:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: MOVIE POWER TITELS
PERSBERICHT: MOVIE POWER TITELS
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2003-06-25 - Geplaatst door: Werner
MoviePower voortaan in twee edities op de markt.
De succesvolle MoviePower films van Dutch FilmWorks verschijnen vanaf augustus in twee editie’s op de markt; een enkele DVD met de film in 16:9 anamorphic widescreen en 5.1 Dolby Digital geluid en een Special Edition dubbeldvd vol extra features. De enkele DVD gaat € 12,99 kosten en de special edition € 22,99. Onder het merk MoviePower verschijnen de nieuwste films met de grootste acteurs, waaronder Robert DeNiro, John Travolta, Samuel L. Jackson en Antonio Banderas.

De eerste films die op deze manier worden uitgebracht zijn Below van schrijver/regisseur David Twohy (Pitch Black, The Fugitive) en Ballistic (met Antonio Banderas en Charlie’s Angel Lucy Liu). Beide films verschijnen 15 augustus in twee uitvoeringen met de volgende features:

BELOW
Below is een spannende duikbotenfilm die de suspence van Poltergeist koppelt aan de spanning van U-571. De enkele DVD bevat naast de film in anamorphic Widescreen (16:9) een Dolby Digital 5.1. track én een DTS soundtrack. De Below Special Edition bevat een tweede DVD met daarop een photo gallery, theatrical trailer, deleted scenes, movieclips, B-roll, featurette, een commentaartrack van regisseur David Twohy en de hoofdrolspelers van Below. Daarnaast bevat de disc de duikbotenfilm Attack on the Queen.

BALLISTIC
Ballistic is een spetterende actiefilm met in de hoofdrollen Antonio Banderas (The Mask of Zorro, The 13th Warrior) en Lucy Liu (Charlie’s Angels 1&2, “Ally McBeal”). De enkele DVD bevat de film in anamorphic Widescreen (16:9) met een Dolby Digital 5.1. track. Ballistic Special Edition bevat naast een featurette, trailers en een photogallery, de film Outrage met Antonio Banderas in de hoofdrol.

In 2003 kunt u de verder nog de volgende MoviePower titels verwachten: Shaolin Soccer (met Stephen Chow), No Good Deed (met Samuel L. Jackson en Milla ‘Resident Evil’ Jovovich ) (oktober) en Basic (met John Travolta en Samuel L. Jackson) en Confidence (Dustin Hoffman en Andy Garcia) in december.