:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: BARBIE HET ZWANENMEER
PERSBERICHT: BARBIE HET ZWANENMEER
Bron: Universal - Datum: 2003-10-15 - Geplaatst door: Werner
BARBIE, HET ZWANENMEER

Stap in een wereld vol liefde en betovering

Na Barbie in de Notenkraker en Barbie als Rapunzel volgt nu de derde Barbiefilm, Barbie en Het Zwanenmeer. Deze film, gebaseerd op het klassieke sprookje, leidt je binnen in een sprookjeswereld vol liefde en betovering.

Barbie speelt de rol van Odette, die door de boosaardige tovenaar Roodbaard wordt veranderd in een zwaan. Roodbaard is van plan om de Elfenkoning van zijn troon te stoten, om zo heerser te worden van het Betoverende Bos. De Elfenkoning slaagt erin om de betovering van Odette voor een deel op te heffen, waardoor ze ’s nachts mens is en overdag weer veranderd in een zwaan. Odette is zo mooi, moedig, eerlijk en verstandig dat Prins Daniel halsoverkop verliefd wordt op haar. Voor de bewoners van het Betoverende Bos is Odette de reddende engel. Zij hebben al hun hoop op haar gevestigd in de strijd tegen de boosaardige tovenaar Roodbaard. Zal zij erin slagen het Betoverende Bos te bevrijden van Roodbaard?
Deze film zal alle jonge, en niet meer zo jonge meisjes, doen dromen van de prins op het witte paard. De prachtige muziek en dans van London Symphony Orchestra en de New York City Dancers zal iedereen weten te bekoren. Als extraatje bevat de DVD nog enkele spelletjes.

Technische fiche:
Release: koopDVD: 2 oktober 2003
Genre: Animatie/Family Entertainment
Duur: 81 minuten

DVD specificaties: DVD Beeld: 16:9
DVD Geluid: Dolby Digital 5.1, Nederlands
Menu: Nederlands

DVD Extra’s: • The Music in You (documentaire)
• The Ballet Dances of Swan Lake game
• Explore the Stars game
• Barbie Voiced Menu’s

UIT HET ARCHIEF