:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: JACKASS 2 EN 3
PERSBERICHT: JACKASS 2 EN 3
Bron: Paramount - Datum: 2003-09-10 - Geplaatst door: Werner
JACKASS DEEL 2 EN 3
Kijken moet nog steeds! Nadoen blijft verboden!

Na Jackass The Movie heb je nog niet genoeg van de dolle stunts van Johnny Knoxville en zijn companen? Goed nieuws: Paramount Home Entertainment brengt op 18 september deel 2 en deel 3 van de Jackass koopdvd op de markt. Beide delen bestaan uit een wilde selectie van fragmenten uit de televieshow.

Memorabele momenten uit deel 2 : Chris Pontius vermomt zich als een Amerikaanse weerwolf en veroorzaakt zo paniek in de Londense straten, Johnny Knoxville stopt zijn arm in het achterste van een koe, Bam Margera en Brandon Dicamillo doen hun hockeyhandschoenen uit en beginnen te knokken in het midden van een café, geblinddoekte Ehren McGhehey voelt zijn gezicht onzacht met de grond in aanraking komen, ...

Waar je bij deel 3 niet omheen kan kijken : Johnny Knoxville draagt een baard van bloedzuigers, Chris Pontius geeft een ongezien staaltje striptease weg, Dave England doet, euhm, 'iets' met een luier, ... Kortom, nog meer absurde stunts en bizar wangedrag van het geflipte stelletje van Jackass.