:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: NIEUWE ASIAN RELEASES JUNI 2004
PERSBERICHT: NIEUWE ASIAN RELEASES JUNI 2004
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2004-05-12 - Geplaatst door: Werner
Nieuwe Asian releases juni 2004

DARK WATER
You will only drink bottled water after this

De maker van Ring, Hideo Nakata, levert met Dark Water zijn nieuwste meesterwerk af, een grimmige en duistere film. Na haar scheiding heeft Yoshimi dringend een nieuwe woning nodig voor ziczelf en haar zesjarige dochter. Uit wanhoop huurt ze een appartement in een naargeestig flatgebouw. Ze is amper ingetrokken of er gebeuren vreemde dingen. Er verschijnen donkere vochtplekken op de muren, ze vindt een rood schooltasje en haar dochter zegt een klein meisje te hebben gezien... Yoshimi gaat op onderzoek uit, maar wanneer ze de gruwelijke werkelijkheid ontdekt, is het te laat...

Met: Hitomi Kuroki (Paradise Lost, Sada), Fumiyo Kohinata (Ring 2, Audition), Asami Mizukawa (Go)
Genre: Thriller/Horror
Speelduur: 103 minutenSKINNY TIGER, FATTY DRAGON
A kick-ass tribute to Bruce Lee that became a classic

In deze doldwaze mix van kung fu en komedie speelt Hongkong superster Sammo Hung de hoofdrol als Fatty Dragon, een politieman die zijn bewondering voor Bruce Lee niet onder stoelen of banken steekt. Samen met zijn partner, de kale Skinny Tiger, zit hij achter de drugdealer Wing aan. Wanneer ze tijdens een spectaculaire achtervolging per ongeluk het huwelijksfeest van hun chef in de soep laten lopen, worden ze geschorst. Ze besluiten op vakantie te gaan naar het zonnige Singapore, maar wanneer Sing op borgtocht vrij komt, reist hij het tweetal achterna om wraak te nemen.

Met: Sammo Hung Kamo-Bo (Jackie Chan's Project A, Wu fu xing, Dung fong tuk ying)
Genre: Hong Kong Legends
Speelduur: 100 minutenHEROIC BLOODSHED
The best of Heroic Bloodshed

Dutch FilmWorks brengt in deze unieke box 5 klassieke films van John Woo. Hij was de eerste regisseur uit het Hong Kong genre die brak met de traditie van de ongeschonden held. In al deze films is er "Heroic Bloodshed", de held blijft niet buiten schot. The Killer was Quentin Tarantino's inspiratie voor Reservoir Dogs.

Met; Chow-Yun Fat (Crouching Tiger, Hidden Dragon, The Killer, Anna And The King)
Regie: John Woo (regisseur van o.a. Mission: Impossible 2, Face/Off)

Deze box bevat de volgende titels:
• A Better Tomorrow I
• A Better Tomorrow II
• A Better Tomorrow III
• The Killer
• Once A ThiefEen selectie uit de Asian backcatalogus

THE PRINCESS BLADE
A princess hunted by samurai... they don't stand a chance...

Een groep samurai krijgt de opdracht de rebellen in Japan uit te roeien. Wanneer samuraigroepslid Yukie de waarheid ontdekt over de gewelddadige dood van haar moeder, verlaat ze de groep en bundelt ze haar krachten met een rebellenleider die haar kan helpen in haar zoektocht naar wraak, een zoektocht die haar uiteindelijk tegenover haar oude strijdmakkers zal plaatsen...

Met: Yumiro Shaku(Gojira tai Mekagorija, Sky High), Hideaki Ito (Onmyoyi: The Yin Yang Master, Himitsy), Yoichi Numata (Ring, Ring 2)
Genre: Actie
Speelduur: 93 minutenFULL CONTACT
When nothing left behind mercy abides by his side

Sam dreigt te worden vermoord door hoge schulden bij een lokale gangsterbaas, die hij niet kan afbetalen. Jeff, zijn beste vriend, besluit hem te helpen bij een roofoverval die genoeg zal opleveren om de schuld af te lossen. Ze roepen de hulp in van de flamboyante psychopaat Judge. Jeff en Sam weten niet dat Judge van plan is Jeff te doden. Hierdoor wordt de vriendschap tussen Jeff en Sam op de proef gesteld door verraad en wraak...

