap hebben afgesloten dat ze samen een romantisch weekeindje zouden kunnen doorbrengen zonder dat Clark voortdurend Superman moet spelen.

46. Contact
Lois denkt dat ze ontvoerd is door buitenaardse wezens. Die hebben een post-hypnotische suggestie in haar geplaatst waardoor ze telkens weer in trance geraakt en zelfmoord probeert te plegen. De waarheid is dat de zelfmoordpogingen georchestreerd zijn door software-mogul Bob Fences (Patrick Labyorteaux) en bedoeld zijn als een afleidingsmanoeuver om Superman bezig te houden terwijl Fences dure technologische apparatuur laat stelen. Die heeft hij nodig om een dodende straal te bouwen waarmee hij landen die het niet eens zijn met zijn handelspolitiek, letterlijk kan bakken. Lois en Clark roepen de hulp in van Lois nieuwe buurvrouw, de niet echt bijzonder getalenteerde helderziende Star (Olivia Brown). Clark kan echter het risico niet langer lopen dat Superman via Lois onder druk wordt gezet, en hij maakt het uit.

47. When Irish Eyes Are Killing
Nu ze niet langer een koppel zijn, probeert Lois Clark jaloers te maken opdat hij van idee zou veranderen. Tijdens een vrijgezellen-veiling krijgt ze een bod van een oude vlam van haar Patrick Sullivan (Julian Stone), een Ier die ze eertijds als uitwisselingsstudente gekend heeft. De man heeft echter een niet zo bijster bij de dames populaire hobby: als vertegenwoordiger van een nieuwe orde druïden slacht hij ritueel vrouwen af als offer. Patrick zit ook achter de diefstal van de Eyes of Ireland, twee kanjers van smaragden, die samen met een oud-Keltisch masker een druïde oppermachtig kunnen maken. Om de magie te laten werken moet Patrick wel zijn grootste liefde offeren: Lois.

Disc 2:
48. Just Say Noah
Het feit dat ze net uit elkaar zijn, is misschien een hindernis, maar Lois en Clark beweren dat hun breuk hun professionaliteit niet aantast; ze zullen het moeten bewijzen wanneer ze als zogezegd getrouwd koppel de handel en wandel nagaan van het Larry Smiley instituut. Lois' buren zijn na een huwelijkscursus spoorloos verdwenen, en meerdere verdwenen koppels staan op de klantenlijst van Larry Smiley (Mac Davis). Larry is bezig een soort van moderne ark van Noë te bouwen, waarin hij, anticiperend op het laatste oordeel, twee mensen van elke beroepscategorie wil bij elkaar verzamelen.

49. Don't Tug On Superman's Cape
Lois en Clark hebben met elkaar afgesproken om het een tijdje niet over huwelijksplannen te hebben maar gewoon als verliefd koppel door het leven te gaan. Ze worden bedreigd wanneer misdadiger Bad Brain Johnson (Michael Harris) uit de gevangenis wordt bevrijd, en wraak heeft gezworen tegen het "trio" Lois, Clark en Superman dat hem achter de tralies heeft gekregen. Zijn bevrijders, het succesvolle koppel Tim (Jonathan Frakes) en Amber (Genie Francis) Lake, willen echter Superman dwingen om hun waardevolle en unieke verzameling uit te breiden.

50. Ultra Woman
Lucille Newtrich (Shelley Long) en haar zus Nell (Mary Gross) hebben op basis van rood kryptoniet een wapen gemaakt waarmee ze Superman definitief willen immobiliseren. De straal heeft echter een overwacht neveneffect, dat zich pas uit wanneer Clark erdoor wordt getroffen en het schot afschampt op Lois, die Clarks superkrachten overneemt. Lois heeft echter ook, net als Clark, een kantje in haar karakter dat niet toestaat dat er onrecht gebeurt, en om haar identiteit te beschermen terwijl ze haar gaven gebruikt om de misdaad te bestrijden, neemt ze de identiteit van de nieuwe superheldin Ultra Woman aan. Ze leert met schade en schande hoe het soms voor Clark moet voelen om ondanks superkrachten de wereld niet te kunnen redden. Die appreciatie is overigens misschien net het duwtje in de rug dat ze nodig heeft om Clarks huwelijksaanzoek te aanvaarden.

51. Chip Off The Old Clark
Nog maar pas verloofd dreigt er een serieus haar in de boter te komen tussen Lois en Clark. Een duidelijk op alimentatie beluste vrouw, Leigh-Anne Stipanovic (Susan Batten) beweert dat haar zoontje Jesse (Alex D. Linz) de liefdesbaby van Superman is. Ze brengt haar verhaal niet echt overtuigend, maar de uk kan wel zonder problemen met één vinger het bankstel verzetten. De overdreven media-aandacht brengt een meestervermommer op het idee het zoontje te kidnappen en te gebruiken om de oorlog tussen twee rivaliserende oostblokstaatjes tegen elkaar op te zetten.



