:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: 2FAST 2FURIOUS EN VAN WILDER
PERSBERICHT: 2FAST 2FURIOUS EN VAN WILDER
Bron: Universal - Datum: 2003-10-30 - Geplaatst door: Werner
2 FAST 2 FURIOUS
De nieuwe modellen zijn gearriveerd!

Op 23 oktober introduceerde Universal Pictures de 2 Fast 2 Furious op DVD, het keiharde vervolg op het kassucces the Fast and the Furious. Een actiethriller met explosieve straatraces, waanzinnige auto's, de mooiste vrouwen en een leventje waar iedereen van droomt...

Hoewel hij er in het vorige deel nog fel tegen was, neemt ex-FBI agent Brian O’ Conner (Paul Walker) tegenwoordig zelf deel aan illegale straatraces. Maar de FBI weet hem te vinden en doet hem een voorstel waarmee zijn strafblad gezuiverd wordt en hij zijn baan bij de FBI terugkrijgt. Voorwaarde is dat Brian meewerkt aan een onderzoek naar de zakenman Carter Verone (Cole Hauser), die ervan verdacht wordt drugsgeld wit te wassen door middel van straatraces. Brian stemt toe in het voorstel, maar omdat hij geen zin heeft om samen te werken met de politie, vraagt hij een oude jeugdvriend, Roman Pearce (Tyrese Gibson), om hulp. Aangezien er in het verleden een en ander is voorgevallen tussen deze twee mannen loopt het eerste contact een beetje uit de hand, maar als Pearce te horen krijgt dat ook zijn strafblad wordt gezuiverd, is hij niet meer te stoppen. Al racend weten zij, samen met de bloedmooie Monica Fuentes (Eva Mendes), het onderzoek een goede ‘boost’ te geven.

De film bevat een aantal don’t-try-this-at-home scènes, die je dan ook best thuis niet uitprobeert. Want wat gebeurt er als je je auto op lachgas laat rijden? Of wat met een rat, opgesloten in een emmer, die je opwarmt? En wat gebeurt er met de man die diezelfde rat op zijn buik voelt kruipen?

Paul Walker ontving voor zijn prestaties in The Fast and The Furious een MTV Movie Award voor Best On-Screen Team (samen met Vin Diesel) en een MTV Movie Award nominatie voor Breaktrough Male Performance.

Technische informatie:
Releasedatum: Huurdvd 21 oktober, koopdvd 23 oktober
Regisseur: John Singleton
Cast: Paul Walker, Cole Hauser, Tyrese, Eva Mendes
Speelduur: 103 minuten
Genre: Actie/thriller
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Arabisch, Bulgaars
Beeld: 2.35:1 Anamorphic
Audio: Dolby Digital 5.1 Engels DTS, Frans DTS
Menu: Nederlands, Engels, Frans

DVD Bonus:
• Inside 2 Fast 2 Furious
• Actors Driving School
• Supercharged Stunts
• Supercharged Scenes
• Making Music with Ludacris
• Outtakes
• Deleted Scenes
• Tricking Out a Hot Import Car
• Actor Spotlight
• Car Spotlights
• Prelude to 2 Fast 2 Furious
• Feature Commentary
• DVD-Rom Features



VAN WILDER
Party Animal!

Van Wilder, the Party Animal, gaat er helemaal tegen aan in een sterke komedie. Veel humor, leuke cast en een goed verhaal.

Van Wilder maakt van zijn studentenleventje al zeven jaar een feest en als het aan hem ligt studeert hij voorlopig nog niet af. Niet zo vreemd als je een full time assistent en een privé golfbuggy tot je beschikking hebt en alle vrouwen aan je voeten liggen. Het is dan ook even schrikken als zijn vader de geldkraan dichtdraait. Om aan geld te komen moet hij zijn handen uit de mouwen steken en dat doet hij op geheel eigen wijze. Gezien zijn bijzondere levensstijl krijgt Gwen Pearson, journaliste van de schoolkrant, de opdracht een artikel over hem te schrijven. In eerste instantie hebben zowel Gwen als Van hier helemaal geen zin in, maar Gwen is niet de lelijkste en the Party Animal blijkt ook nog interessante eigenschappen te bezitten. De vriend van Gwen, een strevertje eerste klas, vindt dit niks en probeert op alle manieren een opbloeiende romance tussen en Gwen en Van te voorkomen.

Technische informatie: Releasedatum: huurdvd 30 september 2003, koopdvd 30 oktober 2003
Regisseur: Walt Becker (Buying the Cow)
Cast: Ryan Reynolds (Two guys and a Girl, Ordinary Magic), Tara Reid (American Pie 1 & 2)
Speelduur: 90 minuten
Genre: komedie
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Arabisch, Bulgaars
Beeld: 1.85:1
Audio: Dolby Digital 5.1 Surround Engels, Frans, DTS Frans
Menu: Nederlands, Frans, Engels

DVD Bonus:
• Trailers

UIT HET ARCHIEF