:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: AGENT CODY BANKS
PERSBERICHT: AGENT CODY BANKS
Bron: Fox - Datum: 2003-10-31 - Geplaatst door: Serge
Agent Cody Banks is een James Bond-parodie vol met knipogen naar de volwassen Bond, de veelzijdige humor is geschikt voor alle leeftijden waardoor het een ideale familiefilm is en een leuke tip voor de Sint!

Het verhaal
Zijn naam is Banks, Cody Banks. Cody (Frankie Muniz) lijkt een doorsnee tiener: hij houdt van skateboarden, haat wiskunde en voelt zich niet op zijn gemak in de buurt van meisjes. Maar toch is hij anders. Hij heeft een grote collectie ‘coole’ gadgets, kan autorijden als een stuntman en heeft een super sexy mentor, Ronica Miles (Angie Harmon). Hij wordt opgeleid tot geheim agent bij de geheime dienst voor jongeren! Cody’s training wordt zwaar op de proef gesteld bij zijn eerste opdracht. Hij moet bevriend raken met medestudente Natalie Connors met de bedoeling in contact te komen met haar vader, een wetenschapper die beschikt over een nieuw dodelijk wapen.

Frankie Muniz als nieuwe tienerster
Met zijn rol in deze grote productie treedt Frankie Muniz in de voetsporen van Michael J. Fox als nieuwe tienerster. Zijn charme is bijzonder effectief en wellicht zien we Muniz, geboren in 1985, nog opduiken in tal van films. Nu werkt de jonge ster alvast mee aan de sequel van Agent Cody Banks waarvan de release voorzien is voor volgend jaar.

Regisseur Harald Zwart heeft met zijn vlotte, vloeiende filmstijl een goed geïntegreerde film gemaakt. Zo is er een mooi evenwicht tussen het routinematige familieleven van Cody en zijn doldwaze avonturen, die gebracht worden met net genoeg onderkoelde humor. Agent Cody Banks mag dan gericht zijn op tieners, ook voor ouders en grootouders is het lachen geblazen!

Specificaties:
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: 2.35:1 anamorfisch
Ondertiteling: o.a. Nederlands
Genre: actie, komedie, familie
Leeftijd: 6
Lengte: 98 min.

Extra's:
• Audiocommentaar van regisseur Harald Zwart, en acteurs Frankie Muniz en Angie Harmon
• Audiocommentaar van Write Ashley en Edward Miller
• 10 featurettes
• Verwijderde scènes
• Bioscooptrailer
• Fotoalbum
• 2 Easter eggs

Releasedatum: 26 november 2003


Recent nieuws van dezelfde bron