:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: IT RUNS IN THE FAMILY
PERSBERICHT: IT RUNS IN THE FAMILY
Bron: Buena Vista - Datum: 2003-11-12 - Geplaatst door: Werner
IT RUNS IN THE FAMILY

Some families can survive anything.
Even each other.


Te huur vanaf 2 december op DVD

De Academy Award-winnaars Kirk Douglas (‘Honorary Award’, 1996) en Michael Douglas (Wall Street, Beste Acteur, 1987) zijn voor het eerst samen op het scherm te zien in deze heerlijke comedy over een man die het begrip verwantschap naar ongekende hoogte brengt!

Als vader, zoon en echtgenoot heeft Alex Gromberg (Micheal Douglas) het altijd zwaar. Terwijl hij zijn best doet en probeert om niet dezelfde fouten te maken als zijn vader (Kirk Douglas), heeft Alex het druk met de fouten die hij zelf al op zijn eigen zoons heeft overgedragen ! Ook Bernadette Peters (Snow Days, Pink Cadillac), Cameron Douglas (Mr. Nice Guy) en Rory Culkin (Signs, You Can Count On Me) schitteren in deze film. Je zult genieten en lachen als Alex alles leert over het liefdevolle, frustrerende, geruststellende, krankzinnige gezinsleven en de onontkoombare familiebanden!

In deze film zijn niet alleen Michael en Kirk Douglas voor het eerst samen te zien. Dit is ook een unieke kans om nog andere leden van de Douglas familie (Cameron en Diana) samen aan het werk te zien. De film, die handelt over familiebanden, staat door de casting nog dichter bij de realiteit. Want zoals iedereen weet zitten sommige talenten en karaktertrekken in de familie!

Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Genre: Speelfilm
Speelduur: 109 minuten
Keuring: 6 jaar.
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.0: Portugees
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Nederlands / Portugees
Technische specificaties: 2.35:1 / 16x9.

Bonusmateriaal:
• Gesproken toelichting van regisseur Fred Schepisi
• Achtergrondreportage van It Runs In The Family “The making of”
• “Wat een lef: Kirk Douglas en de films”
• Niet eerder vertoonde scènes




Vanaf 2 december 2003 ook te huur op DVD:

Swindle: Deze opwindende film zit boordevol actie. Een bende dieven plant de kraak van de eeuw: ze willen de drukplaten van het nieuwe Eurogeld stelen! Maar wat ze niet weten is dat er een undercoveragent in de bende is geïnfiltreerd. Deze agent staat voor een moeilijke en zware opdracht : de strijd tegen de misdaad zonder ontmaskerd te worden.

Con Express: Deze spannende actiefilm handelt over een Russische misdadiger die weet te ontsnappen tijdens zijn overplaatsing naar de gevangenis. Agent Brooks (Sean Patrick Flanery) en zijn Russische assistente trachten te voorkomen dat de misdadiger zijn gewelddadige plannen kan uitvoeren. Een spannende strijd is gestart!