:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: ASPE
PERSBERICHT: ASPE
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2004-04-21 - Geplaatst door: Werner
ASPE
De verfilming van "De beste thrillers die er de jongste jaren in Vlaanderen geschreven zijn" (Humo)
reeds vanaf 27 april verkrijgbaar op DVD

Vanaf vrijdag 13 februari 2004 zendt VTM met succes wekelijks de fictiereeks Aspe uit, een televisieserie die bestaat uit 10 televisiefilms die ontstaan zijn uit de boeiende verhalen van Vlaanderens’ meest gelezen misdaadauteur Pieter Aspe. In september 2004 volgt de TV-release door HMG in het timeslot van Baantjer. De reeks die werd opgenomen met HD cam garandeert een perfecte digitale beeldkwaliteit en de release op DVD kon dan ook niet langer op zich laten wachten. Ruim 1 week na uitzending van de allerlaatste aflevering met name op 27 april 2004, verschijnen de eerste twee afleveringen uit de reeks reeds op DVD:

DE MIDAS MOORDEN
27 april 2004

Brugge wordt opgeschrikt door een bomaanslag. Hoofdinspecteur Pieter Van In ontdekt samen met zijn rechterhand, inspecteur Guido Versavel, een internationaal complot van reisorganisatoren en vastgoedmakelaars. Ze willen van Brugge een toeristisch Disneyland maken. Men wil de Bruggelingen uit de stad verdrijven en hun huizen veranderen in hotels of verkopen aan rijke buitenlanders. Pieter Van In zit in het oog van de storm want zijn bank dreigt met deurwaarders en uitdrijving uit zijn historisch pand omwille van een hypotheekschuld. Van In moet in deze zaak samenwerken met een nieuwe substituut op het parket, de ambitieuze Hannelore Martens. En hoewel Pieter Van In haar klasseert als onervaren en ongeschikt moet hij toch samen met haar de strijd aangaan tegen de plaatselijke vastgoedmaffia die op het punt staan om het Belfort op te blazen.

Speelduur: 78 min
taal: Nederlands
beeldformaat: 13/9
regiocode 2 (pal)
audio: Dolby Digital 5.1
optioneel: NEDERLANDSE ONDERTITELING

Extra:
• Videoclip Gene Thomas – ‘Wees Van Mij’

DE KINDEREN VAN CHRONOS
27 april 2004

Er wordt een skelet gevonden in de tuin van een te restaureren hoeve. Pieter Van In en substituut Hannelore Martens, die ondertussen samenwoont met Van In, ontdekken een verband met een grootindustrieel die via een hulporganisatie voor behoeftigen, meisjes ronselt. Wanneer ook nog blijkt dat het skelet toebehoorde aan een transseksueel komen ze op het spoor van een uitgebreid prostitutienetwerk. Een ex-prostituee zet Van In op het goede spoor maar wanneer hij, tegen de zin van Hannelore en het parket, de jonge inspecteur Carine Neels undercover naar de organisatie stuurt, neemt de zaak een heel andere wending.

Speelduur: 86 min
taal: Nederlands
beeldformaat: 13/9
regiocode 2 (pal)
audio: Dolby Digital 5.1
optioneel: NEDERLANDSE ONDERTITELING

Extra:
• Videoclip Gene Thomas – ‘Wees Van Mij’

UPCOMING ASPE RELEASES:
• HET VIERKANT VAN DE WRAAK 18 mei 2004
• DE VIERDE GESTALTE 18 mei 2004
• HET DREYSE INCIDENT 17 augustus 2004
• BLAUW BLOED 17 augustus 2004
• DOOD TIJ 14 september 2004
• ZOENOFFER 14 september 2004
• VAGEVUUR 19 oktober 2004
• DE VIJFDE MACHT 19 oktober 2004

De Aspe DVD is vanaf 27 april 2004 te verkrijgen in de reguliere handel.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron