:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2004
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2004
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2003-12-05 - Geplaatst door: Werner
RON JEREMY, LEGEND OF A PORNSTAR

The Story of America’s Most Dislikely Sex Star.

“Ron Jeremy, Legend of a Pornstar” biedt een wel zeer onthullende blik in het leven van Amerika’s meest onwaarschijnlijke seks-ster. Met een 25-jarige carrière in de sexindustrie en 1600 films op zijn naam, is Ron Jeremy een fenomeen. Hij verdiende miljoenen dollars en sliep met duizenden vrouwen. Hij is onbetwist de bekendste pornoster en het levende bewijs dat iedere man aan zijn trekken kan komen. Hoe kon deze lelijke, grote, harige gozer ooit uitgroeien tot een superhengst? In een fascinerende en onderhoudende komedie wordt het echte verhaal over het leven van deze hardwerkende showman uit de doeken gedaan.

Featuring: Ron Jeremy, Larry Flynt, Ice T, Kid Rock, Gene Simmons, Edward Furlong, Jenna Jameson, Heidi Fleiss, Seymore Butts en vele anderen

Worth Knowing: Genomineerd voor beste documentaire van 2002 door de Chicago Films Critics Association
L.A. Weekly: "Refreshing... A wonderfully amusing portrait"
Film Threat: "Fantastic and hysterically funny"
New York Times: "Entertaining"

Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 2.0
Speelduur: 75 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: Documentaire

Extra Features:
• Trailer
• Also on DVDTHE JOB

Sometimes the best hitman is a woman

C.J. is een sexy koelbloedige huurmoordenaar zonder familie, vrienden en zonder een sociaal leven. Het enige fysieke contact dat ze heeft zijn haar one-night-stands. Haar enige persoonlijke relatie is die met haar baas. Ze is zoekende naar een manier om uit het wereldje te stappen. Ze besluit nog een klus te klaren voordat ze er voor altijd mee gaat stoppen. Dan ontdekt ze plotseling dat ze zwanger is. Haar moreel besef begint langzaam te werken, en ze moet de consequenties van haar werk onder ogen zien. Maar wat nu als je iemand moet vermoorden die zwanger is? Voor de eerste keer in haar bloedige carrière merkt ze dat ze de klus niet kan klaren. Dit heeft gevolgen voor een ieder waarmee zij in aanraking is geweest.

Starring: Daryl Hannah: “Kill Bill” (2003), “Wall Street”, “Splash”; Brad Renfro: “The Client”, “Apt Pupil”; Doninique Swain: “Face Off”, “Dead in the Water”.
One Line: “Nikita” meets “Assasins”.
Press review: “The Job” is een spannende thriller voor een ieder die houdt van spanning, intriges, plotwendingen en een vleugje erotiek. De film werkt de achtergronden van de hoofdpersoon goed uit, waardoor je meeleeft met de hoofdrolspeelster.

DVD Specs:
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Optioneel
Speelduur: 90 min
Leeftijd: 16
Genre: Thriller
Extra Features:
• Trailer
• Also on DVDDEVIOUS BEINGS

Casey, Arrow en jackson zijn van kinds af aan al maatjes. Met hun partydrugs levert dit trio altijd weer de ingrediënten voor een perfect feest. Ze zijn onoverwinnelijk, of toch niet? Bij hun laatste poging klapt hun dieal en blijven ze met legen handen achter. Met de rug tegen de muur zien ze geen uitweg meer. Evenals in Go en Pulp Fiction is Devious Beings een trip zonder weerga.

Starring: Brad Renfro "The Client", "Apt Pupil"; Dominique Swain "Face/Off", "Dead In The Water"
Perscommentaar: Devious Beings is een spannende en vermakelijke actiethriller voor iedereen die gek is op cultklassiekers. De film doet vaak denken aan het oude regisseerwerk van Robert Rodriguez. De scherpe dialogen en goed toegepaste soundtrack maken van deze film een ruwe juweel.

DVD Specs:
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Surround 5.1
Ondertiteling: Optioneel
Speelduur: 98 min
Leeftijd: 16
Genre: Thriller

Extra Features:
• Trailer
• Also on DVDEDEN

Gebaseerd op Arthur Miller's roman Homely Girl

De jonge ambitieuze joodse zakenman Kaplan verlaat in 1939 zijn oude vader in Europa om naar zijn zus Samantha in Palestina te gaan. Hoewel de vader het idealisme van zijn dochter bewondert, waarschuwt hij zijn zoon voor de gevaren in dit kruidvat. Aangekomen ontmoet hij de partner van Samantha Dov, een bewogen architect bezeten door werk van de Bauhaus-school. In haar vrije tijd helpt Samantha professor Oscar Kalkofsky. Zijn visie op een toekomstige Israëlische staat is gebaseerd op samenwerking tussen joden en arabieren. Een ander lid van deze groep is Sylvia, ze verzet zich hevig tegen samensmelting. Alle vijf hebben andere visies over de toekomst van Israël op een moment dat de tweede wereldoorlog op uitbreken staat.

