:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BIG DEAL WAVE 9
PERSBERICHT: BIG DEAL WAVE 9
Bron: Fox - Datum: 2004-06-08 - Geplaatst door: Werner
BIG DEAL WAVE 9
De indrukwekkendste Big Deal selectie ooit

Bijna twee jaar na de lancering van Big Deal en na ruim 2 miljoen verkochte Big Deal dvd’s, introduceert 20th Century Fox nu de negende Big Deal wave. In deze nieuwe en unieke editie vindt u alleen maar bewezen filmsuccessen, om een zomer lang van te genieten!

De absolute topper in deze zomerwave is ongetwijfeld de splinternieuwe extended edition van Independence Day! Die blockbuster van regisseur Roland Emmerich staat opnieuw in de belangstelling. De nieuwste creatie van Emmerich – de spektakelfilmThe Day After Tomorrow - draait vanaf 26 mei in de bioscoop.

Independence Day: super!
De geweldige nieuwe uitgave van de kaskraker Independence Day uit 1996 is voorzien van een spetterende DTS-track en bevat ook de trailer van The Day After Tomorrow. In de cast vinden we Will Smith, Bill Pullman en Jeff Goldblum terug. Deze extended edition bevat ook negen minuten extra beeldmateriaal dat niet in de bioscoop te zien was en audiocommentaar van regisseur Roland Emmerich en schrijver Dean Devlin.

Schitterende actieklassiekers
De Die Hard-reeks zijn een van de beste actiefilms die ooit werden gemaakt. Detective John McClane geeft in z'n eentje een stel terroristen er van langs... In Die Hard 2 zien we McClane opnieuw in actie komen. Ook Speed is een van die parels uit het actiegenre die je maar zelden te zien krijgt en waar je altijd opnieuw plezier aan beleeft. Keanu Reeves, Sandra Bullock en Dennis Hopper spelen de sterren van de hemel.

Aangrijpend en volledig nieuw op dvd!
The Diary of Anne Frank brengt het aangrijpende verhaal van Anne Frank en haar hachelijke leven in Amsterdam tijdens de Duitse bezetting. Deze film werd bekroond met drie Oscars.

Recente bioscoopsuccessen
Big Deal Wave 9 laat ons ook meegenieten van een aantal recente succesfilms. Don't Say a Word is een beklemmende thriller met Michael Douglas en Famke Janssen. Men of Honor brengt ons het verhaal van de eerste Afro-amerikaan die toetreedt tot het keurkorps van de US Navy Divers, maar daar ook als eerste wordt weggestuurd. Steracteurs Robert de Niro en Cuba Gooding Jr. nemen de vertolkingen voor rekening. Behind Enemy Lines is een wervelende actiefilm over het redden van een legerpiloot die is neergestort in het voormalige Joegoslavië. Gene Hackman en Owen Wilson houden de spanning erin tot op het laatst.

Braveheart en The Abyss op nieuwe single disc dvd's
Het schitterende epos Braveheart gaat over de strijd tussen de Schotten en de Engelsen in de dertiende eeuw en werd met vijf Oscars bekroond. The Abyss uit 1989 zette een nieuwe standaard neer in het sciencefiction & fantasy genre. Beide dvd's zijn nu voor het eerst als single disc van de special editions verkrijgbaar.



SPECIFICATIES

Independence Day
Genre: sciencefiction
Jaar: 1996
Regie: Roland Emmerich
Cast: Will Smith (Bad Boys, Enemy of the State), Bill Pullman (Lost Highway, While You Were Sleeping), Jeff Goldblum (The Fly, Jurassic Park)
Verkrijgbaar vanaf 2/6/2004

Die Hard
Genre: actie
Jaar: 1988
Regie: John McTiernan
Cast: Bruce Willis (The Sixth Sense, Pulp Fiction), Alan Rickman (Love Actually, Harry Potter)
Verkrijgbaar vanaf 2/6/2004

Die Hard II: Die Harder
Genre: actie
Jaar: 1990
Regie: Renny Harlin
Cast: Bruce Willis (The Sixth Sense, Pulp Fiction), William Atherton (The Last Samurai, The Pelican Brief)
Verkrijgbaar vanaf 2/6/2004

Men of Honor
Genre: drama
Jaar: 2000
Regie: George Tillman Jr.
Cast: Robert de Niro (Raging Bull, Goodfellas, Cape Fear), Cuba Gooding Jr. (Jerry McGuire, The Fighting Temptations), Charlize Theron (The Italian Job, The Devil's Advocate)
Verkrijgbaar vanaf 2/6/2004

Braveheart
Genre: drama
Jaar: 1995
Regie: Mel Gibson
Cast: Mel Gibson (Mad Max, What Women Want, Ransom), Sean Lawlor (In the Name of the Father, Space Truckers)
Verkrijgbaar vanaf 2/6/2004

Don't Say a Word
Genre: thriller
Jaar: 2001
Regie: Gary Fieder
Cast: Michael Douglas (Basic Instinct, The Perfect Murder, Traffic), Brittany Murphy (8 Mile, Just Married), Sean Bean (Lord of the Rings, Ronin)
Verkrijgbaar vanaf 2/6/2004

Speed
Genre: actie
Jaar: 1994
Regie: Jan de Bont
Cast: Keanu Reeves (Matrix, The Devil's Advocate), Sandra Bullock (Two Weeks Notice, The Net), Dennis Hopper (Easy Rider, True Romance)
Verkrijgbaar vanaf 2/6/2004

Behind Enemy Lines
Genre: actie
Jaar: 2001
Regie: John Moore
Cast: Gene Hackman (Enemy of the State), Owen Wilson (Meet the Parents, Armageddon)
Verkrijgbaar vanaf 2/6/2004

The Abyss
Genre: sciencefiction / fantasy
Jaar: 1989
Regie: James Cameron
Cast: Ed Harris (Apollo 13, A Beautiful Mind), Mary Mastrantonio (The Perfect Storm, Robin Hood)
Verkrijgbaar vanaf 2/6/2004

The Diary of Anne Frank
Genre: drama
Jaar: 1966
Regie: George Stevens
Cast: Millie Perkins (Two Moon Junction, Wall Street), Richard Beymer (West Side Story, The Longest Day)
Verkrijgbaar vanaf 2/6/2004


Recent nieuws van dezelfde bron