:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2004
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2004
Bron: RCV - Datum: 2004-10-25 - Geplaatst door: Werner
KIDS

Zoveel mogelijk jonge meisjes in een zo kort mogelijke tijd van hun maagdelijkheid beroven, dat is het doel van de in New York City opgroeiende Telly (Leo Fitzpatrick). Deze 17-jarige skater neemt je mee in de wereld van drugs, alcohol, criminaliteit en seks. Tegelijkertijd ontdekt Jennie (Chloë Sevigny), nadat ze intiem is geweest met Telly, dat ze besmet is geraakt met het HIV-virus. Een erg schokkende en controversiële film van Larry Clark.

Genre: drama
Speelduur: ca. 91 minuten
Regie: Larry Clark (Another Day In Paradise, Ken Park)
Cast: Leo Fitspatrick (Serendipity, Storytelling), Justin Pierce (Looking For Leonard, Wild Horses), Chloe Sevigny (If These Walls Could Talk 2, Boys Don't Cry)
Ondertiteling: Nederlands
Geluid: Engels Stereo
Beeld: Breedbeeld / Geschikt voor alle beeldformaten
Releasedatum: 1 december 2004ZEBRA LOUNGE

Alan en Wendy Barnet zijn een gelukkig stel, maar hun sexleven is volkomen uitgeblust. Ze willen de passie terugvinden en komen in contact met de twee levensgenieters Louise en Jack Bauer. Al snel vallen Alan en Wendy voor de charmes van Louise en Jack. Na een hartstochtelijk onderonsje willen Alan en Wendy het bij deze ene keer laten, maar daar zijn de andere twee het totaal niet mee eens. Zij beginnen het jonge stel lastig te vallen en zich aan hen op te dringen. Als Jack Alan helpt bij een belangrijke zakelijke transactie voelt Alan zich verplicht tot een tweede sexuele rendez-vous. Steeds dieper raken de twee verstrikt in het web van avances en chantage... De hoofdrollen zijn voor Stephen Baldwin en Kristy Swanson.

Genre: Thriller
Speelduur: ca. 90 minuten.
Regie: Kari Skogland (Liberty Stands Still, La Femme Nikita (TV))
Cast: Kristy Swanson (Dude, Where's My Car, Buffy The Vampire Slayer), Stephen Baldwin (Threesome, Breaking The Ice), Brandy Ledford (Rat Race, Baywatch (TV))
Beeld: Breedbeeld anamorphic / Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands
Releasedatum: 1 december 2004

Extra's:
• TrailersTHE EMERALD FOREST

Bill Markham is als ingenieur verantwoordelijk voor de bouw van een grote stuwdam in het Amazonegebied. Grote delen van het regenwoud moeten worden gekapt tot ergernis van de oerwoudindianen. Als straf ontvoeren ze Bill’s zevenjarige zoontje Tommy. Ondanks grote zoekacties is de jongen jarenlang spoorloos en als hij na 10 jaar eindelijk geboren wordt is de verbazing enorm… Tommy is opgegroeid als krijger van het ‘onzichtbare’ volk, en hij piekert er niet over om met zijn vader mee terug te gaan naar de ‘beschaafde’ wereld. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een Peruaanse ingenieur die in Brazilië zijn zoon verloor.

Genre: actie/avontuur
Speelduur: ca. 110 minuten
Regie: John Boorman (The Tailor Of Panama, Excalibur, Point Blank)
Cast: Powers Boothe (Men Of Honor, U Turn, Nixon), Charley Boorman (Excalibur, Two Nudes Bathing), Meg Foster (Man In The Iron Mask, They Live)
Beeld: Breedbeeld Ratio 2.35:1 / Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0, Italiaans Dolby Digital Surround, Spaans Dolby Digital Mono, Duits Dolby Digital Mono
Ondertiteling: Nederlands, Spaans, Portugees, Duits, Zweeds, Noors, Italiaans
Releasedatum: 1 december 2004

Extra's:
• Trailers