:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Total Film >> PERSBERICHT: DEADLY OUTLAW REKKA & PUBLIC ENEMY
PERSBERICHT: DEADLY OUTLAW REKKA & PUBLIC ENEMY
Bron: Total Film - Datum: 2004-07-14 - Geplaatst door: Serge
Deadly Outlaw:Rekka
Een film van Miike Takashi

In de gevangenis hoort de yakuza Kunisada dat het hoofd van zijn clan, Sanada, is vermoord door een huurmoordenaar van de rivaliserende Otaki-clan. Hij zweert persoonlijke wraak, omdat Sanada niet alleen zijn baas, maar ook zijn mentor was. Intussen maakt het Bando-bondgenootschap plannen om de strijdende clans te verzoenen, niet geheel naar wens van alle leden van de beide clans. Ook worden er plannen gemaakt om Kunisada uit te schakelen. Wanneer deze vrij komt en hoort wat men met hem van plan is, ontsteekt hij in razernij en dan breekt de hel los.

Veelfilmer Miike Takashi (Audition, Dead Or Alive) maakte met DEADLY OUTLAW: REKKA een yakuza-actiespektakel, waarin alle registers weer volledig open worden getrokken. De wraakzuchtige Kunisda is een rol van Takeuchi Riki, die ook te zien was in Dead Or Alive en Battle Royale II.

Specificaties: Japans Dolby Digital 2.0, 16:9

Releasedatum : 31 augustus 2004Public Enemy
Een film van Kang Woo-Suk

Detective Kang wordt door geen van zijn collega’s echt vertrouwd. Het wordt al snel duidelijk waarom: hij is het type Dirty Harry met lak aan regels. Zijn losse handjes slaan de bekentenissen uit zijn verdachten… Hij moet een dubbele moord op een ouder echtpaar onderzoeken en weet vrijwel onmiddellijk dat hun zoon de dader is. Maar bewijs en motief ontbreken, dus volgt er een kat-en-muis-spel tussen Kang en zijn verdachte, terwijl Kangs omgeving ervan overtuigd is dat hij de verkeerde man te pakken heeft.

PUBLIC ENEMY doet met zijn droge geweld, cynische hoofdpersonen en ijzersterke stilering denken aan de vroege films van Takeshi Kitano. Regisseur Kang Woo-Suk gaat flink over de top en zijn hoofdpersonen mogen graag en hard schreeuwen. PUBLIC ENEMY is een harde en zinderende film, die je ruim twee uur op het puntje van je stoel houdt.

Specificaties: Koreaans Dolby Digital 2.0, 16:9

Releasedatum : 31 augustus 2004