:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: PRE-SCHOOL DVD'S JUNI
PERSBERICHT: PRE-SCHOOL DVD'S JUNI
Bron: Buena Vista - Datum: 2004-05-07 - Geplaatst door: Werner
Buena Vista Home Entertainment presenteert voor de allerkleinsten
te koop op DVD vanaf 2 juni 2004

TWEENIES
"Samen spelen met de Tweenies"
"Dierenvriendjes"


Tweenies is een uniek televisieprogramma speciaal gemaakt voor peuters en kleuters. De vier Tweenies en hun hondje Doodles nodigen de televisiekijkers uit om samen te leren, spelen en zingen. Het programma zit boordevol leuke verhaaltjes, liedjes, spelletjes en doe-dingen die de fantasie van kinderen prikkelen. Samen met de Tweenies leren zij hun wereld ontdekken.

Samen spelen met de Tweenies
Milo is nogal luidruchtig, dus laat Max de Tweenies zien hoe ze muziekinstrumenten kunnen maken. Jake komt erachter dat hij te klein is om een balspelletje te doen, maar hij ontdekt dat hij wel goed verstoppertje kan spelen en dat hij elke dag groter wordt. Bella maakt een marionet stuk en komt erachter hoe belangrijk het is de waarheid te vertellen. Fizz leert de andere Tweenies een gekke dans. Doodles speelt mee met alle Tweenies.

Speelduur: 55 minuten

Dierenvriendjes
Kom spelen met de Tweenies en al hun favoriete dierenvriendjes... Bella, Milo, Fizz en Jake kijken naar prachtige balletdansers in dierenkostuum en besluiten dan zich ook te gaan verkleden. Judy gaat naar de boerderij om te zien hoe de koeien worden gemolken. Fizz leert over zeesterren en zingt een liedje. Max helpt de Tweenies om vingerpopjes te maken voor de kleine vingerpopjesvoorstelling. Milo helpt een draak die geen vuur kan spuwen.

Speelduur: 58 minuten

De Tweenies op DVD:
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands
Beeldformaat: 1.33:1/ 4x3.
Vanaf 3 jaar.

De Tweenies-serie is bedacht door de Engelsen Ian Lauchlan en Will Brenton. Het uitzenden van de Tweenies bij de BBC televisie was het begin van een wereldwijd succes. In meer dan 50 landen zijn de Tweenies dagelijks op de televisie te zien.



TELETUBBIES
"Hier zijn de Teletubbies"

(speciaal samengesteld voor DVD)

Hier zijn de Teletubbies, het allereerste avontuur van de bekende Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po zijn opnieuw te koop op DVD.

De Teletubbies wonen over de heuvels, ver weg van hier, in een sprookjesachtig land waar van alles gebeurt. Het is het land waar de televisie vandaan komt. Als het waait brengt de magische windmolen beelden van ver en begeleidt de Teletubbies naar de wereld van de echte kinderen.

Gedacht en gemaakt vanuit de belevingswereld van kleine kinderen zijn de video’s en DVD’s van de Teletubbies uniek voor peuters en speciaal ontwikkeld om kinderen te leren het kijken en luisteren te coördineren. De verhaallijn op de video’s bestaat uit een aaneenschakeling van steeds terugkerende herkenbare onderdelen, waarbij iedere keer een ander thema centraal staat.

speelduur: 62 minuten

Hier zijn de Teletubbies op DVD:
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Frans
Beeldformaat: 1.33:1/ 4x3.
Vanaf 1 jaar.



BABY EINSTEIN
"Dieren uit de hele wereld"
"Baby Beethoven"

met BONUSMATERIAAL op de DVD

Baby Einstein is het educatief programma ontwikkeld door een voormalige kunst- en literatuurlerares, Julie Aigner-Clark. De aantrekkelijke combinatie van de klassieke muziek en kleurrijke beelden uit de reële wereld, laten toe dat de baby de verschillende elementen uit zijn omgeving leert ontdekken.

Met hun eenvoudige verhalen en personages zijn deze video’s interactieve producten waar baby’s samen met hun ouders van kunnen genieten en uit kunnen leren.

Baby’s zijn nieuwsgierig van aard en dat is dé grondslag van The Baby Einstein Company voor het ontwikkelen van deze video’s met zeer diverse thema’s uit het dagelijkse leven.

Dieren uit de hele wereld
Speelduur: 26 minuten
Vanaf 1 jaar

Een geweldige muzikale safari met wonderbaarlijke dieren.
Baby’s en peuters zijn dol op dieren. Met deze video beleven ze allerlei leuke en leerzame avonturen met hun favoriete dieren en leren ze kijkgewijs de rijkdom van de natuur kennen. Jungle, savannen, oceanen ; er gaat een wereld open voor kleine ontdekkers.

Bonusmateriaal "Dieren uit de hele wereld":
• Ontdekkingskaartjes
• Poppenshows
• Speelgoedkist

Baby Beethoven
Speelduur: 28 minuten
Van 0 tot 3 jaar

Symfonie van het spel – Baby gaat op muzikale ontdekking
Deze dvd gebruikt passages uit het repertoire van Beethoven om baby te stimuleren en te kalmeren. Talrijke studies hebben aangetoond dat klassieke muziek bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind door het uitoefenen van een positief effect op zijn redeneringsvermogen, zijn creativiteit en zijn verbeeldingsvermogen. De muzikale fragmenten op deze video zijn speciaal gecomponeerd om het kind te bekoren en zo te kalmeren.

Bonusmateriaal "Baby Beethoven":
• Ontdekkingskaartjes
• Poppenshows
• Speelgoedkist

Baby Einstein op DVD
Talen: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Frans / Engels
Technische kenmerken: 1.33:1 / 4 x 3



Ook te koop op DVD:

WINNIE DE POEH:
De magische wereld van Winnie de Poeh vol. 5: "Vrienden voor altijd"
De magische wereld van Winnie de Poeh vol. 6: "Liefde en vriendschap"
Een leuk verjaardagsfeest met Winnie de Poeh


MAGIC ENGLISH
Koken en plezier


Zal beschikbaar zijn op DVD vanaf 2 juni:
WINNIE DE POEH:
De magische wereld van Winnie de Poeh vol. 2: "Ook kleine dingen kunnen veel betekenen"


UIT HET ARCHIEF