Disc 3:
52. Super Mann
Sieg Heil! In de riolen en mijnen van Metropolis worden duizend uitverkoren nazi's wakker, die cryogeen zijn ingevrozen voor het geval dat de Duitsers de Tweede Wereldoorlog zouden verliezen. Op twee jaar tijd infiltreren ze zich in de voornaamste politieke en strategische posten, en sommige van hen zijn cultuuriconen geworden, zoals countryzanger Hank West (Paul Kersey), rugbyspeler Steve Law (Sean Kanan) en fotomodel Lisa Rockford (Sandra Hess). Als ze zien dat hun Arische rolmodel Superman niet echt aan hun kant staat, beramen ze een vuile aanslag om hem voorgoed te immobiliseren, zodat ze zonder noemenswaardige tegenstand een graai naar de macht kunnen doen.

53. Virtually Destroyed
Terwijl het verloofde koppel hun conversatie eindelijk eens naar het niveau van "het" weet te tillen, krijgt Lois een uitnodiging om het virtual reality-systeem van nerd Jaxon Xavier (Andy Berman) te komen testen. Samen met Clark komen ze vast te zitten in een virtuele wereld die de hunne niet is, waar Clark zijn Superman-krachten niet kan gebruiken, en vooral waar Jaxon, of "X" zoals hij zich graag laat noemen, achter hun veren zit om het finale puzzelstukje te ontfutselen waardoor hij de virtuele erfenis van zijn onwettelijke vader, Lex Luthor, mee kan achteroverslaan.

54. Home Is Where The Hurt Is
Voor Lois is kersttijd één kommer en kwel: haar moeder (Beverly Garland) en haar vader (Harve Presnell) staan voor de deur om de draad weer op te pikken waar ze die hebben achtergelaten: midden in hun vechtscheiding. De moeder aller domme blondjes, Mindy Church (Jessica Collins) is echter net van plan om Intergang nieuw leven in te blazen, en ze heeft alvast een begin gemaakt met het uitroeien van de concurrentie. Tussen haar en de heerschappij over de misdaadbendes staat echter Superman. Samen met huurmoordenaar Joey Bermuda (Robert Carradine) heeft ze echter uit de brokstukken van Clarks ruimteschip een virus ontworpen waar alleen Superman - die anders nooit ziek kan worden - gevoelig voor is.

55. Never On Sunday
Terwijl Lois' moeder een huwelijksplanner onder de arm genomen heeft om toch maar zo veel mogelijk ruchtbaarheid aan het sprookjeshuwelijk van haar dochter te geven, wordt Clark het doelwit van een goochelaar, Baron Sunday (Cress Williams), die voodoo praktiseert. Hij heeft met Clark en enkele collega-journalisten nog een eitje te pellen.

Disc 4:
56. The Dad Who Came In From The Cold
Een informant heeft nog net voor zijn auto is opgeblazen, een harde schijf aan Lois en Clark kunnen overhandigen met daarop bezwarende informatie over Trevanian (Ben Slack), het hoofd van de inlichtingendienst. Omdat ze iemand betrouwbaar nodig hebben om de gevoelige informatie te hacken, is dit een kolfje naar de hand van Jimmy. Net op dat ogenblik komt Jimmy's vader, Jack Olsen (James Read), die tijdens zijn leven hoogstens een keer of drie naar zijn zoon heeft omgekeken, in Metropolis aangewaaid. En Clark doorziet al snel dat hij helemaal niet in de stad is voor een beleefdheidsbezoekje.

57. Tempus Anyone?
Lois wordt door Tempus (Lane Davies) ontvoerd naar een parallel universum, waar ongeveer iedereen gewapend rondloopt en Tempus het tijdens de verkiezingen opneemt tegen Perry White. Lois is in deze wereld al lang overleden, en Clark heeft zich nooit geopenbaard als Superman, dit op aandringen van zijn verloofde, zijn jeugdliefde Lana Lang (Emily Procter). Samen met H.G. Wells (Hamilton Camp) probeert ze Clark te wijzen op zijn lotsbestemming, want hij is de enige hoop om het toestel terug te vinden waarmee Lois terug naar haar eigen dimensie kan reizen.

