:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2004
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2004
Bron: RCV - Datum: 2004-05-13 - Geplaatst door: Werner
WOLVES OF WALL STREET

Welkom bij het beruchte "Wolfe Brothers", hèt effectenhuis op Wall Street. Twintig snelle top-beurshandelaren leven voor macht en manipulatie. Alles wat ze kunnen beïnvloeden gebruiken ze om nog meer geld te vergaren. Hun credo: "hebzucht is goed!" Vele jongeren willen zich bij hen aansluiten, slechts enkelen krijgen de kans. Zo ook Jeff, die door de mooie Amanda geholpen wordt. Met keihard werken weet Jeff snel tot de top door te dringen, maar dan blijkt het niet alleen glitter en glamour te zijn... Amanda heeft hem niet voor niets geholpen en zijn collega’s zijn nog minder menselijk dan hij en iedereen denkt.

Technische specificaties DVD:
Regie: David DeCoteau (The Frightening, Curse of the Puppetmaker)
Cast: Jeff Branson (Semmelweis), William Gregory Lee (Dark Angel, Wheelmen)
Lengte: ca. 81 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Dolby Stereo
4:3 Full Frame (geschikt voor alle beeldformaten) Te koop op DVD vanaf 2 juni 2004

Extra's op de DVD:
• trailersTHE ONION FIELD

Twee politieagenten zien 's nachts een verdachte auto rijden met een kapot achterlicht. Ze besluiten de twee inzittenden aan te houden, maar dat leidt tot de meest afschuwelijke gevolgen. In de auto zitten namelijk twee criminelen: de geschifte Greg en zijn handlanger Jimmy. In een vlaag van paniek besluiten de twee om de agenten te ontvoeren en mee te nemen naar een afgelegen uienveld. Daar wordt een van de twee agenten op gruwelijke wijze vermoord. De overgebleven agent weet te ontsnappen en ervoor te zorgen dat de criminelen worden opgepakt. Die weten hun proces echter jaren te rekken wat leidt tot desastreuze gevolgen voor de overgebleven agent. Hij moet leven met de dood van zijn partner, de beslissingen die hij maakte en het eindeloze proces tegen de hondsbrutale criminelen.

Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.

Technische specificaties DVD:
Regie: Harold Becker (Domestic Disturbance, Malice, Sea of Love)
Cast: John Savage (Dark Angel, Message in a Bottle, The Thin Red Line), James Woods (Any Given Sunday, The General’s Daughter, True Crime), Ted Danson (Saving Private Ryan, Three Men and a Baby, TV: Cheers)
Lengte: ca. 121 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Mono
widescreen anamorphic (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 2 juni 2004

Extra's op de DVD:
• trailer
• audiocommentaar van de regisseur
• documentaireCOVERSTORY

De mooie en gedreven journaliste Tyler Noble werkt dagelijks keihard voor het exclusieve V. Magazine. Voor een uniek, onthullend verhaal doet ze alles. Als ze het dagboek van een jonge vrouw in handen krijgt, ruikt ze een nieuw spectaculair verhaal. Het blijkt dat één van de in het dagboek genoemde mannen er nogal interessante sexgewoontes op na houdt: de multimiljonair J.C. Peck. Via Mark, de broer van J.C., weet ze door te dringen tot hun landgoed. Daar blijkt echter dat niet alleen de rijkaard onbetrouwbaar en slecht is, maar zijn broer ook. Tyler vecht zich letterlijk vrij en vlucht. De volgende morgen begint de misère pas echt. Ze wordt gearresteerd voor moord... Wie schuilt hier achter? Wat is er na haar vertrek van het landgoed gebeurd? En... welke rol speelt het dagboek in de moorden?

Technische specificaties DVD:
Regie: Eric Weston (Hitters)
Cast: Elizabeth Berkley (The Real Blonde, The First Wives Club), Jason Priestley (Eye of the Beholder, TV:Beverly Hills 90210)
Lengte: ca. 92 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Stereo
Full Frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 16 juni 2004

Extra's op de DVD:
• trailersTHE PAVILION

In het uitgestrekte land ontvouwt zich een aangrijpend liefdesdrama. Frank en Northmour strijden beiden om de gunsten van Clara, een ontluikende jonge vrouw en de oogappel van haar vader. Wanneer Northmour de strijd om haar hand lijkt te winnen via de invloed van haar vader, ontsteekt Frank in blinde razernij. Niets laat hij onbenut om te voorkomen dat het nieuwbakken paar gelukkig wordt. Leven in angst en spanning brengt hen de wanhoop nabij.

Technische specificaties DVD:
Regie: C. Grant Mitchell (The Island of Jean Lafite)
Cast: Richard Chamberlain (TV:The Bourne Identity, The Thorn Birds), Patsy Kensit (Speedway Junky, Lethal Weapon 2, Absolute Beginners)
Lengte: ca. 112 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Te koop op DVD vanaf 16 juni 2004CLERKS

Dante Hicks heeft weer eens echt pech... zijn vrije dag wordt verstoord door die ellendige werkgever, hij moet toch komen werken, zijn favoriete sportwedstrijd is om 14.00 uur, zijn ex trouwt vandaag, zijn nieuwe vriendin wil dat hij gaat studeren en bepaalde ongewenste details over zijn verleden worden tegen hem gebruikt. Dat is nog niet alles, want zijn baas komt hem niet vervangen en de klanten zijn vervelend. Zijn vriend Randal, medewerker van een videotheek, baalt nog meer van zijn baan en valt alle klanten van Dante lastig. En dan heb je ook nog die twee excentrieke drugdealers, Jay and Silent Bob, die om de winkel hangen. Dit is geen gewone dag, dit vraagt om maatregelen!

Technische specificaties DVD:
Regie: Kevin Smith (Jersey Girl, Jay and Silent Bob Strike Back, Chasing Amy)
Cast: Brian O’Halloran (Jay and Silent Bob Strike Back,Chasing Amy, Mallrats), Jeff Anderson (Jay and Silent Bob Strike Back, Dogma), Jason Mewes (Scream 3, Dogma, Chasing Amy, Mallrats), Kevin Smith (Scream 3, Dogma, Chasing Amy, Mallrats)
Lengte: ca. 88 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Te koop op DVD vanaf 2 juni 2004BLUE CAR

De mooie Meg gaat het echte leven ontdekken. Haar ouders scheiden, haar vader verdwijnt uit haar wereld en haar hard werkende moeder wordt in elkaar geslagen door haar nieuwe vriend. De jonge en onervaren Meg verandert in een onhandelbaar kind. Winkeldiefstallen zijn normaal en een gewoon gesprek wordt al snel een helse ruzie, tot... één van haar leraren zich opwerpt als “vriend”...

Technische specificaties DVD:
Regie: Karen Moncrieff (TV: Six Feet Under)
Cast: David Strathairn (L.A. Confidential, The River Wild), Agnes Bruckner (Murder by Numbers, TV: The Bold and The Beautiful)
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Stereo
Full Frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 16 juni 2004

Extra's op de DVD:
• trailers