:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: SCI-FI & HORROR COLLECTION
PERSBERICHT: SCI-FI & HORROR COLLECTION
Bron: Universal - Datum: 2004-03-19 - Geplaatst door: Werner
SCIENCEFICTION & HORROR COLLECTION

Een reeks televisiefilms, speciaal gemaakt voor de populaire Amerikaanse scifi- en horrorzender The Sci Fi Channel.

ENCRYPT

In het jaar 2068 is de aarde in een ware hel veranderd. Enkele overlevenden gaan de strijd aan om een schat te redden in ruil voor voldoende eten voor hun eigen volk, maar hiervoor moeten ze eerst een manier vinden om Encrypt, het dodelijke geautomatiseerde beveiligingssysteem, te ontduiken.

Cast: Grant Show (Melrose Place), Vivian Wu (Red Skies), Steve Bacic (Treshold)
Regie: Oscar L. Costo (Saint Sinner)



WEBS

Een groep elektriciens activeert in een verlaten laboratorium per ongeluk een deur naar een parallel universum, waar ze moeten vechten tegen een groeiende storm spinachtige mensen en hun monsterlijke koningin om hun weg terug door de poort te vinden.

Cast: Anthony Ashbee, Dylan Bierk (Thought Crimes)
Regie: David Wu (The 51st State)



DEATHLANDS

Het is 2104. De afgelopen eeuw is de wereld getroffen door oorlogen en rampen. In de voormalige Verenigde Staten, nu Deathlands genoemd, onderdrukken tirans de overgebleven overlevenden van de 21ste eeuw. Op een paar helden na, die de strijd in Deathlands aangaan om te vechten voor vrijheid.

Cast: Vincent Spano (Rumble Fish), Jenya Lano (Blade) Regie: Joshua Butler (Prancer Returns)



THRESHOLD

Doordat een astronaut van de space shuttle Oklahoma zich aan een stuk rondvliegend meteoor had opengehaald, bracht hij het genetische zaad van een buitenaards leven met zich mee naar aarde. Nu vormt dit zich snel ontwikkelende en vermenigvuldigende insect een gevaar voor de mensheid.

Cast: Nicolas Lea (X-Files), Steve Bacic (X-Men 2), Jaimie Luner (Melrose Place) Regie: Chuck Bowman (A-Team)



BUGS

Een treinramp brengt een verschrikkelijke ondergrondse gruwel aan het licht. Kan een team goed uitgeruste experts een halt toeroepen aan heelder horden schorpioenachtige reuzeninsecten die dood en vernieling zaaien?

Cast: Antonio Sabato Jr., Angie Everhart
Regie: Joseph Conti



THOUGHT CRIMES

Een dokter constateert in een psychische inrichting dat Freya McAllister niet gek maar telepathisch is en belooft haar te helpen dit om te zetten in een gave. Hij verzwijgt daarbij te vertellen dat hij werkt voor het Bureau van de Nationale Veiligheid, de grootste en meest geheime organisatie ter wereld.

Cast: Navi Rawat (D-Tox), Joe Flanigan (Sisters), Jocelyn Seagrave (Days of Our Lives)
Regie: Breck Eisner (Taken)