:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> WELCOME TO THE JUNGLE
EASTER EGGS: WELCOME TO THE JUNGLE
Maatschappij: Columbia Tristar - Regio: 2 - Datum: 2004-10-24
Wat?
Er staan zeven verborgen korte extra's op. Hierin spreken onder andere de acteurs over elkaar en worden bepaalde special effecten en bepaalde shots uitgelegd.

Hoe?
Als je 1 van onderstaande handelingen uitvoert licht er een soort vlammetje op, druk dan op enter en het filmpje begint.

  1. In het Main Menu: Zorg dat je op menukeuze Special Features staat en druk dan vervolgens drie keer naar links.
  2. In het Main Menu: Zorg dat je op menukeuze Special Features staat en druk drie keer op omhoog.
  3. In het Subtitles Menu: In het eerste talenscherm ga je staan op menukeuze Main Menu. En druk vervolgens 1 keer op omhoog.
  4. In het Subtitles Menu: In het eerste talenscherm ga je staan op menukeuze Main Menu en druk vervolgens 1 keer naar links en 1 keer omhoog.
  5. In het Scene Selection Menu: Zorg dat je kan kiezen uit scene 1-4. Ga dan op het icoontje staan tussen de bladerpijltjes in. Druk vervolgens op beneden, links, rechts.
  6. In het Scene Selection Menu: Zorg dat je kan kiezen uit scene 9-12. Ga dan op het icoontje staan tussen de bladerpijltjes in en druk vervolgens drie keer naar beneden.
  7. In het Special Features Menu: Ga naar de tweede pagina met extra's en ga staan op menukeuze Walken's World. Vervolgens druk je twee keer naar rechts en 1 keer op links.


Deze easter eggs werden overgenomen van dvd.nl, met toestemming van de betrokkenen, waarvoor onze dank.


UIT HET ARCHIEF

Andere recente easter eggs