:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> RELEASEBERICHT: KOOPDVD JANUARI
RELEASEBERICHT: KOOPDVD JANUARI
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2001-11-29 - Geplaatst door: Serge
THE WEDDING PLANNER
A romantic comedy about love, destiny and other events you just can’t plan for.
Synopsis:
Als er iemand is die alles weet van liefde en romantiek, dan is het Mary Fiore (Jennifer Lopez) wel. Ze is de meest prestigieuze bruiloftplanner van San Francisco. En omdat ze het zo druk heeft met realiseren van de dromen van anderen, heeft ze geen tijd voor een eigen liefdesleven. Tijdens het vieren van een nieuwe en zeer lucratieve opdracht, het organiseren van de bruiloft van internet tycoon Fran Donolly (Bridgette Wilson-Sampras), wordt Mary bijna het slachtoffer van een fataal ongeluk. Op het laatste nippertje wordt ze gered door de knappe Dr. Steve Edison (Matthew McConaughey). Nadat ze samen met hem een fantastische avond heeft beleefd, gelooft Mary weer een beetje in de liefde. Maar al snel ontdekt ze dat Steve de aanstaande bruidegom van Fran Donolly is. Een botsing tussen carrière en Cupido. Mary geeft de moed definitief op, maar haar vader Salvatore (Alex Rocco) schiet te hulp. Geheel op eigen houtje regelt hij een huwelijk tussen zijn dochter en Massimo Lanzetta (Justin Chambers), die onlangs uit Sicilie is overgekomen. Wederom een botsing, maar nu tussen liefde en logica. De toekomst van Mary's hart staat op het spel. Kan ze haar cynisme aan de kant zetten en zich overgeven aan de romantiek? Gaat ze geloven in die mooiste dag van je leven die ze zelf steeds geschuwd heeft? Kiest ze voor haar werk of voor haar hart?

Regie: Adam Shankman
Cast:
Jennifer Lopez (Out of Sight, The Cell, Anaconda)
Matthew McConaughey (A Time to Kill, Contact, EdTV, Amistad)
Bridgette Wilson-Sampras (I know what you did last summer, House on Haunted Hill)
Justin Chambers

Genre: Romantische komedie
Speelduur: 100 minuten
Releasedatum: 15-01-02 op koopdvd

Specificaties DVD:
Extra’s: Trailer, Featurette, Behind the scenes, Interviews with cast and crew, Fotogalerij, Biografieën
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (2.35:1) anamorphic - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Dolby Digital 5.1THE STRAY
Old grudges die hard.
Synopsis:
Op de terugweg van de succesvolle opening van haar restaurant rijdt Vonna Grayson een dakloze aan. Ze dringt erop aan dat de man met haar meegaat, zodat ze hem kan verzorgen. In de dagen die volgen ontdekt Vonna dat de vreemdeling veel gelijkenissen vertoont met haar overleden vader, om wie ze nog steeds rouwt. Dit maakt dat ze zich al snel op haar gemak voelt in zijn bijzijn, totdat duidelijk wordt dat de man een geheime agenda heeft en de gelijkenissen met haar vader geen toeval zijn. Plotseling moet ze vluchten, omdat haar leven in groot gevaar is.

Regie: Kevin Mock
Cast:
Michael Madsen (Species I en II, The Getaway, Reservoir Dogs)
Angie Everhart (Garden of Evil, Last Action Hero)

Genre:Thriller
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum: 29-01-02 op koopdvd

Specificaties DVD:
Extra’s: Trailer, Fotogalerij, Biografieën
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0STORM CATCHER
To fight the winds of war… he must enter the eye of the storm.
Synopsis:
Luchtmachtpiloot Jack Holloway (Dolph Lundgren) is vals beschuldigd van hoogverraad en veroordeeld voor het stelen van een prototype militair vliegtuig. Op weg naar de gevangenis weet hij te ontsnappen. Op de vlucht en geholpen door de kennis van zijn betrouwbare vriend, luitenant Sparks, brengt Holloway een duister geheim aan het licht. Hij legt een dodelijk web van samenzweerders bloot, wiens grote invloed stevig verweven is in het Amerikaanse leger. Als dan zijn vrouw en dochter in gevaar blijken te zijn, vecht Holloway wanhopig terug om niet alleen zijn gezin en zijn reputatie te redden, maar ook om te voorkomen dat het vliegtuig gebruikt zal worden als oorlogswapen op het meest ondenkbare gevechtsterrein… het Amerikaanse grondgebied.

Regie: Anthony Hickox (Hellraiser III, Return of the Living Dead 3)
Cast: Dolph Lundgren (Universal Soldier, Masters of the Universe)

Genre: Actie
Speelduur: 92 minuten
Releasedatum: 29-01-02 op koopdvd

Specificaties DVD:
Extra’s: Trailer, Fotogalerij, Biografieën
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0LYING IN WAIT
Suspense thriller met Rutger Hauer en Virginia Madsen. Een eenzame jonge artiest komt terecht in een wereld van lust, bedrog en moord als hij zijn nieuwe buren leert kennen.
Synopsis:
Babee, een eenzame jonge artiest raakt gefascineerd door zijn nieuwe buren Keith (Rutger Hauer) en Vera (Virginia Madsen). Zijn onschuldige wereldje wordt op zijn kop gezet als Keith betrokken raakt bij een levensgevaarlijk ongeluk en hersendood wordt verklaard. Babee voelt zich verantwoordelijk en helpt Vera om voor Keith te zorgen, maar wordt tegelijkertijd verliefd op haar. Dan komt Babee erachter dat Keith de schijn van zijn ziekte ophoudt om wraak te nemen op een aantal vrienden die hem in het verleden bedrogen hebben. Hij houdt het geheim voor zich, maar is er dan getuige van dat Keith twee vrienden vermoordt. Zonder dat hij er iets aan kan doen komt hij steeds verder in de problemen..

Regie: D. Shone Kirkpatrick
Cast:
Rutger Hauer (Turks Fruit, Blade Runner, The Hitcher)
Virginia Madsen (The Haunting, The Rainmaker, The Prophecy)
Thomas Newton (Then Came You)
Ian Buchanan (Twin Peaks, General Hospital, The Bold and the Beautiful)

Genre: Thriller
Speelduur: 86 minuten
Releasedatum: 29-01-02 op koopdvd

Specificaties DVD:
Extra’s: Trailer, Fotogalerij, Biografieën
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0

UIT HET ARCHIEF