:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: GLADIATRESS EN LUCKY LUKE 9-12
PERSBERICHT: GLADIATRESS EN LUCKY LUKE 9-12
Bron: RCV - Datum: 2004-05-04 - Geplaatst door: Werner
GLADIATRESS

Even voorstellen:
DWYFUC – mooi, onweerstaanbaar voor mannen en vreselijk verwend
SMIRGUT – onverslaanbaar, beresterk, enorm groot en slaat mannen met een grote houten stok bewusteloos
WORTHABOUTAPIG – de jongste, onbeschadigd, onschuldig en … oliedom

Deze drie zussen tegen het hele Romeinse Rijk? Met Gods hulp, en een grote bloederige bijl... misschien.

Regie: Brian Grant (The Immortals, Sensation)
Cast: Fiona Allen (TV: Smack the Pony, Coronation Street), Doon Mackichan (Wild About Harry, Smack the Pony), Sally Philips (Birthday Girl, Bridget Jones’s Diary, Smack the Pony)
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Technische specificaties DVD:
Dolby Digital Surround
4:3 Full Frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 2 juni 2004LUCKY LUKE DEEL 9 T/M 12

Een unieke collectie van 52 afleveringen, verdeeld over 17 videobanden/ DVD’s. De held, ‘poor lonesome cowboy’ Lucky Luke, beleeft spannende avonturen in het Wilde Westen. Zijn grootste kameraad is Jolly Jumper, het slimste paard van de prairie. Lucky Luke trekt met succes ten strijde tegen misdaad en onrecht. Zijn belangrijkste tegenstanders zijn de Daltons; vier in en in slechte, en niet al te slimme broers.

Deel 9: Een Dubbele Dosis Daltons + 2 andere avonturen (‘Don Quichote van Texas’ en ‘Een Gezochte Vrouw’)
Lucky Luke stuit op de Daltons die net een bank aan het overvallen zijn. Meteen overmeestert onze held ze om dan te ontdekken dat het om de gebroeders Looney gaat, straatacteurs en meesters in vermomming, die van stad naar stad trekken vermomd als de Daltons. Dit alles zou niks meer betekenen dan een vrolijke grap, ware het niet dat de net ontsnapte Daltons op de Looneys stuiten. Joe krijgt een briljant idee; met z'n achten het hele westen beroven...

Deel 10: Geloof Jij in Marsmannetjes? + 2 andere avonturen (‘Verboden Liefde’ en ‘Lola Montes’)
De lucht zit vol met prachtige lichten en andere fenomenen. De volgende dag blijkt dat er een koe is verdwenen uit de wei. Het hele dorp is ervan overtuigd dat marsmannetjes verantwoordelijk zijn! Een specialiste wordt ingeschakeld om het ‘bovenaardse’ raadsel te onderzoeken. De vrouw ergert zich mateloos aan Lucky Luke, die met zijn sceptische houding een eigen onderzoek start, en laag bij de grond begint met zoeken.

Deel 11: Het Monster van Alabama + 2 andere avonturen (‘Jackpot voor de Daltons’ en ‘De Daltons Vliegen Hoog Over’)
Lucky Luke ontmoet een hardwerkende boer die net een van zijn schapen kwijt is. De boer verdenkt het mysterieuze monster van Alabama. De andere dorpsbewoners zijn laaiend op de boer, die met zijn stomme schapen het monster naar het dorp heeft gelokt. Lucky Luke gelooft er niks van en gaat dit raadsel tot de bodem onderzoeken. Ondertussen wordt Rataplan opgeleid tot schaapsherder en maakt het monster een nieuw slachtoffer...

Deel 12: Kid en de Bende + 2 andere avonturen (‘De Spionnen’ en ‘Custer Gekte’)
Twee jongens op zoek naar avontuur zijn helemaal weg hun held: Billy The Kid. Ze kunnen hun geluk dan ook niet op als Billy The Kid een nacht in de cel van hun dorp doorbrengt, onder begeleiding van Lucky Luke. De jongens weten Billy the Kid uit zijn cel te bevrijden om aan een leven vol avonturen met hun idool te beginnen. Lucky Luke’s moeilijkste taak is niet om Billy weer te pakken te krijgen, maar om de jongens wat verstand bij te brengen. Wie zal uiteindelijk de echte held zijn?

Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: alle leeftijden

Technische specificaties DVD: Dolby Digital Stereo
4:3 full frame (geschikt voor alle beeldformaten)

UIT HET ARCHIEF