:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ANGEL SEIZOEN 2 OP KOOPDVD
PERSBERICHT: ANGEL SEIZOEN 2 OP KOOPDVD
Bron: Fox - Datum: 2003-12-30 - Geplaatst door: Serge
Angel is een vampier met een Buffy-achtergrond die voor het goede heeft gekozen, maar loutering en vergiffenis krijg je niet zomaar... In het 1e seizoen van Angel konden we zien hoe deze sexy vampier de mensheid in bescherming nam, en ook nu heeft hij de handen vol. Deze prachtige collector’s boxset met zes dvd's bevat bovendien extra's die geen enkele fan wil missen. Overigens, voor wie seizoen 1 op dvd gemist heeft, die collectors boxset ligt nu tegen een scherpe prijs in het rek!

De achtergrond
Angel zit aan de grond en staat er helemaal alleen voor in Los Angeles, stad der engelen... Oude vijanden en nieuwe vrienden zullen hem zowel helpen als tegenwerken in zijn missie om de stad te zuiveren van het kwaad.

Highlights in seizoen 2
Enthousiaste fans van Buffy the Vampire Slayer en Angel zullen de verwijzingen naar zowel Buffy's Sunnydale als naar Angel Season 1 appreciëren, met bijvoorbeeld de geest Dennis in Cordelia's appartement, en Faith. In Blood Money ontmoeten we Anne Steel, een personage dat al tweemaal in Buffy was opgedoken, onder andere als meisje dat vampier wilde worden in Buffy's tweede seizoen. Zeer leuk is ook de karaoke-bar voor demonen, waarin blijkt dat Julie Benz lang niet onaardig kan zingen. The Host (Andy Hallett), genaamd Lome zoals we leren in Belonging, heeft zelfs een prima stem. Regisseur Joss Wheedon, die ooit zei dat Angel veel duisterder dan Buffy moest zijn, kan met dit tweede seizoen alvast meer dan tevreden zijn!

David Boreanaz, een bink met stijl
David Boreanaz staat op de People Magazine's lijst van meest begeerlijke (en begeerde?) mannen, en wie even op het Web rondneust, merkt al snel dat David inderdaad meer dan goed in de markt ligt. Davids populariteit nam een hoge vlucht met zijn rol in Buffy the Vampire Slayer, waarin Angel al snel tot een van de populairste karakters uitgroeide. Joss Wheedon en David Greenwalt, de makers van Buffy the Vampire Slayer, herkenden het potentieel van Angel/David Boreanaz, en een ster was geboren...

Releasedatum: 4 februari 2004

Genre: tv-serie
Lengte: 16 u 30 min.
Geluid: Engels en Frans Dolby Digital 2.0
Beeld: 4:3
Ondertiteling: o.a. Nederlands

Extra's:
• Audiocommentaar op verschillende afleveringen
• Featurettes
• Beeldbestand
• Trailers
• Scripts van verschillende afleveringen
• Cast bio's

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron