:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: MILLENNIUM SEIZOEN 2
PERSBERICHT: MILLENNIUM SEIZOEN 2
Bron: Fox - Datum: 2004-10-12 - Geplaatst door: Werner
MILLENNIUM SEIZOEN 2
Seizoen 2 van de meest angstaanjagende tv-serie ooit!
Verkrijgbaar vanaf 27 oktober op 6-disc collector's edition dvd

Seizoen 2
Het tweede seizoen van Millennium, een topcreatie van Chris Carter van de X-Files, is mee geproduceerd door Glen Morgan en James Wong, die eveneens meewerkten aan de X-Files en Space: Above And Beyond. Het verhaal van Frank Black (Lance Henriksen) en zijn werk voor de mysterieuze Millennium Group krijgt een adembenemend vervolg...
Wanneer Franks vrouw wordt ontvoerd, realiseert hij zich dat de Millennium Group een aantal geheimen voor hem verborgen houdt. Frank was al wantrouwig ten aanzien van de echte motieven van de groep, en een gevaarlijke scheuring in de groep overtuigt Frank om uiteindelijk de schemerwereld van Millennium binnen te stappen. Frank is vastbesloten z'n vrienden en collega's te waarschuwen voor het nakende gevaar, maar tot z'n verschrikking blijkt dat het te laat kan zijn om ook maar iemand te redden...

Een topseizoen zonder weerga
Seizoen 2 van Millennium moet geenszins onderdoen voor het eerste seizoen. Executive producers Morgan en Wong stonden in voor de scripts van twaalf van de afleveringen, en ze hebben fantastisch werk geleverd. De reeks is nog beklemmender geworden met een dreigende, inktzwarte ondertoon.

De geboorte van Millennium
Het concept voor de Millennium-reeks is ontstaan bij het maken van een episode van de X-Files. In het derde seizoen van de X-Files was er een aflevering met de naam Irresistible, over een mensleijk monster. De aflevering was verontrustend en akelig, maar ook erg succesvol. Dit inspireerde Chris Carter om het thema van de episode als cocept voor een nieuwe reeks te nemen. Al snel kreeg ook het personage van Frank Black vorm. Het enige wat nog ingevuld moest worden, was het concept van het nakende millennium, maar dat zou later volgen. De reeks werd gesteund op drie pijlers: een wekelijkse moordzaak, Frank Black en het kruis dat hij draagt, en het millennium.

Prachtige collector's edition & voordelige relaunc van seizoen 1
Dit tweede seizoen verschijnt in een prachtige boxset-verpakking en draagt een aangenaam prijskaartje. Met al z'n extra's is dit een juweeltje voor het multimediarek. Wie de release van het eerste seizoen gemist heeft of op zoek is naar een schitterend cadeau, kan nu ook deze set tegen een speciale promoprijs kopen!

Produktinformatie:
Koop-dvd 6-disc boxset collector's edition
Titel: Millennium seizoen 2
Releasedatum: 27 oktober 2004
Genre: tv-serie, thriller/horror
Leeftijd: 16
Lengte: ca. 18 uur
Geluid: Engels, Frans Dolby 2.0 surround
Beeld: 16:9 (1.77:1)
Ondertiteling: Engels, Nederlands, Frans

Extra's dvd:
Audiocommentaar op verschillende afleveringen
Making of Season 2 (+- 34 min.)
Featurette: "Academy Group - Victimology" (ca. 25 min.)
Inside look into Millennium Season 2

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron