:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> MY LITTLE PONY - DEEL 3
MY LITTLE PONY - DEEL 3
Bespreking door: Ellen - Geplaatst op: 2011-11-17
SERIE
We keren een derde keer terug naar Ponyland voor de avonturen van de lieve pony's en hun vriendjes. Het derde deel van deze reeks bevat wederom twee verhalen, namelijk Crunch, de Rotshond en Het Felle Licht. Het eerste verhaaltje bestaat uit twee delen en het tweede verhaal wordt in vier delen opgedeeld.Crunch, de Rotshond
De grappige en kleurrijke Bushwoolies zijn kleine wezentjes die ook in Ponyland wonen. Ze zijn goede vriendjes van de pony's. Op een dag zijn de Bushwoolies helemaal in paniek. Ze worden achtervolgd door Crunch, de hond van steen. Hij verandert alles op zijn weg in steen, niet alleen planten en bloemen, maar ook Bushwoolies. De Bushwoolies zijn ten einde raad en roepen de hulp in van de pony's. Maar ook zij weten zich geen raad met deze gigantische hond. Ze proberen hem te pakken te krijgen, maar Crunch is sterker. Hij verandert zelfs één van de pony's in steen! Megan roept de hulp in van meester Mugic. Hij vertelt dat Crunch afkomstig is uit de bergen, waar hij de waakhond is van koning Berg.Megan en de pony's brengen een bezoek aan koning Berg. Hij vertelt hen dat hij Crunch gemaakt heeft om zijn hart te bewaken, een prachtige edelsteen. Maar hij is vergeten Crunch een hart te geven. Als Megan hier verandering kan in brengen, kunnen ze Crunch veranderen en de pony's en Bushwoolies redden.
Het Felle Licht

Megan gaat met de babypony's naar een optreden van Knight Shade, een superster. De babypony's zijn door het dolle heen! Het wordt de dag van hun leven. Zeb, de manager van Knight Shade, nodigt de babypony's immers uit om kennis te maken met hun superster. Meer nog, ze worden door Knight Shade en Zeb uitgenodigd om auditie te doen om te zingen in het achtergrondkoortje van de zanger. Terwijl de kleine pony's zich rot amuseren, staan Megan, Molly en de anderen te wachten. Ze worden ongerust en terecht. Want Zeb heeft geen goede bedoelingen. Tijdens de auditie van de pony'tjes heeft hij immers een vreemde tas boven gehaald waarmee hij hun schaduwen gestolen heeft. Megan, Molly en de andere pony's willen er alles aan doen om de babypony's terug te vinden, maar ook om Knight Shade en Zeb te pakken te krijgen.Ze willen te weten komen waar Zeb de schaduwen voor nodig heeft. Tijdens hun zoektocht ontdekken ze dat Knight Shade en Zeb al heel wat slachtoffers gemaakt hebben. Ze komen ook te weten dat het duo de schaduwen afgeeft aan Erebus, een machtige geest. Hoe zullen de pony's hem verslagen?BEELD EN GELUID
Qua beeld- en geluidkwaliteit verschilt deze derde dvd uit de reeks niet van zijn voorgangers. Het beeld bevat nog altijd heel wat foutjes en ook het geluid is zeer wisselvallig.

EXTRA'S
Deze dvd bevat drie trailers vooraf, namelijk voor De Schippers van de Kameleon, Bob de Bouwer en Brum.CONCLUSIE
De derde dvd uit de reeks van My Little Pony bevat twee afgeronde verhaallijnen die zeker de moeite waard zijn. Alle typische kenmerken van geslaagde My Little Pony-verhaaltjes zijn ook nu weer aanwezig; kleurrijke beelden, schattige beelden, leuke liedjes en vooral héél véél lieve pony's.


coverStudio: Bridge Entertainment

Regie: Gerry Chiniquy, Milton Gray, Tom Ray
Met: -

Film:
8/10

Extra's:
0/10

Geluid:
3/10

Beeld:
3/10


Regio:
2

Genre:
Animatie

Versie:
Benelux (NL)

Jaar:
1986

Leeftijd:
-

Speelduur:
60 min.

Type DVD:
SS-SL

Barcode:
8711983458031


Beeldformaat:
1.33:1 PAL

Geluid:
Nederlands Dolby Surround 2.0


Ondertitels:
-
Extra's:
• Trailers

Andere recente releases van deze maatschappij