:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER
Bron: Paramount - Datum: 2004-09-16 - Geplaatst door: Werner
TUPAC RESURRECTION
Paramount H.E. onthult met dvd Tupac Resurrection ware verhaal achter Tupac Shakur

Paramount Home Entertainment brengt op 23 september 2004 de documentaire Tupac Resurrection uit: Het levenswerk van Tupac Shakur, een legendarisch rapper. Hij vertelt in deze documentaire zijn eigen verhaal. Het verhaal over het hebben van ambitie, over geweld, over geld verdienen en over liefde.

Hip hop is op dit moment één van de meest dominerende muzieksoort in de hitlijsten. Sterren als Eminem, 50 Cent en Beyonce Knowles zijn er niet meer uit weg te denken. In dit rijtje hoort zeker ook hiphopster en rapper Tupac Shakur thuis. Ondanks het feit dat hij al acht jaar is overleden, staat hij nog steeds in de top 5 van bestverkopende artiesten. Zijn dood is voor velen een raadsel, er gaan geruchten dat hij zelfs nog in leven zou zijn. De naam Tupac Shakur is dan ook voor altijd verbonden aan mysterie.

Tupac is pas 25 jaar als hij overlijdt aan de verwondingen van een schietpartij. Ondanks zijn korte leven heeft hij zoveel muziek geschreven en opgenomen dat er tot op de dag van vandaag nog nieuwe albums worden uitgebracht.

Widescreen version enchanced for 16:9 TV’s
Dolby Digital: Engels 5.1 Surround
Nederlandse ondertiteling

Extra's op dvd
De dvd heeft meer dan 3 uur aan extra materiaal, waaronder muziek, interviews en commentaartracks:
• Audiocommentaar van Tupac's moeder, Afeni Shakur, regisseur Lauren Lazin en Surprise Guests
• 4 deleted scenes
• Exclusieve interviews
• Malcolm X Diner Speech
• Deposition
• Over de Resurrection Soundtrack
• Muziek video’s
• In memoriam: Tupac
• Mutulu Shakur Interview
• Tupac Amaru Shakur Center for the Arts
• Trailers
• Bootleg This

Meer releases op 23 september 2004!
Paramount brengt naast deze bijzondere documentaire nog meer uit dat met muziek en beroemdheden te maken heeft.



PUNK'D SEIZOEN 1

Wat gebeurt er als de grootste sterren van dit moment een luxeleventje in Hollywood leiden? Of als hun bankrekening maar blijft groeien? Dan vindt Ashton Kutcher het tijd worden om ze weer even met beide benen op de grond te zetten, of anders gezegd: "punk 'em down". Met behulp van zijn team van acteurs arrangeert hij neparrestaties en andere hinderlagen, waar de sterren met open ogen inlopen. Wanneer ze denken dat ze echt in deep deep trouble zitten en zich helemaal hebben laten kennen, verschijnt Ashton en weten ze dat ze zijn gepunk'd. Punk'd is niet alleen genieten van sublieme practical jokes, maar je leert bovendien ook de ware aard van de sterren kennen.



WUTHERING HEIGHTS

De MTV hit Wuthering Heigts is de moderne versie van Emily Bronte’s tijdloze verhaal over passie, hartstocht en jaloezie. De rollen worden vertolkt door talentvolle jonge acteurs. De rockende muziek staat op een soundtrack die bij de dvd en video geleverd wordt.