:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: AUGUSTUS KOOPDVD RELEASES
PERSBERICHT: AUGUSTUS KOOPDVD RELEASES
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2004-06-30 - Geplaatst door: Werner
POWER PICTURES EROTIC THRILLER BOX VOL.1
• Color Of Night
• Crash
• Wild Side
• New Rose Hotel


Synopsis Color of Night:
Wanneer een patient van hem zelfmoord pleegt, wordt het de New Yorkse psychiater Dr. Bill Capa (Bruce Willis) allemaal teveel. Hij laat zijn praktijk in de steek en verhuist naar Los Angeles. Daar komt hij echter in een nog shockerender situatie terecht dan die hij ontvluchtte. Zijn vriend en collega Dr. Bob Moore (Scott Bakula) wordt bruut vermoord en ook Capa wordt achtervolgd door een krankzinnige moordenaar. Hij stort zich op het opsporen van de moordenaar en raakt tegelijkertijd verzeild in een passionele relatie met de beeldschone, maar manipulatieve Rose (Jane March). Terwijl hij steeds dichter bij de identiteit van de moordenaar komt, ontrafelt hij ook het mysterie dat Rose is – als hij tenminste in leven blijft.

Regie: Richard Rush (The Stunt Man)
Cast: Bruce Willis (Pulp Fiction, The Sixth Sense, Die Hard), Jane March (L’amant), Scott Bakula (American Beauty, Life as a House)

Synopsis Crash:
De passie en het gevoel zijn allang verdwenen uit het huwelijk van reclameman James Ballard (James Spader) en zijn vrouw Catherine (Deborah Unger). Dan raakt James betrokken bij een bijna fataal auto-ongeluk met de auto van Dr. Helen Remington (Holly Hunter). Door Helen wordt James meegezogen in een hele andere wereld waarin mensen seksueel opgewonden raken van auto-ongelukken en verwondingen en het aftasten van de grenzen tussen leven en dood. Om zijn huwelijk nieuw leven in te blazen, wijdt James Catherine in in de geheimen van zijn nieuwe, levensgevaarlijke hobby.

Regie: David Cronenberg (eXistenZ, The Fly)
Cast: James Spader (The Watcher, Wolf, Driftwood), Holly Hunter (The Piano, O Brother Where Art Thou?, Raisng Arizona), Deborah Unger (The Game, the Hurricane, Sunshine), Elias Koteas (The Thin Red Line, Gattaca, Fallen), Rosanna Arquette (Pulp Fiction, After Hours, Buffalo ’66)

Synopsis Wild Side:
De wereld van het grote geld heeft de knappe Alex Lee in de problemen gebracht. Ze werkt op een bank, maar heeft veel schulden. Als deze last haar te zwaar wordt, moet ze in de avonduren haar lichaam verkopen als exclusieve call-girl. Tijdens één van deze avonden krijgt ze bezoek van een zekere Bruno, een man die ze kent als schatrijke klant van de bank. Hij probeert Alex te strikken om mee te doen aan een gigantische witwas-operatie. Als Alex wordt voorgesteld aan zijn vriendin Virginia, raakt ze op slag verliefd op deze oosterse schoonheid. Dit is het begin van een heftige relatie. Het complot dat wordt gesmeed, doet de dollartekens in ieders ogen glinsteren. Maar Bruno is niet van plan om de buit te delen...

Regie: Donald Cammell
Cast: Christopher Walken (Catch Me If You Can, Sleepy Hollow, The Deer Hunter), Joan Chen (The Last Emperor, Heaven & Earth), Steven Bauer (Scarface, Primal Fear), Anne Heche (Donnie Brasco, Wag the Dog)

Synopsis New Rose Hotel:
Hiroshi is een briljante geneticaspecialist. De man is in zijn eentje vele miljarden dollars waard. Zijn kennis wordt fel begeerd door alle topbedrijven. Dat is ook de reden waarom drie topstukken uit de wereld van bedrijfsspionage jacht maken op de Japanner. Hij blijkt moeilijk te benaderen, maar ze weten dat hij val voor slanke brunettes. Als medewerker van Maas Corporation wordt hij wereldwijd beschermd door agenten die grof geweld niet uit de weg gaan. De enige kans die de spionnen Fox, Madame Rosa en X krijgen, is als Hiroshi een congres in Wenen bezoekt. Sandii is de aantrekkelijke brunette die Hiroshi moet zien te verleiden. De rest is dan kinderspel, tenminste dat denkt het spionagetrio. Want de agenten van Maas Corporation zijn niet bereid om het spel mee te spelen...