Met: Chow-Yun Fat (Crouching Tiger, Hidden Dragon), Antony Wong Chau-Sang (Infernal Affairs), Simon Yam (PTU, Lara Croft Tomb Raider 2: The Cradle Of Life)
Genre: Actie
Speelduur: 95 minutenICHI THE KILLER 2-DVD
Everyone's got a bit of sadist and masochist in them. But not Ichi. He's 100 % sadistic

Wanneer een belangrijke gangsterbaas wordt vermoord, krijgt diens sadistische rechterhand Kakihara opdracht de dader op te sporen. Kakihara ontdekt dat zijn baas werd vermoord door Ichi, een geheimzinnige jongeman die zijn tegenstanders met vlijmscherpe messen in zijn laarzen aan reepjes snijdt. Voordat Kakihara weet waarom Ichi het op gangsters heeft voorzien, heeft Ichi alweer een nieuwe prooi gevonden...

Met: Jun Kunimura (Kill Bill Vol. 1, Audition), Tadanobu Asano (Zatoichi, Taboo), Shinya Tsukamoto (A Snake Of June, Tokyo Fist, Tetsuo)
Genre: Actie/Horror
Speelduur: 124 minutenSHARK SKIN MAN AND PEACH HIP GIRL
A Japanese fiesta of strange sex, fast drugs and hot fashion.

De mooie Toshiko is op de vlucht voor haar perverse oom Sonezaki. Tijdens haar vlucht ontmoet ze de eveneens voortvluchtige Samehada die achtervolgd wordt door een bende ex-collega gangsters, die nog een appeltje met hem te schillen hebben. Dit is het begin van een reeks totaal gestoorde, spannende, maar vooral ook grappige verwikkelingen.

Met: Tadanobu Asano (Ichi The Killer), Aboo Hakuchi (The Innocent), Ittoku Kishibe (Keihp, Face, Séance)
Genre: Actie/Comedy
Speelduur: 104 minutenEen selectie uit de HKL-backcatalogus

ZU WARRIORS
From the producer of Iron Monkey

De jonge soldaat Dik Mingkei probeert tijdens een bloedige veldslag tussen twee rivaliserende legers zijn leven te redden. Hij vlucht naar een grot in de sinistere Zu Mountain, waar hij verwikkeld raakt in een strijd tegen een oeroude Kwade Macht. Geholpen door een mysterieuze zwaardvechter gaat Dik Mingkei op zoek naar twee magische zwaarden, de enige wapens ter wereld waarmee de Kwade Macht kan worden bestreden.

Met: Sammo Hung (Jackie Chan's Project A, Winners and Sinners, Eastern Condors), Yuen Bioa (Once Upon A Time In China, Prodigal Son), Hark Tsui (Once Upon A Time In China I en II, Time And Tide)
Genre: Martial Arts/Fantasy
Speelduur: 94 minutenIRON FISTED MONK
The first movie directed by Sammy Hung

In Iron Fisted Monk staat de strijd tussen de Manchu's en de Shaolin-monniken centraal. Onderlinge vijandigheid en bloederige vechtpartijen leiden uiteindleijk tot een waanzinnige, twintig minuten durende finale waarin Sammo en Chen Sing het opnemen tegen hun machtige vijand.

Met: Sammo Hung (Jackie Chan's Project A, Winners and Sinners, Eastern Condors), Chen Sing (Hero, The Black Panther), Fung Hak-On (Shark Busters)
Genre: Martial Arts
Speelduur: 87 minutenNINJA'S IN THE DRAGON DEN
From the choreographer of Kiss Of The Dragon and Romeo Must Die

Ninja's In The Dragon Den combineert de dodelijke precisie van de ninja-vechtkunst met de flamboyante acrobatiek van kung fu in een meeslepend verhaal over twee rivaliserende krijgers, een Japanner en een Chinees, die gedwongen worden samen te werken nadat hun meester vermoord wordt door een krachtige vijand.

Met: Hiroyuki Sanada (Ring, The Last Samurai, Twilight Samurai), Conan Lee (Lethal Weapon 4, Tiger On Beat), Hwang Jang Lee (Eagle's Shadow, The Swordsman)
Genre: Martial Arts
Speelduur: 96 minutenNEW DRAGON GATE INN
A stunning dvd of a breathtaking film

De machtswellustige Tsao Siu Yan, een eunuch aan het hof van de Ming Dynastie probeert met behulp van een boze sekte de macht in China te grijpen. Een legendarische rebellenleider, Chow Wai-on (Tony Leung), neemt het op tegen Tsao. Na talloze gevechten ontmoeten de twee legers elkaar bij een vervallen herberg midden in de woestijn, de Dragon Gate Inn. Daar maken de twee legers zich op voor een bloederige beslissingsstrijd.

Met: Tony Leung (Hero, In The Mood For Love, Infernal Affairs), Maggie Cheung ()Hero, In The Mood For Love, Comrades: Almost A Love Story), Donnie Yen (Hero, Blade II, Iron Monkey)
Genre: Martial Arts
Speelduur: 99 minuten