:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: KERSTDVD'S 2003
PERSBERICHT: KERSTDVD'S 2003
Bron: Fox - Datum: 2003-11-13 - Geplaatst door: Werner
Drie zalige familiefilms voor de kerst!
Wedden dat de kerstman mee voor de buis komt zitten?

IT'S A VERY MUPPET CHRISTMAS MOVIE

Vier kerst dit jaar samen met de Muppets! In deze nieuwe en ontroerende komedie schitteren uiteraard Kermit de Kikker, Miss Piggy en alle andere Muppets. Vele andere beroemdheden, zoals David Arquette, Joan Cusack en Whoopi Goldberg hebben een prachtige gastrol. Het is kerstavond en het Muppettheater dreigt te worden gesloten. Kermit voelt zich daardoor zo ellendig dat hij denkt dat de wereld beter af is zonder hem... Maar gelukkig is de redding nabij! Met wat hulp van bovenaf en hilarische verwijzingen naar bijna elke kerstfilm die ooit gemaakt is, komen Kermit en z’n vrienden erachter dat liefde voor elkaar het enige is dat telt. Met prachtige liedjes zoals “Moulin Scrooge!” zal iedereen gegarandeerd lachen bij deze hartverwarmende familiefilm!

Releasedatum: 2 december 2003 huur - 3 december 2003 koop
Genre: komedie
Leeftijd: AL
Lengte: ca. 85 min.
Beeld: 16:9 | 2.35:1
Talen: Engels, Frans, Duits, Spaans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Grieks, Zweeds, Noors, Deens, Pools, Fins

Extra's dvd:
• Originele bioscooptrailer
• 10 verwijderde scènes



CHRISTMAS WITH THE SIMPSONS

De Simpsons met kerst, da's tegendraadse humor tijdens gewijde dagen... Zo zien we Homers carrière als kerstman de dieperik ingaan, ontdekken we hoe Homer een handel in sneeuwruimers begint, en steekt Bart de kerstboom in de fik met dramatische gevolgen... En wat te denken als een megabedrijf kindertjes gebruikt om het ultieme kerstspeelgoed te ontwerpen? De waanzin bereikt een ultiem hoogtepunt als Homer en Bart met een modelraket de First Church of Springfield opblazen. Wie vreest voor enige meligheid tijdens de kerstdagen, heeft hier het perfecte tegengif! Uiteraard lenen ook nu weer een keure van topsterren als Richard Gere en Linda hun stem aan de gastpersonages.

Releasedatum: 10 december 2003
Genre: animatie, komedie
Leeftijd: AL
Lengte: ca. 88 min.
Beeld: 4:3
Geluid Engels, Frans, Duits: Dolvy Surround 2.0
Menutalen dvd: Engels, Frans, Duits
Ondertiteling dvd: Engels, Frans, Duits, Nederlands, Zweeds, Hongaars, Noors, Deens, Fins

Extra's dvd:
• Featurette "Mr. Burns Finest Moments"



HOME ALONE 4

Het valt niet mee om een negenjarige te zijn... Dat merkt Kevin in Home Alone 4, een supergrappige film voor het hele gezin. Maar wat hij nog erger vindt, is om Kerstmis te vieren met zijn vader en zijn nieuwe vriendin. Ook al is daar meer supergaaf speelgoed dan Kevin zich maar kan wensen. Maar dit wordt een kerst om nooit te vergeten, want twee boeven, Marv en Vera, hebben boze plannen... Zou het Kevin lukken om deze boeven voor eens en voor altijd te vangen en z’n ouders weer bij elkaar te brengen? Home Alone 4 is verkrijgbaar als huurdvd, en voor de feestdagen heeft Fox Home Entertainment het ideale cadeau; een boxset met daarin Home Alone 1,2 en 3 en met daarbij gratis de DVD Home Alone 4.

Releasedatum: 18 november 2003
Genre: komedie
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 84 min.
Beeld: 16:9 | 1.78:1
Geluid dvd: Engels, Frans, Italiaans: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Grieks


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron