:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2003
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2003
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2003-07-09 - Geplaatst door: Werner
Op 26 augustus brengt HOM Vision wederom een aantal topfilms uit op Sell-Thru DVD:

CRIME SPREE

Met: Harvey Keitel (Red Dragon, U 571, Pulp Fiction, Reservoir Dogs), Gerard Depardieu (Asterix and Obelix, 102 Dalmatians, Vidocq), en met o.a. Johnny Hallyday en Renaud.

Daniel is het hoofd van een bende inbrekers. Hij zou wel eens een grote slag willen slaan en als zijn baas hem vertelt dat zij in Chicago bij een duur huis juwelen gaan stelen, lijkt dat een buitenkansje. Zodra ze in Chicago aankomen, loopt alles mis. Ze krijgen ruzie met een zwarte gang, stelen de auto van een gangster en breken in bij het verkeerde huis. Het huis waar ze inbreken blijkt van het hoofd van de plaatselijke maffia te zijn en wordt bovendien in de gaten gehouden door de FBI. Wat een eenvoudig klusje had moeten worden, loopt totaal uit de hand!

De DVD heeft de volgende specificaties:
Beeldformaat 16:9
Geluid Dolby Digital 5.1
Optionele ondertiteling

Extra's:
• Also on DVD
• Interviews
• Behind the ScenesASH WEDNESDAY

Met een supercast: Edward Burns (15 Minutes, Saving Private Ryan en She's the One), Elijah Wood (Lord of the Rings trilogie), Oliver Platt (Don't Say a Word, Dr. Doolittle, Don't Say a Word)

Sean en Francis Sullivan zijn 2 jonge Amerikaanse broers met een Ierse achtergrond. De broers zijn verwikkeld in een voortslepend conflict met de veel sterkere Italiaanse maffia. De strijd duurt al 3 jaar, links en rechts vallen de slachtoffers. De enige zekerheid die de broers hebben is dat de kogel een keer komt. Ze weten alleen niet wanneer...
Elijah Wood heeft met Lord of the Rings natuurlijk al laten zien dat ie kan acteren en ook in deze film laat ie een verpletterende indruk achter!

De DVD heeft de volgende specificaties:
Beeldformaat 16:9 Widescreen
Dolby Digital 5.1
Optionele ondertiteling

Extra's:
• Theatrical trailer
• Director's Commentary
• Also availableBOYS ON THE RUN

Charly, een 14 jarige brandstichter, belandt op Beaufort, een strenge tuchtschool. Samen met Joe, zijn vriend, besluiten ze te ontsnappen en vluchten naar de bergen. Daar weten ze te overleven door jacht en visvangst. Plotseling klinken er geweerschoten en duikt Raindrop op, een 14-jarig meisje dat op de vlucht is voor haar stiefvader en zijn gewelddadige militie. Een spannende tocht volgt met een ultieme confrontatie met Captain...
In de hoofdrollen Jesse Littlejohn (Soldier), Raquel Beaudene (Carnival of Souls, Boys and Girls) en Ron Perlman (Blade II, Star Trek, Nemesis en Absolon).

De DVD bevat de volgende specificaties:
Beeldformaat 16:9
Geluid Dolby Digital 5.1
Optionele ondertiteling

Extra's:
• Also on DVD
• TrailerTO SERVE AND PROTECT

Rechercheur Tom Carr onderzoekt de gewelddadige dood van een jonge vrouw. Alles wijst op het werk van een geslepen seriemoordenaar. Thuis probeert Tom de balans te vinden tussen de rol van toegewijde vader en strenge politieman. Wanneer zijn dochter echter heimelijk besluit aan de Politie Academie te gaan studeren, raakt hij steeds meer van haar vervreemd. Als de seriemoordenaar een hooggeplaatste rechter vermoord en er steeds meer doden vallen, begint voor Tom en zijn gezin een levensgevaarlijke wedloop om de dader te arresteren.
Een bijzonder spannende thriller met Craig T Nelson (The Devil's Advocate), Richard Crenna (Wrongfully Accused), Joanna Cassidy (Chain Reaction) en Amanda Detmer (The Majestic en Big Fat Liar).

De DVD bevat de volgende specificaties:
Beeldformaat Full Frame 4:3
Geluid Dolby Surround 5.1
Optionele ondertiteling

Extra's:
• Also on DVDDA HIP HOP WITCH (Urban Releases)
Dι film met de uiterst populaire hiphop-ster Eminem!!!
• Nr 1 in de Box Office voor 8 Mile.
• Meer dan 30 miljoen CD's verkocht wereldwijd
• Winnaar van 4 American Music Awards in 2003, waaronder beste mannelijke hip-hop/ R&B artiest, beste pop/rock artiest, en de beide awards voor beste album in de categoriλn hip-hop en pop/rock.
• Winnaar van een Grammy Award voor Rap Album of the Year 2003.

Een bovennatuurlijke dreiging valt hiphop artiesten aan in New York. Een ambitieuze verslaggever overtuigt diverse hip hop artiesten ervan een eind te maken aan de vreselijke ontmoetingen met de DA HIP HOP WITCH...

Daarnaast komt in het Urban Releases-label ook nog RUDE BOY uit, een echte urban actiefilm die zich afspeelt in de drugswereld van Jamaica tot Amerika. Ook dit is een topper in het genre!