:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: LIKE MIKE
PERSBERICHT: LIKE MIKE
Bron: Fox - Datum: 2003-07-31 - Geplaatst door: Werner
LIKE MIKE

Swingende familiekomedie met basketballende rapper Lil' Bow Wow!
Te koop en te huur vanaf 13 augustus op dvd

Het verhaal:
Tiener-en rapsensatie Lil' Bow Wow speelt in deze komische familiefilm een wees genaamd Calvin. Met de hulp van een magisch paar basketbalgympen kan Calvin zijn droom om een professionele basketbalspeler te worden, laten uitkomen. Al snel nadat hij in deze mysterieuze schoenen stapt, belandt Calvin door zijn plots verbazingwekkende talent in een 'All-Star'-team. Met zijn droom op zak, zet de kleine superster zijn zinnen op een andere droom: deel uitmaken van een echte familie. Maar eerst moeten hij en zijn vrienden Bittleman verslaan, het hoofd van het weeshuis die de carrière van Calvin probeert te saboteren en zijn hoop om ooit geadopteerd te worden, de grond inboort.

Like who?
Voor wie niet thuis is in basketballand: de 'Mike' waarop Calvin wil lijken, is uiteraard the one and only Michael Jordan, de boomlange basketbalgenie die jarenlang de NBA, de meest prestigieuze Amerikaanse basketbalcompetitie, domineerde. De NBA heeft overigens geholpen deze film te produceren. Jordan, geboren in Brooklyn in 1963 en opgegroeid in Wilmington (North Carolina), is de perfecte belichaming van de american dream en het voorbeeld voor talloze jongeren die maar wat graag 'like Mike' willen zijn...

Een rapper op het witte doek
Lil' Bow Wow heeft er ondanks z'n jonge leeftijd van zestien jaar toch al een behoorlijke carrière opzitten in de showbizz. In de voorbije jaren is de jonge rapper al opgedoken aan de zijde van popsterren als Christina Aguilera en Dr. John in populaire muziekshows.

Productinformatie Koopdvd:
Genre: komedie
Leeftijd: AL
Lengte: ca. 96 min.
Geluid: Engels / Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling DVD: Engels / Nederlands / Frans / Grieks
Aspect ratio: 16:9

Extra's:
• Audiocommentaar
• Featurette
• Drie verwijderde scènes
• Making of
• Music promo
• Basketbal music video


Recent nieuws van dezelfde bron