Regie: Abel Ferrara (King of New York, Bad Lieutenant, Body Snatchers) Cast: Christopher Walken (The Prophecy, The Suicide Kings, Pulp Fiction, A View to a Kill), Willem Dafoe (Speed 2, The English Patient, American Psycho, Clear and Present Danger, Platoon), Asia Argento (B. Monkey), Annabella Sciorra (What Dreams May Come, Copland, Jungle Fever)

Specificaties DVD:
Genre: Erotic Thriller
Speelduur: respectievelijk 122, 103, 90 en 92 minuten
Releasedatum: 03-08-04 op koopDVD
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0



POWER PICTURES COMEDY BOX VOL.2
• Sweet And Lowdown
• The Hollywood Sign
• The Martins
• Lovelife


Synopsis Sweet and Lowdown:
Gebaseerd op het leven van jazzgitarist Emmett Ray, die ondanks zijn succes een onverantwoordelijke, arrogante dronkelap was. We volgen zijn leven. Zijn bizarre hobby’s, zijn dromen over eeuwige roem en bakken met geld, zijn passie voor Blanche en zijn vreemde obsessie voor de veel bekendere jazzgitarist Django Reinhardt.

Regie: Woody Allen (Small Time Crooks, Mighty Aphrodite, Bullets over Broadway)
Cast: Sean Penn (21 Grams, Mystic River, Dead Man Walking, The Thin Red Line), Samantha Morton (Jane Eyre, Emma, This is the Sea), Uma Thurman (Kill Bill Vol. 1 & 2, Pulp Fiction, Dangerous Liaisons, Batman & Robin) Anthony LaPaglia (The Client, One Good Cop, He Said, She Said)

Synopsis The Hollywood Sign:
Drie uitgerangeerde filmacteurs komen elkaar weer eens tegen in Hollywood. Ze fantaseren over hun acteursleven en wat had kunnen zijn. Dan bedenken ze een ingenieus en gewaagd plan wat van hen de allerbeste acteerprestatie ooit vergt. Met als inzet een glorieuze comeback in Hollywood, gaan ze aan de slag.

Regie: Sönke Wortmann
Cast: Burt Reynolds (Boogie Nights, The Player), Rod Steiger (End of Days, The Hurricane, The Specialist), Tom Berenger (The Gingerbread Man, The Field, Born on the Fourth of July), Jacqueline Kim (Volcano, Disclosure)

Synopsis The Martins:
Hun buren zien de disfunctionele familie Martin liever komen dan gaan. Vader Robert wil het moreel van zijn familieleden opvijzelen door voor hen een vakantie te winnen via een prijsvraag. Als blijkt dat hij níet gewonnen heeft, slaat hij door en eist de prijs op. Dat zou nog niet zo erg zijn, als hij niet ook met een pistool liep te zwaaien...

Regie: Tony Grounds
Cast: Lee Evans (There’s Something about Mary, Mouse Hunt, The Fifth Element), Kathy Burke (Kevin and Perry Go Large, Elizabeth), Linda Bassett, Eric Byrne, Terri Dumont

Synopsis Lovelife:
In deze charmante komedie staat het turbulente liefdesleven van zes twintigplussers centraal. Omdat hun levens zo met elkaar zijn verweven, wordt het wereldje van elk van hen flink op z’n kop gezet door complicerende onderlinge verliefdheden en verbroken relaties of juist pril geluk. Een verhaal over liefde, lust en vriendschap.

Regie: Jon Harmon Feldman
Cast: Saffron Burrows (Deep Blue Sea, Enigma, One Night Stand), Sherilyn Fenn (Twin Peaks, TV), Carla Gugino (Judas Kiss, Snake Eyes), Matthew Letscher (The Mask of Zorro), John Tenney (Fools Rush In, The Wrong Guy), Bruce Davison (Crazy/Beautiful, X-Men)

Specificaties DVD:
Genre: Komedie
Speelduur: respectievelijk 95, 90, 84 en 92 minuten
Releasedatum: 03-08-04 op koopDVD
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3 voor Sweet and Lowdown en Lovelife, 16:9 (2.35:1) anamorphic widescreen voor The Hollywood Sign, 16:9 (2.35:1) widescreen voor The Martins
Geluid: Dolby Digital 2.0 voor Sweet and Lowdown, The Hollywood Sign en Lovelife, Dolby Digital 5.1 voor The Martins



TALK RADIO

Synopsis:
Barry Champlain werkt bij het radiostation van Dallas. In de nachtelijke uren zweept hij zijn luisteraars op met praatjes over controversiële onderwerpen en lokt heftige discussies uit. Hij wordt zowel verguisd als aanbeden. Wanneer hij de kans krijgt om de lokale zender te verruilen voor een zender met nationale dekking, staat hij voor een keerpunt in zijn carrière. Tegelijkertijd stapelen de problemen zich echter op: met zijn ex-vrouw, met de nieuwe radiozender die de inhoud van zijn show wil veranderen, met zijn luisteraars die hij soms tot wanhoopsdaden drijft met zijn opruiende woorden en, tot slot, met een neo-nazi groep die hem bedreigt. De woorden die Champlain vanachter zijn microfoon de ether inslingert, zijn niet zomaar woorden; het zijn dodelijke woorden.

