:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES HUURDVD'S JANUARI 2004.
PERSBERICHT: RELEASES HUURDVD'S JANUARI 2004.
Bron: RCV - Datum: 2003-11-19 - Geplaatst door: Werner
Hieronder een overzicht van de titels die RCV Home Entertainment in januari uitbrengt op huur. In dit persbericht besteden we aandacht aan Dumb And Dumberer When Harry Met Lloyd, American Cousins en The Man Who Sued God. Naast deze titels brengen wij in januari tevens Air Marshal (20 januari) en Air Strike (20 januari) uit.

DUMB AND DUMBERER WHEN HARRY MET LLOYD
te huur op dvd vanaf 20 januari

Harry en Lloyd blinken uit in domheid en zijn de pispalen van de school. Als hun school studenten zoekt voor hun “special needs class” staan zij boven aan de lijst. Nooit meer huiswerk, altijd pret... de ideale klas. Trots gaan ze op zoek naar mede klasgenoten. Bestaan er nog grotere dumbo’s? Onmogelijk!!! Ze vinden wel een stelletje vrolijke, luie randdebielen die eigenlijk ook tot niets in staat zijn. De school kan beginnen!

REGIE: Troy Miller: Run Ronnie Run; The Announcement; Jack Frost
CAST: Eric Christian Olsen: The Hot Chick; Local Boys; Pearl Harbor
Derek Richardson: Debuut
Luiz Guzmán: Punch-Drunk Love; The Count of Mont Cristo; Traffic
Speelduur: 85 min.
Leeftijd: 6 jaar



AMERICAN COUSINS
te huur op dvd vanaf 20 januari

Twee meedogenloze maffiosi vluchten naar Schotland waar ze hun intrek nemen in het café van hun sullige neef. Om neef Roberto te bedanken voor zijn gastvrijheid gebruiken ze hun criminelen talenten. Met bruut geweld gaan ze achter de wanbetalers van hun neef aan. Langzaam maar zeker wordt het Roberto duidelijk dat zijn twee neven bepaald geen pr-consultants zijn en moet hij kiezen tussen zijn familie en zijn klanten

REGIE: Don Coutts: The Corner House
CAST: Dan Hedaya: Swimfan, Shaft, The Hurricane
Danny Nucci: Titanic, The Rock, Eraser
Shirley Henderson: Bridget Jones's Diary, Trainspotting, Harry Potter and the Chamber of Secrets
Speelduur: 90 min.
Leeftijd: 16



THE MAN WHO SUED GOD
te huur op dvd vanaf 20 januari

Steve Myers (Billy Connely) is het werk als advocaat zat en besluit iets heel anders te gaan doen: hij wordt visser. De beste beslissing van zijn leven, elke dag komt hij tevreden en gelukkig thuis. Zelfs als blikseminslag zijn boot geheel verwoest, lijkt er nog weinig aan de hand te zijn. Hij is tenslotte goed verzekerd. De verzekeringsmaatschappij weigert hem echter uit te betalen, immers... blikseminslag is een daad van God en dus valt dit niet onder de verantwoordelijkheid van de verzekeringsmaatschappij. Wat nu? Bij wie kan Steve wel zijn geld halen? Hem rest slechts één mogelijkheid: hij begint de rechtszaak van de eeuw en zijn tegenstander... God.

REGIE: Mark Joffe: Shadow of the Cobra, Spotswood, Cosi
CAST: Billy Connolly: The Last Samurai, The Boondock Saints, Who Is Cletis Tout
Judy Davis: Blood and Wine, Deconstructing Harry, Barton Fink
Colin Friels: A Good Man In Africa, Angel Baby, Class Action
Speelduur: 99 min.
Leeftijd: 12