:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: THE LION KING 3
PERSBERICHT: THE LION KING 3
Bron: Buena Vista - Datum: 2004-02-10 - Geplaatst door: Werner
THE LION KING 3: HAKUNA MATATA
De "circle of life" zal nooit meer hetzelfde zijn!
Te huur op DVD vanaf 2 maart
Te koop op DVD in een 2-disc speciale uitvoering vanaf 10 maart

Hilariteit ten top in deze compleet nieuwe film met in de hoofdrol Timon en zijn winderige vriendje Pumbaa - de grootste onbezongen helden van de savanne! Met de originele stemmen en het liedje "That's all I need" van Elton John en Tim Rice neemt The Lion King 3 je heeeeeeeeeeeeeelemaal mee terug naar het begin voordat het verhaal van Simba begon... en nog verder terug!

In dit compleet nieuwe komische avontuur onthullen Timon en Pumbaa waar ze vandaan kwamen, wanneer ze elkaar ontmoetten en hoe ze Simba hielpen om het koninkrijk te redden. Hun verhaal bevat een aantal terugblikken op een paar grote gebeurtenissen uit The Lion King, die er een beetje anders uitzien vanuit het perspectief van Timon en Pumbaa. Zoals toen koning Mufasa baby Simba aan het dierenrijk oorstelde. Laten we het erop houden dat wij de echte reden nog niet weten waarom alle dieren een buiging maakten voor hun nieuwe koning!

Met al je favoriete helden, twee nieuwe komische figuren (de moeder van Timon en Oom Max), heerlijke muziek, en nog veel meer, is het tijd om klaar te gaan zitten voor koningsgrote pret met Timon en Pumbaa!

Timon en Pumbaa, twee onafscheidelijke vrienden in de hoofdrol
The Lion King oogstte in 1994 een megasucces. Timon en Pumbaa, het rare, maar grappige duo brachten een komische noot in deze film en vielen meteen op. Met een levensmotto als "Hakuna Matata" kon niemand hen weerstaan!

Een film met deze unieke personages in de hoofdrol: plezier evrzekerd voor alle leeftijden! Het zachtaardige wrattenzwijn Pumbaa en de hyperkinetische stokstaart Timon spelen nietalleen de hoofdrol in deze film, maar zorgen ook voor begeleidende commentaar, ware stand-up comedy! We kijken samen met hen naar hun verhaal, het verhaal achter The Lion King.

The Lion King 3: Hakuna Matata is een film om hartelijk te lachen met de grappen en grollen, maar ook ontroerd te raken door een groeiden vriendschap. Doorheen de avonturen die Timon en Pumbaa beleven, ontdekken we wat "Hakuna Matata" werkelijk betekent...

The Lion King zoals je de film nog nooit zag!
The Lion King 3 is het verhaal van The Lion King vanuit een compleet nieuwe invalshoek. Wie deze film niet gezien heeft, kent het werkelijke verhaal van The Lion King niet.

We maken bijvoorbeeld kennis met de hele stokstaartfamilie van Timon en ontdekken zo waar TImon vandaan komt. Nieuwe personages zorgen voor een extra humoristische toets, zoals de ma van Timon en zijn Oom Max. Samen met extra songs ("That's All I Need", "Sunrise Sunset") is dit weer een film om met volle teugen van te genieten.

Kortom, de humor van de personages, de ontroerende scènes, de prachtige landschappen en de opgewekte liedjes, maken van deze film opnieuw een echte Lion King-belevenis! Een compleet nieuwe belevenis voor jong en oud!

The Lion King 3: Hakuna Matata op DVD in een 2-disc speciale uitvoering

DVD - 2-DISC SPECIALE UITVOERING

Disc 1: Film + Bonusmateriaal
• Zoek de verstopte Mickeys!
• Nooit eerder vertoonde scènes
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Nederlands / Frans / Bulgaars
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Nederlands / Bulgaars
Beeldformaat: 16x9 / 1:66:1
Speelduur: 73 minuten (exclusief bonusmateraal)

Disc 2: Spellen en activiteiten:
• Timon en Pumbaa’s virtuele safari: je bent uitgenodigd op een gloednieuwe rit door het park met Timon en Pumbaa als gids en met Timon’s mama en Oom Max op de achterbank. Maar de rit gaat natuurlijk compleet fout...
• Rafiki’s raadsel: Rafiki daagt je uit om de verborgen parel te vinden onder de door elkaar gehaalde halve kokosnoten.
• Wie is wie: heel wat Disneyfiguren komen Timon en Pumbaa vergezellen op het einde van de film. Weet jij wie ze zijn aan de hand van hun silhouette?

Bonusmateriaal:
• Timon: achter de legende: in deze documentaire gaan we op zoek naar Timon’s oorsprong. Samen met een interview met Pumbaa, Timon’s ma en zijn Oom Max tonen home movies en snapshots hoe Timon opgroeide.
• Voor het begin: Achtergrondreportage van The Lion King 3: "The making of". Brad en Simon, de regisseur en producer van The Lion King 3, geven, net als Timon en Pumbaa, commentaar op de film.
• "Grazing in the grass" Muziekvideo uitgevoerd door Raven.

UIT HET ARCHIEF