:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD'S JULI 2004
PERSBERICHT: KOOPDVD'S JULI 2004
Bron: RCV - Datum: 2004-06-08 - Geplaatst door: Werner
LUCKY LUKE

Deel 13: Een kanon voor de Daltons + 2 andere avonturen (‘De Daltons als Cowboy’ en ‘De Doktersoorlog’)

De kolonel test zijn nieuwe kanon. De eerste aanval is op de Apache indianen en de tweede legt een complete boerderij plat! De kolonel is echter helemaal in zijn nopjes met zijn explosieve speeltje en vuurt nu zo’n harde knal af, dat het hele kanon naar achteren de rails afdendert en in handen komt van…de Daltons! Lucky Luke heeft het niet makkelijk met woedende indianen en de boze boer. Ook moet hij het kanon van de Daltons af zien te pakken.

Deel 14: De Daltons in Liefdadigheid + 2 andere avonturen (‘De Pelsjagers’ en ‘De Ondode Daltons’)

De Daltons vluchten naar Utah, waar ze niet gezocht worden, en waar Lucky Luke ze dus niet kan arresteren. Een bandiet vertelt aan de Daltons dat hij geld inzamelt voor goede doelen, om het vervolgens zelf te houden. Dit klinkt de Daltons als muziek in de oren. De vier boeven vertrekken naar een grote liefdadigheidsshow om dit eens groots aan te pakken! Lucky Luke moet het allemaal machteloos aanzien, en moet wachten tot ze de fout weer in gaan...

Deel 15: Dalton Junior + 2 andere avonturen (‘Mag Ik een Getuigenis?’ en ‘De Terugkeer van Liki Liki’)

Een kindermeisje duwt een baby in de handen van de Daltons, omdat ze wordt achternagezeten door twee bandieten. De baby is gek op Joe, maar die wil er niets van weten en dumpt het kind op een boerderij. Als hij later bedenkt dat hij losgeld kan vragen voor het kind, haalt hij het weer terug. De vreemdste situaties volgen met de Daltons, het kindermeisje, boeren, twee bandieten en Lucky Luke die de waarheid moet zien te achterhalen!

Deel 16: De Wraak van de Daltons + 2 andere avonturen (‘De Talisman van de Schnozzolas’ en ‘De Daltons versus Billy the Kid’)

Een beetje onhandige en stuntelige goochelaar kan één ding heel goed: hypnotiseren! Na een paar kleine verdwijntrucs van portemonnees wordt hij door Lucky Luke gearresteerd en in de cel bij de Daltons gezet. Al snel sluit de illusionist vriendschap met Joe, die net als hij een verschrikkelijke hekel heeft aan Lucky Luke. Eenmaal weer uit de gevangenis gebroken, bedenken ze een plan om Lucky voor altijd uit de weg te ruimen! Is hypnose het dodelijke wapen tegen Lucky Luke?

Deel 17: De Daltons in Uniform + 3 andere avonturen (‘De Daltons Slaan een Flater’, ‘De Schoolmeester’ en ‘De Sequoia-Kloof’)

De Daltons hebben zich aangemeld voor het leger! Hun kolonel is absolute tiran die zijn dochter uit handen van een indianenstam wil bevrijden. Lucky Luke wordt door de gouverneur ingeschakeld om een handje te helpen, maar de dochter van de kolonel lijkt erg op haar vader, en weet zich prima te redden binnen de stam. Het stamhoofd is stapelverliefd op haar en de stam wordt in hoog tempo geëmancipeerd door de jongedame.

Technische specificaties DVD:
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: alle leeftijden
Dolby Digital Stereo
4:3 full frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 7 juli 2004



KIDS

In deze film volgen we Telly, een tiener volgens wie de beste methode om safe sex te hebben het is om het alleen met jonge maagden te doen. Het wordt echter een heel ander verhaal als één van de meisjes die hij in het verleden ontmaagd heeft erachter komt dat ze aan deze vrijpartij met Telly een besmetting met het H.I.V-virus over heeft gehouden. Zij gaat op zoek naar Telly om hem dit te vertellen en om zo te voorkomen dat hij nog meer meisjes besmet. Telly staat echter al weer op het punt om sex te hebben met een volgend nietsvermoedend meisje...

Technische specificaties DVD:
Regie: Larry Clark (Bully, Another Day in Paradise)
Cast: Leo Fitzpatrick (Bully, Storytelling), Justin Pierce (King of the Jungle, Next Friday), Chloë Sevigny (Dogville, American Psycho, Boys Don’t Cry)
Lengte: ca. 91 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Te koop op DVD vanaf 7 juli 2004



CONTRACT KILLER

Fu (Jet Li) lijkt rustig, aardig en een beetje vreemd. Hij zoekt werk, heeft weinig geluk en is... extreem dodelijk!! Fu is de grootste en meest meedogenloze beroepskiller van Azië. Nu moet hij de brute moordenaar van een steenrijke Japanse zakenman opsporen en uitschakelen. De beloning is gigantisch, de gevaren enorm. Ook de politie zet alles in het werk om de moordenaar op te kunnen pakken. Niet voor naleving van de wet, maar... voor de geheime beloning!