Starring: Samantha Morton "Minority Report", "Sweet And Lowdown"; Thomas Jane: "Deep Blue Sea", "Dreamcatcher", "The Sweetest Thing"
Worth knowing: Genomineerd in 2001 voor de Golden Lion.

DVD Specs:
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Optioneel
Speelduur: 90 minuten
Leeftijd: 12
Genre: Speelfilm

Extra Features:
• Trailer
• Also on DVDBIG PUN, STILL NOT A PLAYER

At 26 his album went platinum, at 28 he became immortal

Zijn naam: Christopher Rios, beter bekend als "Big Punisher". Zijn thuis: de keiharde straten van "The Bronx". Zijn doel: het bereiken van personal greatness. Van Pun's debuutalbum werden er meer dan twee miljoen verkocht wat hem een Grammy-nominatie opleverde. Fans aanbaden hem, mede-rappers respecteerden hem en probeerden hem te evenaren. Pun veranderde niet, hij bleef hetzelfde. Meegenomen op een intieme reis door het leven van Christopher "Big Punisher" Rios door middel van de verhalen van de mensen die het dichtst bij hem staan. Het is een opmerkelijk, angstaanjagend, moeilijk en indrukwekkend verhaal.

Featuring: Ice-T, Nas, Fat Joe, Cuban Link
Perscommentaar: Deze boeiende urban docu heeft als onderwerk het helaas korte leven van "Big Pun". Volg dit ongelofelijke verhaal, een must voor iedere Rap/Hip hop liefhebber.
IGN.com: "Rap fans will be hooked on this story!"

DVD Specs:
Beeldformaat: 4:3
Geluids: Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: optioneel
Speelduur: 119 min.
Leeftijd: 16
Genre: Urban docu

Extra features:
• Sneak previews
• Check it out
• Filmographies
• Biographies
• Screen grabsVATOS

When a lowlife is the only life.

Geraldo (Gary Cruz - Training Day, The Fast And The Furious) is weer vrij nada hij is opgepakt als drugskerier. Hij gaat bij zijn keurige broer Josse op de postkamer werken. Maar al snel wordt duidelijk dat Miguel, één van de grootste drugsdealers, het kantoor voor zijn drugshandel gebruikt. Geraldo probeert Miguel een hak te zetten, maar als het misloopt moet Gerado de prijs betalen! José besluit wraak te nemen op Miguel en wordt net zo smerig en meedogenloos als de dealers die hij vroeger zo verachtte.

Starring: Gary Cruz "Training Day", "The Fast And The Furious"; Alicia Palma "Minority Report"
Perscommentaar: "Ongecompliceerde latino-actiefilm! Schieten, wraak en mooie meiden. Dit soort actie doet het altijd goed!"

DVD Specs:
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Stereo 2.0
Ondertiteling: optioneel
Speelduur: 90 min.
Leeftijd: 16
Genre: latinoTEXAS

Russell Crowe's band "TOFOG" eindelijk op DVD!

Texas is een combinatie van een documentaire en een concertregistratie van de band "30 Odd Foot Of Gronts" (ook bekend als "TOFOG") uit Australië. De film volgt de band van Sydney via Londen naar Austin, Texas. De band stort zich in een hectisch schema van repetities, opnamen en live concerten. Door de directe toegang tot alle "behind the scenes" maken we de aangrijpendste en indringendste momenten mee. Dit is wat er gebeurt als een stelletje Aussies plotseling in de felle spotlights van het Amerikaanse entertainment wordt geplaatst. Geleid door Russell Crowe, heeft de band net zijn 5de album afgeleverd. Met iedere song wordt het verhaal van de band duidelijker. Verteld door de leadgitarist en medebedenker Dean Cochran.

Featuring: The band TOFOG: Garth Adam, Billy Dean Cochrean, Dave Kelly, Stuwart Kerwin, Dave Wilkins en Russell Crowe!
Perscommentaar: "Deze documentaire neemt je mee op reis met de band TOFOG. Het geeft een diepe kijk in het roadleven van de bandleden. Russell Crowe heeft de hoofdrol maar dit keer niet als acteur maar als leadzanger van de band! Een must voor iedere Russell Crowe-liefhebber!"

DVD Specs:
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: optioneel
Speelduur: 78 min.
Leeftijd: 16
Genre: documentaire/muziek

Extra Feature:
• Also on DVD

Nota: Een kleine wijziging in de sellthru januari release van H.O.M. Vision. De januari release bevatte de muziekfilm annex documentaire Texas. Deze is echter verschoven naar de februari release van 2004.