:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURRELEASES JULI EN AUGUSTUS
PERSBERICHT: HUURRELEASES JULI EN AUGUSTUS
Bron: RCV - Datum: 2004-05-24 - Geplaatst door: Werner
SPY KIDS 3: GAME OVER
te huur op dvd vanaf 20 juli

Hoewel Spy Kid Juni eigenlijk niet meer werkzaam is als geheim agent, krijgt hij nu een opdracht waar hij simpelweg geen nee tegen kan zeggen. Zijn zus Carmen zit opgesloten in een 3-D computerspel, gemaakt door ‘The Toymaker’. Juni moet verschillende levels van het spel doorstaan om te winnen en zo zijn zus te bevrijden. Geen gemakkelijke opgave met The Toymaker als leider van het spel die er alles aan doet om Juni niet te laten winnen. Met behulp van zijn opa gaat Juni de strijd aan in de driedimensionale wereld. Het wordt een race tegen de klok, want als hij het eindpunt niet haalt is het GAME OVER.

REGIE: Robert Rodriguez (Spy Kids 1&2 , The Faculty, From Dusk Till Dawn) CAST: Sylvester Stallone (Cop Land, Cliffhanger, Rambo), Salma Hayek (Frida, Dogma, Traffic), Antonio Banderas (Spy Kids 1&2, The Mask Of Zorro, Frida)



TROJAN WARRIOR
te huur op dvd vanaf 20 juli

Het onderonsje van kleine crimineel Theo met een prostituee wordt ruw verstoord door federaal agent Saunders. Hij dreigt hem om te brengen als hij niet getuigt tegen één van de kopstukken van de onderwereld, maffiabaas Armande Poroni. Hiermee staat hij bovenaan de dodenlijst van de georganiseerde misdaad. Wanneer Theo amper een aanslag overleeft wordt de hulp ingeroepen van zijn neef, Ajax. Aan hem de zware taak Theo uit handen van zijn belagers te houden en op tijd bij de rechtbank af te leveren. Drie bizarre dagen volgen.

REGIE: Salik Silverstein (Groping)
CAST: Stan Longinidis (Bloodfist III: Forced To Fight, Angel Town), Arthur Angel (Thank God He Met Lizzie, Metal Skin), John Brumpton (Dogwatch, Angel Baby, Only the Brave)



THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE
te huur op dvd vanaf 20 juli

Vijf jongeren rijden in een busje op een afgelegen weg in de staat Texas als ze opeens een meisje langs de weg zien lopen. Ze zit onder het bloed en is totaal verward. Het vijftal besluit haar mee te nemen. Het meisje is zo getraumatiseerd door iets wat haar is overkomen, dat ze zelfmoord pleegt. De jongeren rijden naar het eerstvolgende dorp om hulp te zoeken. Als ze bij een benzinepomp de plaatselijke sheriff bellen, blijkt al snel dat er iets niet klopt. Ze zitten vast in het dorp en worden één voor één slachtoffer van een gestoorde man met een kettingzaag die hen op gruwelijke wijze van het leven wil beroven...

REGIE: Marcus Nispel (debuut)
CAST: Jessica Biel (Summer Catch, Ulee's Gold, The Rules of Attraction), Eric Balfour (Six Feet Under, America's Sweethearts, What Women Want), Andrew Bryniarski (Pearl Harbor, Any Given Sunday)



RELEASES AUGUSTUS 2004
• Secondhand Lions: 10 augustus huurDVD
• Evil Alien Conquerors: 10 augustus huurDVD
• The Touch: 24 augustus huurDVD
• Blackball: 24 augustus huurDVD