Technische specificaties DVD:
Regie: Wei Tung (Extreme Challenge, Magic Cop)
Cast: Jet Li (The One, Kiss of the Dragon, Romeo Must Die), Eric Tsang (Task force, Final Justice), Simon Yam (Lara Croft: The Cradle of Life, The Mission)
Lengte: ca. 99 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Stereo
4:3 full frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 7 juli 2004

Extra’s op de DVD:
• trailers



GLADIATRESS

Even voorstellen:
DWYFUC – mooi, onweerstaanbaar voor mannen en vreselijk verwend
SMIRGUT – onverslaanbaar, beresterk, enorm groot en slaat mannen bewusteloos met een grote houten stok
WORTHABOUTAPIG – de jongste, onbeschadigd, onschuldig en … oliedom
Deze drie zussen tegen het hele Romeinse Rijk? Met Gods hulp, en een grote bloederige bijl …. misschien.

Technische specificaties DVD:
Regie: Brian Grant (The Immortals, Sensation) Cast: Fiona Allen (TV: Smack the Pony, Coronation Street), Doon Mackichan (Wild About Harry, Smack the Pony), Sally Philips (Birthday Girl, Bridget Jones’s Diary, Smack the Pony)
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Dolby Digital Surround
4:3 Full Frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 7 juli 2004 (nieuwe releasedatum!!!)



THE TELEPHONE

De werkloze actrice Vashti Blue (Whoopi Goldberg) brengt al haar tijd door in haar flatje samen met haar uil en haar telefoon. Daarmee probeert ze namelijk om alle problemen in haar leven op te lossen. De dringende telefoontjes van haar vele schuldeisers negeert ze daarbij volledig. Vashti’s rustige avondje thuis aan de telefoon draait echter uit op een compleet circus met een krankzinnige finale!

Technische specificaties DVD:
Regie: Rip Torn (regiedebuut)
Cast: Whoopi Goldberg (Rat Race, Sister Act 1 & 2, Ghost), Elliott Gould (Ocean’s Eleven, American History X), John Heard (The Pelican Brief, Home Alone 2)
Lengte: ca. 95 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Stereo,
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 7 juli 2004

Extra’s op de DVD:
• trailers



SLAM FROM THE STREET - VOLUME 1: THE ORIGINAL

De beste spelers betreden de court... de bewegingen zijn ongenaakbaar, de 3 point shots ongelooflijk nauwkeurig en spetterende dunks onvergelijkbaar. Straatbasketbal. De Hoogtepunten. Niet in een stadion gevuld met betalende kijkers, maar gewoon in de wijken van L.A. en New York. Hier is veel respect voor de heftig zingende en rappende artiesten. Samen met hun Bro’s chillen ze tot de beste jams je omver werpen. Freestyle en Battle, alles mag, niets moet!

Technische specificaties DVD:
Regie: Jonathan Hock (Slam from the Street-volume 2: Playground All-Stars) Cast: Basketball team Nike-1
Lengte: ca. 45 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Stereo
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 7 juli 2004



SLAM FROM THE STREET - VOLUME 2: PLAYGROUND ALL-STARS

De populaire rap en hip-hop komen rechtstreeks van de straat net als het spectaculaire basketbal. Het sissende asfalt van Manhattan en Brooklyn, de winderige velden in Chicago en het broeierige strand van Los Angeles zijn de leerscholen voor het beste basketbal ter wereld. De supersterren leerden hier het spel van metershoge dunks, de loepzuivere passes en hun wonderbaarlijke acrobatische stunts. Zie met eigen ogen hoeveel energie, snelheid en souplesse de helden in hun spel leggen. Ondersteund door hip-hop en rap beats waar je alleen van kunt dromen.

Technische specificaties DVD:
Regie: Jonathan Hock (Slam from the Street volume-1: The Original)
Cast: Anti-Gravity, The Big Ticket, Flight
Lengte: ca. 45 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Stereo
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 7 juli 2004



IRONWEED

Twee dronken zwervers trekken door de gure straten van Albany, New York. Fran zonk diep na een dramatische gebeurtenis uit zijn verleden, waarvoor hij zichzelf nooit meer kan vergeven. Helen was ooit een populaire zangeres, maar slijt nu haar dagen als alcoholiste. Samen proberen ze te overleven in de koude, ongastvrije stad. Zullen ze vrede kunnen sluiten met hun verleden? Kunnen ze afstand nemen van de dood die overal op de loer ligt? Deze film laat je niet meer los.
Gebaseerd op het Pulitzer Prize winnende boek van William Kennedy.

Technische specificaties DVD:
Regie: Hector Babenko (At Play in the Fields of the Lord, Kiss of the Spider Woman)
Cast: Jack Nicholson (Something’s Gotta Give, As Good as It Gets), Meryl Streep (The Hours, Adaptation, The Bridges of Madison County), Caroll Baker (The Game, Kindergarten Cop)
Lengte: ca. 143 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Mono
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 7 juli 2004

Extra’s op de DVD:
• trailers



C.I.A. CODENAME: ALEXA

Alexa is de mooie lieveling van de grote terroristenbaas Victor Mahler. Zijn bloederige bewind is dé bedreiging voor de wereldvrede. C.I.A. agent Mark Graver heeft een plan... ontvoer Alexa en stook haar op tegen Mark. Echter... zo simpel is het leven niet. Een explosieve film vol met actie en geweld waar alleen de sterkste een kans op overleven heeft.

Technische specificaties DVD:
Regie: Joseph Mehri (Last Man Standing, Zero Tolerance) Cast: Lorenzo Lamas (Hope Ranch, Undercurrent, TV: Renegade), Kathleen Kinmont (Halloween 4, TV: Renegade, Santa Barbara), O.J. Simpson (No Place to Hide, The Naked Gun 1, 2 1/2 and 33 1/3)
Lengte: ca. 93 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Stereo
4:3 (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 7 juli 2004

Extra’s op de DVD:
• trailers

UIT HET ARCHIEF