:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2003
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2003
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-10-10 - Geplaatst door: Werner
BOB DE BOUWER

Bobs Metaaldetector vindt vijf nieuwe avonturen op dvd van Bridge Entertainment Group

Daar heb je hem weer: Bob De Bouwer! En, kijk wat hij nu in zijn handen heeft, een stapeltje video’s en dvd’s met als titel: Bobs Metaaldetector. Dat moeten wel vijf nieuwe avonturen zijn. Eens kijken hoe die heten: Bobs Metaaldetector, Bobs Eierrace, Liftie en de Konijntjes, De Dakpannen van Trix, Rollie redt de vogels. Laten we afspreken dat Bridge Entertainment Group ervoor zorgt dat je ze op 7 oktober overal kan kopen.

Verhaaltjes

Bobs Metaaldetector
Bob heeft net een nieuwe metaaldetector gekocht en die wil hij graag een keertje testen. Samen met Muck trekt hij erop uit om naar een verborgen schat op zoek te gaan. Zullen ze de schat vinden?

Bobs Eierrace
De eierrace is altijd weer een heel spektakel. Iedereen wil dan zoveel mogelijk zijn best doen, dus iedereen in het dorp heeft het heel druk met oefenen. Ook Spud natuurlijk! Of wat had je gedacht? Maar, het wil hem allemaal niet erg lukken. Daarom verzint hij dan maar een manier om toch te winnen...

Liftie en de Konijntjes
Bob en de machines staan klaar om een oude schuur met de grond gelijk te maken. Maar, dan ontdekt Liftie plots een nestje met konijntjes. Die langorige diertjes moeten ze eerst in veiligheid brengen voordat ze aan het werk kunnen!

De Dakpannen van Trix
Bob heeft een nieuwe klus, hij moet een dak leggen. Maar, plots stelt hij vast dat hij niet voldoende dakpannen heeft. Trix wil Bob helpen door nieuwe dakpannen te brengen, maar die hebben de verkeerde kleur. Wat nu gedaan?

Rollie Redt de Vogels
Er heeft een hevige storm gewoed waardoor een vogelnest uit een boom is gewaaid. Om de kleine vogeltjes te redden, doet Rollie er alles aan om de moeder te vinden.

Releasedatum: 7 oktober 2003

Kenmerken dvd: Taal: Nederlands / Vlaams gesproken
Speelduur: 50 min.
Geluid: Dolby Digital 2.0
Beeldformaat 16:9
Regio Code 2 PAL

Bezoek ook de officiële website: www.bobthebuilder.com
Bezoek ook de website van Bridge Entertainment: www.bridgekids.nl



HAMTARO DEEL 3 EN 4

Hamtaro nestelt zich in nieuwe dvd’s van Bridge Entertainment Group

Hamtaro maakt het zichzelf gemakkelijk in twee nieuwe video’s en dvd’s van Bridge Entertainment Group: Hamtaro, Het Zonnebloemenveld en Hamtaro, De Wijze Elder-Ham. Dat wordt weer een dolle beestenboel op 7 oktober!

Hamtaro is een schattige gouden hamster met een onverzadigbare nieuwsgierigheid. Hij ontsnapt telkens uit zijn hokje als zijn baasje Laura naar school gaat. Dan zoekt hij zijn vriendjes de Ham-Hams op en samen met hen beleeft hij iedere dag nieuwe avonturen waarin plezier, spanning en vriendschap centraal staan.

Deel 3 : Het Zonnebloemenveld

Een avontuurlijke zomerkermis
Hamtaro trippelt Laura achterna naar een Zomerkermis. Daar ontmoet hij Boss, Maxwell en Pashima. Maxwell weet Hamtaro te vertellen dat er op dit soort kermissen bloemen in de lucht bloeien! Dat maakt Hamtaro heel erg nieuwsgierig, maar dan raakt Pashima zoek...

Het Zonnebloemenveld
De oma van Laura woont op het platteland. Laura en Hamtaro gaan er op bezoek. Maar, niet alleen. Boss gaat stiekem mee. Hamtaro heeft de Ham-Hams immers verteld dat Laura’s oma tussen eindeloze zonnebloemenvelden woont. Ze vermaken zich kostelijk in die velden, maar hoe komen ze thuis?

Een hoop drukte op school
De zomervakantie is voorbij en Laura moet weer naar school. Hamtaro hoort Laura praten over haar nieuwe leraar, maar hij denkt dat het over een hamster gaat. Dat moet hij samen met Oxnard en Boss toch even uitpluizen!

