:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: BEST OF BRITISH
PERSBERICHT: BEST OF BRITISH
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2004-11-11 - Geplaatst door: Werner
BEST OF BRITISH VOLUME # 1 & 2
Releasedatum: 23 november 2004

MoviePower brengt op 23 november opnieuw twee bijzondere boxen uit: de Best of British Volume # 1 en # 2. Iedere box bevat sketches van Tommy Cooper, Rowan Atkinson en Benny Hill en een aflevering van de komische serie George en Mildred.

Tommy Cooper
De grappigste komieken komen uit Engeland. En de grootste komiek aller tijden was misschien wel Tommy Cooper. De tragisch gestorven meester van de goochelarij maakte al vanaf zijn tv-debuut in 1947 (!) miljoenen kijkers aan het lachen met zijn optredens. Op deze twee volumes staat een selectie van het beste dat Cooper te bieden had.

Rowan Atkinson
Voordat Rowan Atkinson de wereld veroverde als Blackadder en Mr. Bean, trad hij avond aan avond op in de theaters van Broadway en Londenís West End. Op deze twee boxen staan een aantal van zijn hilarische sketches uit deze periode.

Benny Hill
De bolle, guitige komiek Benny Hill heeft miljoenen fans over de hele wereld plezier gebracht met zijn hilarische capriolen, hartveroverende glimlach, schunnige grapjes en olijke filmpjes. Een selectie van zijn films staan op deze twee Best of British Boxen

George en Mildred
George en Mildred verhuurden kamers aan de jongelui in de Britse sitcom Man about the House, (later opnieuw gemaakt als Threeís Company). Nadat de serie was afgelopen kregen The Ropers (zoals ze in Amerika heetten) hun eigen serie George en Mildred. Op deze boxen staan respectievelijk de eerste en de tweede aflevering uit de serie.

Features Best of British Volume # 1:
Beeld: 4:3 Full Frame (1.33:1)
Geluid: Dolby Digital 2.0 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Komedie
Speelduur: 93 minuten
Leeftijd: AL

Features Best of British Volume # 2:
Beeld: 4:3 Full Frame (1.33:1)
Geluid: Dolby Digital 2.0 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Komedie
Speelduur: 91 minuten
Leeftijd: AL

UIT HET ARCHIEF