:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: MOVIEPOWER ZOMER 2003
PERSBERICHT: MOVIEPOWER ZOMER 2003
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2003-07-02 - Geplaatst door: Werner
DUSTIN HOFFMAN, SUSAN SARANDON EN HOLLY HUNTER SCHITTEREN IN MOONLIGHT MILE

Drie Oscarwinnaars + nieuwkomer Jake Gyllenhaal (Donnie Darko) vormen de cast van het tragikomische Moonlight Mile. Regisseur Brad Silberling (Casper, City of Angels) baseerde het verhaal op een gebeurtenis uit zijn eigen leven, toen zijn verloofde werd vermoord door een obsessieve fan. Moonlight Mile gaat over Joe wiens verloofde per ongeluk wordt vermoord. Terwijl hij samen met zijn schoonouders (Dustin Hoffman en Susan Sarandon) zijn verdriet probeert te verwerken, wordt hij opnieuw verliefd. Verdriet, hoop, liefde, humor en een fantastische climax in de rechtbank maken van Moonlight Mile een film die je niet zo snel vergeet. De prachtige rollen van Hoffman, Sarandon, Holly Hunter en Jake Gyllenhaal worden terecht geprezen. Susan Sarandon won de Sierra Award voor haar rol als moeder. Aanrader!BALLISTIC EN BELOW in twee versies op de markt

Onder het motto Buy on Impulse verschijnen de succesvolle MoviePower films van Dutch FilmWorks vanaf augustus in twee editie’s op de markt; een enkele DVD met de film in 16:9 anamorphic widescreen en 5.1 Dolby Digital geluid en een Special Edition dubbeldvd vol extra features. De enkele DVD gaat slechts € 12,99 kosten, de special edition € 22,99.
Onder het merk MoviePower verschijnen de nieuwste films met de grootste acteurs, waaronder Robert DeNiro, John Travolta, Samuel L. Jackson en Antonio Banderas.
De eerste films die op deze manier worden uitgebracht zijn Below van schrijver/regisseur David Twohy (Pitch Black, The Fugitive) en Ballistic (met Antonio Banderas en Charlie’s Angel Lucy Liu). Beide films verschijnen 15 augustus in twee uitvoeringen.
In 2003 kunt u verder nog de volgende MoviePower titels verwachten: Shaolin Soccer (met Stephen Chow), No Good Deed (met Samuel L. Jackson en Milla ‘Resident Evil’ Jovovich ) in oktober, en Basic (met John Travolta en Samuel L. Jackson) en Confidence (Dustin Hoffman en Andy Garcia) in december.
Below & Ballistic verschijnen op 15 augustus en worden ondersteund door een uitgebreide radio & tv campagne.

Vanaf 8 juli te koop

BALLISTIC

De wereld van internationale spionage wordt opgeschrikt door een nieuw en zeer dodelijk wapen: een microscopisch kleine robot die bij het slachtoffer geïnjecteerd kan worden en die op afstand een hartstilstand kan veroorzaken…zonder sporen na te laten. In een bloedstollende race om dit wapen in handen te krijgen, komen twee aartsvijanden tegenover elkaar te staan. Ballistic: Ecks vs Sever is een explosieve actiefilm die non-stop spektakel biedt: meer stunts, meer kogels, meer explosies dan xXx en Die Another Day bij elkaar!

BELOW

Below speelt zich af tijdens de tweede Wereldoorlog. Een standaard reddings-operatie verandert voor de bemanning van de U.S.S. Tiger Shark snel in een nachtmerrie. Terwijl de nazi’s jacht maken op de onderzeeboot, valt de bemanning ten prooi aan een bloeddorstige en bovennatuurlijke passagier. Below is een bloedstollende horrorfilm, die de dreiging van U-571 vermengt met de suspense van Poltergeist en Event Horizon.SPIDER

Net ontslagen uit een psychiatrische instelling neemt de schizofrene Dennis ‘Spider’ Clegg zijn intrek in een morsig pension, gesitueerd in de grauwe Londense wijk East End waar hij opgroeide met zijn agressieve dronkelap van een vader en zijn moeder die hem ‘Spider’ noemde. Terug in zijn oude buurt beleeft Dennis zijn traumatische jeugdherinneringen opnieuw en komt hij tot de ontdekking dat ergens in zijn zieke geest een gruwelijk geheim verborgen ligt…
Met Spider levert David Cronenberg zijn zoveelste meesterwerk af, een film die shockeert en provoceert en die zijn plaats tussen klassiekers als Scanners, Deadringers, Videodrome en Crash al verdiend heeft!
Ook verkrijgbaar als Special Edition Dubbel DVD!
Spider Special Edition nú met Cronenberg klassieker Deadringers en vele extra’s!
THE BEST OF MOVIEPOWER #2 KOMT ERAAN!

Na het gigantische succes van The Best of MoviePower # 1 was een vervolg natuurlijk onvermijdelijk. Vandaar dat 12 september The Best of MoviePower # 2 het licht ziet, met opnieuw vier fantastische Movie-Power films.
The Best of MoviePower # 2 bevat de volgende titels:
- Monster’s Ball (met Oscarwinnares Halle Berry)
- Original Sin (met Antonio Banderas en Angelina Jolie)
- Killing me Softly, naar de bestseller ‘Bezeten van Mij’ van Nicci French
- The Unsaid, thriller met in de hoofdrol Andy Garcia

Uiteraard zal de box weer € 19,99 gaan kosten en ondersteund worden door een uitgebreide marketingcampagne.