:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: KAPITEIN ZEPPOS 2 EN HORNBLOWER 3
PERSBERICHT: KAPITEIN ZEPPOS 2 EN HORNBLOWER 3
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2004-10-06 - Geplaatst door: Werner
KAPITEIN ZEPPOS , 2e SEIZOEN
met reeks 2 en 3 nu ook op DVD
2de Kapitein Zeppos verzamelbox vanaf 5 oktober 2004 in de winkel

Met ruim 13.000 verkochte units van het 1e seizoen van Kapitein Zeppos kon de vervolmaking van de Zeppos Box met seizoen 2 niet langer uitblijven. Vanaf 5 oktober 2004 ligt de verzamelbox met seizoen 2 van Kapitein Zeppos in de winkels in België en Nederland. In deze DVD-verzamelbox worden de reeksen Eglantier en Tweng met elk respectievelijk 8 afleveringen gebundeld op 3 dvd-schijfjes.

Kapitein Zeppos Reeks 2: Eglantier
Ariane Despinal, in de eerste reeks de meest gevreesde rivale van Kapitein Zeppos, is inmiddels zijn vrouw geworden. Samen met Ben lossen zij het mysterie van Eglantier, het verdwenen middeleeuwse schilderij, op.

Kapitein Zeppos Reeks 3: Tweng
Sabos (van sabotage) is een organisatie die de wereldvrede bedreigt. Kapitein Zeppos, Ariane en Ben proberen, in opdracht van de geheime vereniging Tweng, die vrede te bewaren.

Samenstelling "Kapitein Zeppos 2 -box":
DVD 1: afleveringen Eglantier 1 t.e.m 5 + extra’s
DVD 2: afleveringen Eglantier 6 t.e.m. 8 en Tweng 1 t.e.m. 2
DVD 3: afleveringen Tweng 3 t.e.m 8

De speelduur van de Zeppos box bedraagt ongeveer 430 minuten. Speciaal voor de DVD-box werd weer extra bonusmateriaal verzameld: reportages en interviews samen goed voor 30 minuten extra materiaal.



HORNBLOWER SEIZOEN 3

Het 3e seizoen van Hornblower was onlangs integraal te bekijken op Canvas en is vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD.
Hornblower is een somptueus en spectaculair zeevaardersepos dat de heroïsche en romantische avonturen vertelt van Horatio Hornblower, een jonge Engelse officier die aan het einde van de 18de eeuw carrière maakt in de Britse marine. De spannende verhalen (gebaseerd op de populaire romans van C.S. Forester), de uitstekende cast, de virtuoze regie en de scrupuleuze aandacht voor details in de enscenering, de decors, de kostuums en de locaties: dat alles maakt van deze reeks een hoogtepunt in de lange traditie van Britse kwaliteitsdrama's. De serie werd dan ook onderscheiden met tal van prijzen, waaronder twee Emmy's en twee

Hornblower 3 - 1 dvd in slipcase 200 minuten

Episode 7: LOYALTY
1803. Frankrijk en Groot-Brittannië hebben vrede gesloten en voor een marineofficier als Hornblower zijn dat slechte tijden: Horatio moet zijn karige loon zelfs aanvullen aan de goktafel. Hij heeft ook een romantische relatie met Maria Mason. 'Gelukkig' verschijnen er snel weer Franse donderwolken aan de hemel en Hornblower wordt door Admiraal Pellew aangesteld als kapitein van de Hotspur, een boot die een Franse opposant naar zijn vaderland moet brengen om daar het verzet te steunen. Hornblower ontdekt dat de Fransen een invasiemacht van 50.000 man hebben samengetrokken aan de kust. Pellew geeft meteen het sein tot de aanval...

Episode 8: DUTY
Horatio trouwt met Maria, maar al snel roept de plicht: hij moet zijn oude strijdmaker luitenant Bracegirdle gaan opsporen, die verdwenen is voor de Franse kust. Na enkele hachelijke confrontaties met de Fransen en een verschrikkelijke storm redt Hornblower niet alleen Bracegirdle, maar hij neemt ook een Amerikaanse vrouw en haar Zwitserse echtgenoot aan boord. Die laatste blijkt evenwel een mysterieuze en erg belangrijke man te zijn....

Ter gelegenheid van de release van Hornblower 3 worden ook 1 en 2 opnieuw uitgebracht:

Hornblower 1 - 4 dvd's in slipcase 440 min

Episode 1: THE EVEN CHANGE
Horatio Hornblower is jong en zelfverzekerd als hij aan boord komt bij kapitein Pellew van de machtige Engelse Marinevloot. Als Frankrijk de oorlog verklaart aan Engeland dwingt de slagvaardigheid van Hornblower respect af bij alle manschappen. Een oudere officier is echter niet zo gecharmeerd van Hornblower en daagt hem uit.

Episode 2: THE EXAMINATION FOR LIEUTENANT
De langdurige oorlog tussen Engeland en Spanje heeft de voorraden uitgeput. Hornblower gaat proviand inslaan, maar eenmaal aan wal blijkt de pest de manschappen in quarantaine te houden. Hornblower gebruikt zijn tijd om te studeren. Een brand op een van de slagschepen zal hem redden.

Episode 3: THE DUTCHESS AND THE DEVIL
Na een succesvolle kaping van een Frans schip voor de kust heeft de top van de Engelse marine besloten Horatio Hornblower een gravin te laten vergezellen, die over geheime informatie beschikt. In de dichte mist belandt het schip van Hornblower tussen de Spaanse vloot. Ontsnappen is onmogelijk!

Episode 4: FROGS AND LOBSTER
De restanten van het Franse leger (Frogs) keren met behulp van de Engelse infanteristen (Lobsters) terug om de Monarchie te herstellen. Horatio Hornblower keert zich tegen de meedogenloze Marquis de Moncoutant die de leiding heeft over de troepen en kiest partij voor de onschuldige burgers, met name de mooie Mariette.

Hornblower 2 - 1 dvd in slipcase 180 min

Episode 5: MUTINY & Episode 6: RETRIBUTION
Horatio Hornblower zit in een cel in Kingston. Hij vertelt in flash backs hoe hij daar is terechtgekomen. Hij was als luitenant op het enorme oorlogsschip HMS Renown naar de Caraïben gevaren om er de Britse koopvaardijschepen te beschermen tegen Spaanse piraten. De kapitein van het schip was de nationale held James Sawyer . Ondanks zijn reputatie ontpopt de kapitein zich tot een tirannieke en paranoïde man die op de rand van de waanzin balanceert. Wanneer hij het schip in gevaar dreigt te brengen, komen Hornblower en de zijnen in opstand tegen Sawyer...


Recent nieuws van dezelfde bron