Deel 4 : De Wijze Elder-Ham

Jingle De Zwerver
De vader van Laura heeft haar gevraagd hem een belangrijke diskette op zijn werk te komen bezorgen. Ze pakt haar tas in, maar neemt Hamtaro per ongeluk mee. Laura merkt niet hoe de tas in het park opengaat en ze de diskette verliest! Jingle, de rondreizende hamster vindt de diskette...

De Wijze Elder-Ham
De oma van Laura komt op bezoek en vertelt haar over een oude vriendin die ze al jaren niet meer heeft gezien. Hamtaro vangt het verhaal op en samen met de Ham-Hams besluit hij op zoek te gaan naar de vriendin van oma.

Bijou in Gevaar
De Ham-Hams vergezellen Laura en Katja als ze gaan winkelen. Op een bepaald moment komen ze langs een steegje waar een grote, gemene kat woont. Bijou gaat erin maar komt niet meer terug! De Ham-Hams gaan haar zoeken, maar wie kan haar redden?

Vrienden van Hamtaro

Bijou is een lief en gevoelig hamstertje. Ze is net als haar baasje Maria, afkomstig uit Frankrijk en is verzot op lintjes en juwelen, en op haar vrienden. Eigenlijk ziet ze Hamtaro graag, maar ze weet niet of Hamtaro haar ook graag ziet.

Boss is een alleenwonende veldhamster en doet zich voor als een stoere kerel. Dit is echter slechts uiterlijke schijn. Vanbinnen is hij zo zacht als een klontje boter. Zoals zijn naam doet vermoeden, wil hij het liefst de leider zijn van de hele Ham-Ham bende, maar als een van zijn vrienden in nood is, zal hij de eerste zijn om te helpen. Hij is verliefd op Bijou.

Oxnard is de verlegen, loyale hamster van Katja. Hij is altijd hongerig en heeft daarom altijd een zonnebloempit bij zich. Zo kan hij op ieder moment zijn honger stillen.

Pashmina is een verstandige en betrouwbare hamstertje. Ze is dol op Penelope, de jongste telg van de Ham-Ham bende, en op haar vrienden. Verder houdt ze van alles wat bij haar roze lievelingssjaal past.

Maxwell is de slimste en meest geleerde hamster van de Ham-Hams. Hij is een echte boekenwurm en alle andere vrienden komen naar hem als ze iets willen weten.

De Ham-Hams hebben een eigen, uniek taaltje. Zo betekent ‘Hamha’ bijvoorbeeld ‘Hallo’. ‘Heke’ is het geluid dat ze maken wanneer ze verbaasd of verward zijn, of wanneer ze iets nieuws ontdekken. En als de Ham-Hams iets zien dat ze graag willen en erop af gaan, roepen ze ‘Oopa’.

Releasedatum: 7 oktober 2003

Kenmerken dvd:
Speelduur : + 60 minuten
Taal : Nederlands
Beeldformaat : 4:3
Regio code : 2 (pal)
Audio : Dolby Digital 2.0



GACY

Gacy vertelt het ware verhaal van Amerika’s meest beruchte seriemoordenaar – Bridge Entertainment Group valt op 21 oktober de videotheken binnen met het ware verhaal van Gacy.

John Wayne Gacy was een modelburger. Hij bood zich zelfs vrijwillig aan als clown in het lokale ziekenhuis. Maar hij droeg een gruwelijk geheim met zich mee. Een spoor van jonge mannen die gemist werden leidt naar Gacy's huis. De natie keek met gruwel en ongeloof, toen één voor één de details van meer dan 30 moorden aan het licht kwamen. De meeste van zijn slachtoffers waren begraven in de kruipruimte onder Gacy's huis. Gebaseerd op het ware verhaal van de meest beruchte seriemoordenaar in de Amerikaanse geschiedenis…

Cast:
Mark Holton als John Wayne Gacy
Charlie Weber als Tom Kovacs
Glenn Morshower als Ted Boyle
Allison Lange als Gretchen

Regisseur: Clive Saunders

Naam: John Wayne Gacy, Jr.
Geboortedatum: 17 maart 1942
Sterfdatum: 10 mei 1994
Doodsoorzaak: Geëxuteerd door injectie
Strafblad: 33 moorden tussen 1972 en 1978
Lokatie: Chicago, Illinois, USA


Recent nieuws van dezelfde bron