58. I Now Pronounce You...
Vier dagen voor hun huwelijk lijkt alles mis te lopen voor Lois en Clark: het hotel waar hun ouders logeren is overboekt, en iemand heeft er lol in om cadeautjes te sturen met dreigbrieven bij. Om haar zinnen op wat anders te zetten laat Perry Lois onderzoek doen naar de diefstal van enkele exotische kikkers, die door doctor Isaac Mamba (Tony Curtis) worden gebruikt bij het onderzoek naar klonen. Mamba's plan is om de president van de Verenigde Staten te ontvoeren en te vervangen door een kloon. Maar wanneer Lois en Clark dat door hebben is het kwaad al geschied.

59. Double Jeopardy
Tijdens zijn huwelijksnacht geraakt Clark niet van de grond, noch letterlijk, noch figuurlijk. Hij begint te vermoeden dat de kersverse echtgenote die zijn bedsponde deelt, níet Lois Lane, maar wel een erg goed gelijkende kloon is. De echte Lois is ontvoerd door Lex Luthor (John Shea), die haar alsnog tot zijn bruid wil maken. Tijdens een schermutseling ontmoeten de echte en de valse Lois elkaar, en de echte krijgt een klap op haar hoofd waardoor ze aan schizofrenie lijdt, en denkt dat ze Wanda Detroit is, een figuur uit de roman-die-ze-nooit-heeft-afgekregen. De valse Lois ziet het leven als mevrouw Superman wel zitten, maar het probleem met de klonen is dat ze psychisch instabiel zijn. Na enkele aanvallen van koopwoede wordt de kloon geobsedeerd met het om zeep helpen van de echte Lois, omdat er volgens haar maar één geliefde voor Superman mag zijn.



Disc 5:
60. Seconds
Lois denkt nog steeds dat ze Wanda Detroit is, en dat ze met de liefde van haar leven, Lex, op de vlucht is voor Clark, die haar leven verwoest heeft. Lex heeft een ambitieus plan om uit de klauwen van de justitie te ontsnappen: door de mystieke leer van Asabi (Shaun Toub) wil hij samen met Lois in een nieuw kloonlichaam verhuizen. De kloon die intussen Lois' plaats heeft overgenomen, komt te weten dat ze maar een beperkte houdbaarheidsdatum heeft, en in de hoop dat Lex haar leven kan verlengen, vertelt ze hem Clarks Grote Geheim...

61. Forget Me Not
Door een klap op haar hoofd heeft Lois geheugenverlies: ze herinnert zich niets, maar dan ook niets meer over Clark. Playboy-psychiater Maxwell Deter (Larry Poindexter) behandelt haar, maar schaamt er zich niet voor om intussen te proberen om bij haar te scoren. Een andere dokter uit dezelfde kliniek, Elias Mendenhall (Charles Cioffi), heeft een lucratief handeltje opgezet in huurmoordenaars-op-bestelling. Hij hersenspoelt zijn patiënten, en als die het vuile werk voor hem hebben opgeknapt, krijgen ze spijtig genoeg een fatale beroerte. Lois staat als volgende op de lijst van daders, en haar slachtoffer is Perry White.

62. Oedipus Wrecks
Dokter Deter heeft Lois zodanig ver bewerkt dat ze smoorverliefd op hem is geworden, en hij krijgt haar zelfs zover dat ze haar ontslag indient op de Daily Planet, en met hem op het punt staat naar Frankrijk te trekken. De wereld in het algemeen en Metropolis in het bijzonder worden intussen nog maar eens bedreigd, ditmaal door Herkimer Johnson (Daniel Roebuck), de geniale broer van Rufus "Bad Brain" Johnson (uit Don't Tug On Superman's Cape), die koste wat het kost de affectie van zijn moeder tracht te winnen. Zijn uitvinding, een electronische hersengolf, maakt van zijn slachtoffers uiterst beïnvloedbare willoze wezens; Lois krijgt er van de weeromstuit echter herinneringen aan haar vroegere leven van.

63. It's A Small World After All
Op een schoolreünie van Lois zijn twee partners van ex-klasgenoten spoorloos verdwenen. De erg, erg, erg onpopulaire Annette Westman (Elizabeth Anne Smith) heeft hen samen met haar handlanger, de niet al te snuggere Hans (Don Brunner), laten krimpen tot op muizenformaat, en ze vervolgens in een kooi opgesloten. Onder meer Clark staat op het lijstje om als volgende te verdwijnen, alleen werkt de krimpformule bij Superman wat trager dan bij een ander. Hierdoor krijgt Clark nog een tijdsvenster om de zaak te onderzoeken, maar zijn relatie met Lois komt er wel onder geweldige druk door te staan.

