:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES
PERSBERICHT: TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2004-04-27 - Geplaatst door: Werner
TEENAGE MUTANT NINJA TURTJES
Gloednieuwe spannende avonturen vanaf 27 april 2004 verkrijgbaar op dvd.

Na de hype en de mateloze populariteit van deze menselijke schildpadden ruim 10 jaar geleden, ondergaat deze animatiereeks van Amerikaanse makelij opnieuw een ware revival in de US. Sinds kort zijn ze ook opnieuw te aanschouwen op zaterdagochtend bij VTM.

Waar het destijds begon...
Vier schildpadjes komen door een ongeluk in aanraking met een chemische stof, waardoor ze muteren tot menselijke Turtles met grote spierkracht. Een oude, eveneens gemuteerde rat (Master Splinter) ontfermt zich over de turtle-broers en brengt ze onder in het ondergrondse riolenstelsel van New York. Daar traint hij ze tot Ninja strijders met ieder hun eigen wapens en kwaliteiten.

En nu?
Het Turtles tijdperk heeft niet stilgestaan. Ze zijn stoerder, de gevechten wat harder, ze maken gebruik van de GPRS-Turtle Phones en hebben coole motoren en high-tech vrachtwagens. Ze blijven natuurlijk gek op pizza en net als echte broers hebben ze regelmatig ruzie, maar anderzijds ook alles voor elkaar over. In deze nieuwe reeks krijgen de Turtles te maken met een heuse streetgang en is ook hun oude vijand Shredder nog steeds van de partij...

Wie is wie?
Leonardo met het blauwe masker is de leider van de groep. Hij studeert veel en doet erg zijn best hun trainer Master Splinter te imponeren, wat hem niet altijd in dank wordt afgenomen door zijn broers. Hij is de meest verstandige van de vier.

Donatello draagt het paarse masker, en is de techneut. Hij heeft handige uitvindingen gedaan, zoals de 'Sewer Slider', een hoovercraft voor in de riolen, en de 'Battle Wagon', een omgebouwde vrachtwagen voor als de Turtles zich boven de grond moeten begeven.

Michelangelo is de Turtle met het oranje masker en is gek op surfen en muziek. Ook is hij een zeer getalenteerd striptekenaar en leest veel.

Raphaël draagt het rode masker en is erg sportief. Zijn kamer is één grote fitnessruimte. Hij is wel erg snel op zijn teentjes getrapt, maar is het ook altijd zo weer vergeten.


Recent nieuws van dezelfde bron