:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: 2 TITELS VOOR NOVEMBER
PERSBERICHT: 2 TITELS VOOR NOVEMBER
Bron: Paradiso - Datum: 2004-10-20 - Geplaatst door: Werner
EXISTENZ

Existenz is het nieuwe spel van Alegra Geller, 's werelds beste game designer. De 'spelconsole' is gemaakt van orgainsch materiaal en moet in het lichaam ingeplugd worden via een 'bioport'onderaan de ruggengraat. Dit nieuwe spel zou de ultieme game-ervaring moeten garanderen. Tijdens de officiële voorstelling van het spel probeert één van de aanwezigen Alegra te vermoorden. Samen met de jonge marketeer Ted Pikul (Jude Law) kan ze ontsnappen, maar haar organische spelconsole is gewond geraakt. Er is slechts één manier om te weten hoe erg het enige exemplaar van het spel beschadigd is: door het spel te spelen. Ze overtuigt Ted mee te doen, maar hoe verder hij geraakt in het spel, hoe meer de grenzen tussen realiteit en virtualiteit vervagen. Alles en iedereen lijken plots deel uit te maken van het spel...

Genre: Actie/Thriller
Cast: Jennifer Jason Leigh (The Machinist, In The Cut, Road To Perdition), Jude Law (Cold Mountain, A.I., Enemy at the Gates), Ian Holm (The Day After Tomorrow, LOTR I & III), Willem Dafoe (Spiderman, Once Upon A Time In Mexico)
Regisseur: David Cronenberg (Spider, Dead Ringers, The Fly)
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Beeldratio: 4:3 full-frame (1.33:1)
DVD-type: DVD-5
Speelduur: +- 92 min.
Releasedatum: 25 november 2004OPOPOMOZ

Napels. Kerstavond. Een leuk, evenwichtig gezin viert dit jaar tweemaal Kerstmis: de geboortedatum van hun kind valt samen met dat van het Kerstekind. Enkel Rocco, de broer in spe van de verwachte baby, is niet opgetogen. Rocco vreest dat de liefde van zijn ouders snel zal opdrogen nu hij geen enig kind meer is. Imiddels worden drie kleine duiveltjes naar de aarde gestuurd om een demonisch plan uit te voeren: één enkele ziel overtuigen de geboorte van kindje Jezus te verijdelen. Rocco, gedreven door jalozie, is het geknipte slachtoffer. De duiveltjes sluiten met hem een diabolisch pact: in ruil voor zijn daad doden zijn zijn toekomstig broertje. Rocco belooft dat hij Maria en Jozef op tijd uit Bethlehem zal houden. Dankzij de befaamde, magische drank Opopomoz wordt Rocco binnengezogen in een wonderbaarlijk tijdperk: de geboorte van Christus.

Genre: Animatie/Familie
Met de stemmen van: Steph Goossens, Yannieck Vandevelde, Hanne Desmet, Mark Kronen, Luc Pien
Regisseur: Enzo D'Alò
Geluid: Italiaans Dolby Surround 2.0, Nederlands Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85:1)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: +- 76 minuten
Releasedatum: 25 november 2004

Extra's:
• Ook verkrijgbaar