Disc 6:
64. Through A Glass, Darkly (1)
Sarah (Justine Bateman) en Ching (Jon Tenney) stellen Superman meermaals op de proef om te zien of hij "waardig" genoeg is om "de uitverkorene" te zijn. Naast het verijdelen van aanslagen testen ze ook zijn leiderschap door hem een paar keer voor moreel moeilijke keuzes te stellen. Ze zijn beide ook afkomstig van Krypton, en hebben na een lange zoektocht de lang verloren troonopvolger Kal-El teruggevonden...

65. Big Girls Don't Fly (2)
Zara en Ching hebben hun ware identiteit onthuld, en vragen Clark/Superman/Kal-El te hulp. De schaarse overlevenden die op het ogenblik van de explosie van de planeet Krypton niet op hun thuisplaneet waren, hebben zich verzameld en een rotsblok getransformeerd tot hun nieuwe huis, New Krypton. Een burgeroorlog dreigt echter, tenzij Kal-El huwt met Zara en zijn plaats als nieuwe leider opneemt. Zoniet zal de kwaadaardige Lord Nor zijn plaats innemen, en dát is een vooruitzicht waar de Man van Staal ook morele problemen bij heeft. Zara en Ching volgen betekent echter alles achterlaten wat hij op Aarde heeft opgebouwd, inclusief zijn relatie met Lois. Lord Nor heeft intussen een huurmoordenaar, Tez (Roger Daltrey) op Clark afgestuurd, om zijn concurrent om zeep te helpen.

BEELD EN GELUID
Seizoen drie van Lois & Clark heeft een iets betere beeldkwaliteit dan de vorige twee seizoenen. De instanties van compressie-artefacts in de openingscredits zijn nog niet helemaal verdwenen, maar de afleveringen zelf zien er behoorlijk beter uit. Echte zware compressiefouten zoals in seizoen 2 zijn er niet meer te bespeuren, en de stabiliteit van de kleuren is er ondanks de NTSC-afkomst een stuk beter op geworden. Het geluid blijft voor de derde keer op rij een solide, weinig op aan te merken Dolby Surround 2.0-track, waarbij misschien ditmaal iets meer aandacht is geschonken aan het stereobeeld, wanneer Superman in super-speed door het scherm zoeft.



EXTRA'S
De extra's zijn ten opzichte van de vorige delen zeker geen verbetering. Disc 3 bevat een 6 minuten durend fragment uit de los te verkrijgen documentaire "Look Up In The Sky: The Amazing Story Of Superman", en op disc 6 vinden we een korte featurette "Lois & Clark: A History Of Romance" (8 min.) terug, waarop onder meer dieper wordt ingegaan op het eerste huwelijk in de eeuwige knipperlichtrelatie tussen Lois en Clark in het Superman-universum, dat ongeveer samenviel met het huwelijk uit de strips, maar uiteindelijk dit seizoen toch nog niet geconsumeerd zou worden. Afsluiten doen we met een redelijk on-imaginatief trivia-spelletje met als quizmaster Dean Cain.



CONCLUSIE
Seizoen drie van Lois & Clark: The New Adventures Of Superman bevat enerzijds enkele van de beste afleveringen uit de reeks (zoals Ultra Woman, Super Mann en de afsluitende dubbelaflevering, maar de story-arc (bij de fans beter bekend als de story-aarggghhh!) waarin het huwelijk tussen de twee hoofdrolspelers zevenendertig keer op de lange baan wordt geschoven, is iets te langdradig uitgewerkt, alhoewel dit nog meevalt als men alle afleveringen er op dvd achter elkaar kan doorjagen.



cover



Studio: Warner

Regie: Philip Sgriccia, Michael W. Watkins, Daniel Attias, Winrich Kolbe, David Jackson, Steven Dubin, Mike Vejar, James R. Bagdonas, Jim Charleston, Geoffrey Nottage, Michael Lange, Alan J. Levi, Jim Pohl, Chris Long, Kenn Fuller
Met: Dean Cain, Teri Hatcher, Lane Smith, John Shea, Eddie Jones, K Callan, Justin Whalin, Kenneth Kimmins

Film:
8,5/10

Extra's:
2/10

Geluid:
7,5/10

Beeld:
7,5/10


Regio:
2

Genre:
Superhelden

Versie:
Benelux (NL)

Jaar:
1995-1996

Leeftijd:
6

Speelduur:
968 min.

Type DVD:
SS-DL

Barcode:
7321931761789


Beeldformaat:
1.33:1 PAL

Geluid:
Engels Dolby Surround 2.0
Frans Dolby Surround 2.0
Italiaans Dolby Surround 2.0

Ondertitels:
Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Engels CC, Italiaans CC
Extra's:
• Documentaire "Lois & Clark: A History Of Romance"
• Trivia-spel
• Fragment "Look Up In The Sky: The Amazing Story Of Superman"

Andere recente releases van deze maatschappij