:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2004
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2004
Bron: Paradiso - Datum: 2004-06-23 - Geplaatst door: Werner
TALOS THE MUMMY

1948, de Vallei Der Koningen. Een expeditieteam ontdekt het graf van Talos, een Egyptische prins. Ze verbreken het magische zegel en dringen de tombe binnen waardoor ze de vloek van een eeuwenoude tovenaar loslaten en alle expeditieleden op gruwelijke wijze sterven.
Vijftig jaar later gaat de kleindochter van de toenmalige expeditieleider op zoek naar het graf van Talos om de waarheid over haar grootvaders dood te achterhalen. Ze ontdekt de sacrofaag met enkel nog wat windsels erin. Eenmaal terug in Londen verdwijnen de windsels op mysterieuze wijze uit de sarcofaag en al snel duiken enkele lijken op. Toeval? Of gaat de vloek opnieuw toeslaan...

Genre: Actie/Thriller
Cast: Jason Scott Lee (The Jungle Book, Dragon: The Bruce Lee Story), Lousie Lombard (Hidalgo, The House Of Elliot), Sean Pertwee (Equilibrium, The 51st State, Event Horizon), Michael Lerner (Godzilla, Last Man Standing, Barton Fink), Christopher Lee (Star Wars Ep. 2 & 3, The Lord Of The Rings Trilogy, Dracula)
Regisseur: Russell Mulcahy (Highlander trilogy)
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 full frame (1.33)
DVDtype: DVD5
Speelduur: +- 115 min.
Releasedatum: 29 juli 2004



PLAYING GOD

Eugene (David Duchovny) is een briljant chirurg die echter door zjn drugsverslaving wordt geschorst. Wanneer hij na een vuurgevecht in een bar het leven van een zwaargewonde crimineel redt, krijgt hij als dokter een nieuwe kans. Gangsterbaas Raymond (Timothy Hutton) bedankt hem voor de ingreep en stelt hem voor regelmatig patiënten te behandelen die discrete medische hulp nodig hebben. Tegen wil en dank gaat Eugene deel uitmaken van het gewelddadige criminele milieu. Zijn problemen worden alleen nog maar groter wanneer hij een intieme relatie begint met Raymonds mooie vriendin Claire.

Genre: Actie/Thriller
Cast: Angelina Jolie (Taking Lives, Tomb Raider, Original Sin), David Duchovny (The X-Files, Evolution, Kalifornia), Timothy Hutton (Secret Window, The General's Daughter, The Dark Half)
Regisseur: Andy Wilson (TV-serie Spooks)
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 letterbox (1.85)
DVDtype: DVD5
Speelduur: +- 90 min.
Releasedatum: 29 juli 2004



MADAME SATA

João Francisco dos Santos was een legendarische crimineel, een flamboyante homoseksueel, en een travestiet die zich begaf in de goorste milieus. Maar daarnaast was hij ook de toegewijde vader van zeven geadopteerde kinderen en een passionele minnaar. Een heilige of een duivel zelve, niemand was het erover eens.

Genre: Speelfilm
Cast: Lázaro Ramos, Marcélia Cartaxo, Flávio Bauraqui, Fellipe Marques
Regisseur; Karim Alnouz
Geluid: Portugees Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85)
DVDtype: DVD5
Speelduur: 105 min.
Releasedatum: 29 juli 2004

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar



AMERICAN CRIME

Een nachtelijke zwempartij loopt voor een jonge mooie vrouw fataal af. Nadat de sheriff het onderzoek heeft stopgezet, ontdekt Jesse, het ambitieuze nieuwsanker bij een lokaal TV-station, een videotape van de verdronken vrouw waarop ze gevolgd wordt. Jesse besluit samen met enkele collega's de zaak te onderzoeken. Wanneer er een nieuw slachtoffer valt, duikt er een nieuwe tape op. Na het bekijken van de tape zijn ze overtuigd dat ze de dader op het spoor zijn. Maar dan blijkt dat de moordenaar ook hen in de gaten houdt.

Genre: Thriller
Cast: Rachael Leigh Cook (She's All That, The Hi-Line), Annabella Sciorra (Cop Land, Little City), Cary Elwes (Kiss The Girls, Liar Liar), Kip Pardue (Thirteen, The Rules Of Attraction, Driven)
Regisseur: Dan Mintz
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 full frame
DVDtype: DVD5
Speelduur: 91 min.
Releasedatum: 29 juli 2004

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar



HOW TO DEAL

Halley, een hippe studente, gelooft niet in de ware liefde en is ervan overtuigd dat haar leven een zooitje is. Haar vader gaat trouwen met een onuitstaanbaar iemand, terwijl haar moeder nog alleen is. De trouwplannen van haar zus slorpen al haar tijd op en op school zijn haar vrienden geobsedeerd door cheerleaden en football. Alles lijkt dus verloren, tot ze een jongen ontmoet die kleur heeft aan de betekenis van echte liefde.

Genre: Komedie
Cast: Mandy Moore (A Walk To Remember, The Princess Diaries), Allison Janney (The Hourse, Nurse Betty, American Beauty), Trent Ford (Gosford Park), Alexandra Holden (The Hot Chick, TV serie Ally McBeal), Dylan Barker (Road To Perdition, Changing Lanes, The Cell)
Regisseur: Clare Kilner
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: widescreen 16:9 (1.85)
DVDtype: DVD5
Speelduur: 97 min.
Releasedatum: 29 juli 2004

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar



THE HUMAN STAIN

Coleman Silk draagt al vijftig jaar lang een verschrikkelijk geheim met zich mee. Niemand, zelfs zijn vrouw en collega's, vermoedt ook maar iets. Wanneer zijn affaire met een schoonmaakster wordtontdekt, komt zijn leven in een verwoestende spiraal terecht. De schrijver Nathan Zuckerman ontdekt het geheim van Silk en zal de ongekende biografie van deze eminente en oprechte professor trachten te reconstrueren.

Genre: Thriller
Cast: Anthony Hopkins (Meet Joe Black, Silence Of The Lambs, The Remains Of The Day), Nicole Kidman (The Hours, The Others, Eyes Wide Shut), Ed Harris (A Beautiful Mind, Buffalo Soldiers), Gary Sinise (The Green Mile, Snake Eyes, Forrest Gump)
Regisseur: Robert Benton (Places In The Heart, Kramer Vs. Kramer)
Geluid: Engels DTS 5.1, Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: widescreen 16:9 (2.35)
DVDtype: DVD9
Speelduur: 106 min.
Releasedatum: 29 juli 2004

Extra's:
• Achter de schermen
• Interviews met cast en regisseur
• B-Roll
• Trailer
• Ook verkrijgbaar