:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD'S DECEMBER 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD'S DECEMBER 2003
Bron: RCV - Datum: 2003-10-14 - Geplaatst door: Werner
AMERICAN GUN
Te koop op DVD vanaf 3 december 2003

Penny Tilleman wordt, op weg naar haar ouders voor een vakantie, bruut vermoord door een onbekende man. Verslagen door de gruwelijke laffe actie op zijn geliefde dochter wordt Martin Tilleman gedreven door maar één gedachte, zijn dochters dood wreken. Aan de hand van het serienummer van het pistool start hij zijn zoektocht. Zijn jacht op de moordenaar neemt hem mee op een onheilspellende reis door heel Amerika. Van stad naar stad, van louche wapenhandelaren naar de donkere seksclubs van Las Vegas. Wanneer hij dichter en dichter bij de dader komt, moet hij de schokkende waarheid over zijn dochter onder ogen zien. Wat had zij voor vreselijk geheim te verbergen?

Regie: Alan Jacobs (Just One Night)
Cast: James Coburn (Affliction, The Nutty Professor, The Baltimore Bullet), Virginia Madsen (The Haunting, The Rainmaker)
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Dolby Stereo
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)

Extra’s op de DVD:
• trailers



BLACKJACK
Te koop op DVD vanaf 10 december 2003

Na een aantal hachelijke jaren waarin beveiligingsexpert Jack Devlin meerdere malen op spectaculaire wijze zijn opdrachtgevers van de dood heeft gered, is hij financieel ‘binnen’ en kan hij van het leven gaan genieten. Als één van zijn beste vrienden tijdens een opdracht gewond raakt, besluit hij toch weer in actie te komen. Hij neemt de opdracht over en wordt de bodyguard van Cinder Jamen, een adembenemend mooi topmodel. In het dodelijke kat en muis spel dat volgt, wordt Devlin meegezogen in de verleidelijke wereld van het grote geld en haute couture, waarin overleven een onmogelijke opgave lijkt…

Regie: John Woo (Face/Off, Mission Impossible II, Windtalkers)
Cast: Dolph Lundgren (Rocky IV, Universal Soldier, Hidden Agenda), Kate Vernon (Malcolm X, The Secret Life of Girls), Phillip MacKenzie (Blind Faith, Driven)
Lengte: ca. 108 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Dolby Digital Surround
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)

Extra’s op de DVD:
• trailers



EQUILIBRIUM
Te koop op DVD vanaf 3 december 2003

In het land Libria is het altijd vrede. De wet is er simpel: emoties zijn verboden. Om de rust te bewaren moet iedereen dagelijks het middel Prozium innemen. Hierdoor voel je niets. Wie het weigert krijgt de speciale politie achter zich aan, die zijn getraind als Samurai in unieke vormen van dodelijke vechttechnieken.
John Preston (Christian Bale) is één van die jagers. Hij gelooft heilig in het systeem totdat hij een dag zijn Prozium niet inneemt. Er gaat een wereld voor hem open. Voor het eerst van zijn leven ervaart hij emoties en passie. De passie om te vechten voor vrijheid.

Regie: Kurt Wimmer (One Tough Bastard)
Cast: Christian Bale (Velvet Goldmine, American Psycho, Shaft, Captain Corelli’s Mandolin), Emily Watson (The Luzhin Defence, Gosford Park, Red Dragon), Sean Bean (Goldeneye, Don’t Say a Word, The Fellowship of the Ring, The Two Towers), Taye Diggs (House on Haunted Hill, Chicago, Basic)
Lengte: ca. 99 minuten
Leeftijd: 16 jaar
DTS 5.1, Dolby Digital 5.1
widescreen anamorphic (geschikt voor alle beeldformaten)

Extra’s op de DVD:
• trailers



MEAN GUNS
Te koop op DVD vanaf 10 december 2003

De beruchtste moordenaars ter wereld zijn door Moon, de niets ontziende leider van de SYNDICATE, samengebracht in een soort van HIGH-TECH gevangenis. Daar wordt een ieder eraan herinnerd welke misdaad hij of zij tegen het SYNDICATE heeft begaan. Moon is bereid ze te vergeven maar maakt duidelijk dat ontsnappen onmogelijk is. Opeens opent het dak zich en regent het wapens en munitie. Het is ieder voor zich en terwijl de boeven graaien, kondigt Moon aan dat de laatste drie overlevenden $ 10.000.000 zullen ontvangen ... een pensioen voor een misdadig en moordlustig leven. De totale chaos breekt uit en in een inferno van geweervuur belagen ze elkaar om te overleven. Moon beziet alles door zijn spiedende camera’s, hij zal over leven en dood beslissen. Aan het eind zijn er nog twee teams over. De eersten zijn de ex-lijfwachten van Moon onder leiding van de laconieke Lou. De anderen zijn de Cowboy Filosofen en een moordenares. De laffe Cam bevindt zich midden in deze hel... maar misschien is haar onervarenheid wel haar grootste kracht. Als de klok naar twaalven kruipt, proberen deze zo uiteenlopende personages alsnog een zin te geven aan hun leven. Maar wie kan deze waanzin stoppen en wie zal overleven?

Regie: Albert Pyun (Kickboxer II & IV, Nemesis I t/m IV)
Cast: Christopher Lambert (Highlander I t/m IV, Fortress I & II, Resurrection), Ice-T (New Jack City, 3000 Miles to Graceland)
Lengte: ca. 108 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Dolby Digital Surround
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)

Extra’s op de DVD:
• trailers



OVOSODO
Te koop op DVD vanaf 3 december 2003

De jonge, verlegen Piero heeft het zwaar. Hij woont in het arme gedeelte van de stad, zijn vader zit vaak in de gevangenis en hij moet voor z’n achterlijke broertje zorgen. Zijn leven is troosteloos totdat hij via zijn maffe lerares Giovanna op het prestigieuze gymnasium komt. Op zijn nieuwe school sluit Piero al snel vriendschap met Tommaso, een rebel die zich afzet tegen zijn rijke familie. Tommaso neemt Piero mee in een wereld van uitgaan, jointjes roken en lol maken. Wanneer Piero ook nog eens verliefd wordt op Lisa, de mooie zus van Tommaso, lijkt hij alles te krijgen wat hij wil. Maar of alles echt zo gemakkelijk gaat ..

Regie: Paolo Virzì (My Name is Tanino)
Cast: Edoardo Gabriellini (Kisses and Hugs), Nicoletta Braschi (La Vita è Bella, Pinocchio)
Lengte: ca. 99 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Dolby Digital Surround
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)

Extra’s op de DVD:
• trailers



LA SECONDA MOGLIE
Te koop op DVD vanaf 10 december 2003

De mooie, alleenstaande Anna trouwt met vrachtwagenchauffeur Fosco. Samen met haar kind trekt ze in bij haar nieuwe man en zijn tienerzoon Livio. Anna weet niet dat Fosco er nog een tweede “baan” bij heeft. ‘s Nacht sluipt hij over kerkhoven op zoek naar graven met relikwieën om te verkopen aan dealers. Wanneer hij wordt opgepakt en veroordeeld blijft Anna alleen achter met de baby en Livio. Aangewezen op elkaar beginnen Anna en Livio een passionele relatie die de gemoederen in het dorp flink doet oplaaien.

Regie: Ugo Chiti (Albergo Roma)
Cast: Maria Grazia Cucinotta (Il Postino, Picking Up the Pieces), Lazar Ristovski (Underground), Giorgio Noè (Pinocchio)
Lengte: ca. 103 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Dolby Digital Surround
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)

Extra’s op de DVD:
• trailers