Specificaties DVD:
Regie: Oliver Stone (Platoon, Wall Street, Born on the Fourth of July)
Cast: Eric Bogosian (Dolores Claiborne, Gossip, Wonderland), Ellen Greene (Léon, Little Shop of Horrors, One Fine Day), Alec Baldwin (The Juror, Pearl Harbor, The Hunt for Red October)
Genre: Speelfilm
Speelduur: 105 minuten
Releasedatum: 17-08-04 op koopDVD
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (1.85:1) widescreen
Geluid: Dolby Digital 2.0

Extra's:
• Trailer
• Photo gallery



MODEL BY DAY

Nog geen informatie beschikbaar



PURGATORY FLATS
In the desert, everyone gets burned.

Synopsis:
Sunny (Alexandra Holden) heeft er veel voor over om uit Purgatory weg te komen. Weg van haar hardhandige echtgenoot en zijn wellustige familie. Wanneer de mysterieuze Thomas (Vincent Ventresca) in het stadje Purgatory aankomt op zoek naar een baan, ziet Sunny in hem dan ook een buitenkans. Thomas wil echter, na vier jaar gezeten te hebben voor de moord op zijn vrouw, een nieuwe start maken en voelt zich bovendien aangetrokken tot Sunny. Op een regenachtige avond wordt Sunny’s man neergeschoten tijdens een mislukte drugsdeal. Thomas vindt hem als eerste en redt zijn leven. Thomas raakt hierdoor ongewild steeds meer betrokken bij een duistere kant in Sunny’s leven, waar niets is wat het lijkt. Voor de twee zit er langzaam maar zeker niets anders op dan weg zien te komen, voordat ze te diep worden meegesleurd in moordlustige samenzweringen. Dit alles leidt naar een heftige ontknoping als de waarheid boven water komt en duistere familiegeheimen worden onthuld. Als Thomas en Sunny elkaar maar lang genoeg kunnen vertrouwen, hebben ze een kans om levend uit Purgatory te komen...

Specificaties DVD:
Regie: Harris Done
Cast: Vincent Ventresca (Romy and Michele’s High School Reunion, Love & Sex), Brian Austin Green, Alexandra Holden (In & Out, Drop Dead Gorgeous, The Hot Chick)
Speelduur: 98 minuten
Releasedatum: 17-08-04 op koopDVD
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (1.78:1) anamorphic widescreen
Geluid: Dolby Digital 5.1

Extra's:
• Trailer
• Photo gallery
• Biographies



WRITTEN IN BLOOD
In the footsteps of Sherlock Holmes.

Synopsis:
Rechercheur Matthew Ransom heeft zijn partner John Traveller, met wie hij al 10 jaar samenwerkt, ingerekend voor een dubbele moord. Traveller wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw en haar minnaar, de zoon van collega agent Luke Williams. Tegelijkertijd volgt er een stroom van moorden en alle slachtoffers zijn personen waar John Traveller wrok tegen koesterde. De aanwijzingen die bij de slachtoffers worden aangetroffen, lijken geen relatie met elkaar te hebben: een pruik, een kaart met V.V. 341 erop en het in bloed geschreven woord ‘Rache’. Alleen Ransom denkt dat deze moorden met elkaar in verband staan en bezoekt Traveller in de gevangenis om hem te peilen over deze moorden. Traveller ziet meteen het verband; de aanwijzingen zijn allen afkomstig uit een Sherlock Holmes mysterie. In de ban van de Sherlock Holmes boeken brengt Ransom steeds meer tijd door in Traveller’s huis, waar hij erachter komt dat ook de dochter van Traveller, de mooie jonge Jude, een Sherlock Holmes expert is. Wanneer er opeens schot in de zaak komt en alle vingers wijzen naar de meest onwaarschijnlijke verdachte, Jude, moet Ransom het familiegeheim ontrafelen voordat er weer een slachtoffer ten prooi valt...

Specificaties DVD:
Regie: Giuliano Fiumani
Cast: Michael T. Weiss (The Pretender –TV), Peter Coyote (E.T., Bitter Moon, A Walk to Remember), Maureen Flannigan
Speelduur: 91 minuten
Releasedatum: 17-08-04 op koopDVD
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (1.85:1) anamorphic widescreen
Geluid: Dolby Digital 5.1

Extra's:
• Trailer
• Photo gallery
• Biographies