:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> NIEUWSBERICHT: WEBSITE PARAMOUNT
NIEUWSBERICHT: WEBSITE PARAMOUNT
Bron: Paramount - Datum: 2004-02-05 - Geplaatst door: Werner
PARAMOUNT MEET WEBSITE NIEUW JASJE AAN

Op de volledig vernieuwde website van Paramount Home Entertainment vind je voortaan informatie over alle films en series die Paramount op video en dvd uitbrengt of reeds uitgebracht heeft. Daarnaast kan je ook meedoen aan prijsvragen, waarmee je kans maakt op prachtige prijzen. Doe je bijvoorbeeld mee aan de Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life prijsvraag kan je zo maar eventjes een Plasmascherm of Home Cinemaset van Panasonic winnen!

Overzichtelijk
De site is alles behalve saai, zoals je van een bedrijf in de entertainmentbranche mag verwachten. Het is een overzichtelijk geheel, de kleurstelling is herkenbaar en volgens de Paramount huisstijl. De volgende informatie kan je op www.paramount.be vinden: Te Huur, Te Koop, Stars for Sale, Coming Soon, Star Trek, Prijsvragen & Acties.

Interactie
Als je je aanmeldt onder Members Only, word jij als consument persoonlijk op de hoogte gebracht van de films waarin jij speciaal geinteresseerd bent. In het Paramount Game Center kan je computergames spelen. Je hebt keuze uit verschillende games die regelmatig zullen worden bijgevuld.

Ontwikkeling
De site is ontwikkeld door IT NOVA en Adviesland, KEGA Group Companies, uit Sassenheim, Nederland.