:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BUFFY THE VAMPIRE SLAYER SEIZOEN 7
PERSBERICHT: BUFFY THE VAMPIRE SLAYER SEIZOEN 7
Bron: Fox - Datum: 2004-04-27 - Geplaatst door: Werner
BUFFY THE BAMPIRE SLAYER SEASON 7
Collector's Edition in prachtige verpakking
DVD 6-pack met volledige seizoen 7 vanaf 28 april verkrijgbaar

Seizoen 7: een voorproefje
Dit zevende en laatste seizoen van Buffy begint - hoe kan het ook anders - met een mysterie. Iemand vermoordt overal ter wereld tienermeisjes, en iets is Spike knettergek aan het maken. Toch is Buffy heel wat vrolijker in deze episodes dan wanneer we haar zagen in het vorige seizoen. Nu leidt ze Dawn op en krijgt ze een baan als studentenbegeleider in het herbouwde Sunnydale High. Ondertussen herstelt Willow van een magische verslaving waardoor ze bijna de wereld had vernietigd.... Een heel ander soort terreur slaat toe in de geweldige aflevering Conversations with Dead People. Hierin doet een mysterieus lied Spike terug doden, ondanks zijn ziel en zijn chip. Giles duikt opnieuw op in Bring on the Night en Buffy moet vechten met een uiterst dodelijke vampier in Showtime...

Vrouwen aan de macht
Buffy toonde ons altijd dat vrouwen sterk kunnen zijn, en tegelijk zagen we hoe gewone mensen toch het verschil kunnen maken naast mensen met bijzondere krachten. En uiteraard kwamen we te weten hoe mensen hun soms duistere verleden moesten goedmaken... Sarah Michelle Gellar heeft met haar vertolking van Buffy een bewonderenswaardige prestatie neergezet en dit zevende seizoen vormt het knappe sluitstuk van een van de meest opmerkelijke tv-reeksen van de laatste jaren.

Sarah Michelle: rolmodel met tanden
Sarah Michelle Gellar, een New Yorkse schone (°1977) met een waslijst van TV-bekroningen, kan terugkijken op een droomcarrière voor de camera's. Voor Buffy won ze een Saturn Award, en verder heeft ze ook een MTV Movie Award en een Daytime Emmy op haar palmares staan, naast tal van nominaties. We zagen haar in succesfilms als Cruel Intentions, Scream II en I Know What You Did Last Summer, en moenteel is Sarah te bewonderen in Scooby Doo 2. Van dit sexy icoon uit de jongerengeneratie hebben we zeker het laatste nog niet gezien.

Angel
Sarah steelt dan wel de show, dat wil niet zeggen dat er geen mannen rondhangen in Buffy. Zoals David Boreanaz, een engel met een uit steen gehouwen fysiek die al veel harten gebroken heeft. We kunnen hem nog steeds bewonderen in de TV-serie Angel, een 'spin-off' van Buffy the Vampire Slayer. Ook Angel is een creatie van Joss Whedon, bedenker van de Buffy- en de Firefly-reeks.

Prachtaanbieding voor vorige Buffy-seizoenen
Het is nu of nooit voor wie ook de vorige seizoenen van Buffy te pakken wil krijgen op dvd. U vindt ze bij uw vakhandelaar tegen aangenaam verlaagde prijzen. Het ideale moment om uw collectie te vervolledigen.

Productinformatie
Koop-dvdbox 6-discs collector's edition
Titel: Buffy the Vampire Slayer Seizoen 7
Releasedatum: 28 april
Genre: fantasy/horror
Leeftijd: 12
Lengte: ca. 990 min.

Extra's dvd:
• Alle 22 afleveringen van seizoen 7 op 6 dvd's in een exclusieve verpakking
• 5 featurettes (+/- 75 min.)
• Audiocommentaar op 7 afleveringen
• Buffy Outtakes
• 12 trailers
• Buffy Wraps: het laatste Buffy seizoen

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron