:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: THE FIGHTING TEMPTATIONS
PERSBERICHT: THE FIGHTING TEMPTATIONS
Bron: Paramount - Datum: 2004-05-12 - Geplaatst door: Werner
Paramount Home Entertainment releast The Fighting Temptations
Verleidelijke film op DVD

In een film vol muziek, liefde en gospel brengen Cuba Gooding Jr en Beyonce een gospelkoor terug naar de top. Gevangenen, kappers, een nachtclubzangeres en deftige dames bundelen hun krachten om zo hun kerk van de ondergang te redden. Maar speelt iedereen wel een eerlijk spel?

Vanaf 3 juni 2004 is de The Fighting Temptations overal te koop en te huur op DVD. Dat wordt dus heerlijk thuis genieten, zingen en swingen. The Fighting Temptations heeft alle ingredienten die een romantische film hoort te bezitten: Knappe hoofdrolspelers, swingende muziek, humor en liefde.

Het verhaal
In deze muzikale komedie moet Darin Hill (Cuba Gooding, Jr.), een gladde reclamejongen aan lager wal, heel wat doen voor de erfenis van zijn tante. Teruggekeerd in zijn geboorteplaats in Georgia moet hij een wedstrijd winnen met het plaatselijke gospel koor en dan pas krijgt hij zijn geld. Het dorp wordt bevolkt door idiote bewoners, die natuurlijk geen van allen kunnen zingen. Zijn erfenis lijkt verder weg dan ooit, dan komt hij de prachtige en talentvolle jazzmuzikante Lily (Beyoncé Knowles) tegen... Een enorm leuke en grappige film, waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten! Met optredens van Shirley Ceasar, The O`Jays, en meer muzikaal talent.

Regie: Jonathan Lynn
Productie: David Gale, Loretha C. Jones, Benny Medina, Jeff Polack
Scenario: Elizabeth Hunter en Salladin K. Patterson
Cast: Beyoncé Knowles: Lilly, Cuba Gooding Jr: Daren Hill

Extra features
• 8 muzieknummers
• 7 uitgebreide scenes
• Trailer