:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2005
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2005
Bron: RCV - Datum: 2005-01-14 - Geplaatst door: Werner
DIRTY DANCING 2

Mooie mensen, opzwepende muziek en sensuele dansen.De 18-jarige Katey Miller verhuist met haar ouders naar Havana, Cuba, op de vooravond van de Cubaanse revolutie. Katey voelt zich onmiddelijk aangetrokken tot de charmante en trotse ober Xavier, die uitstekend kan dansen. Katey, zelf geschoold als ballerina, wil niets liever dan de sensuele Zuid-Amerikaanse dansstijlen leren en haalt Xavier over om mee te doen aan een danswedstrijd. In het geheim oefenen ze en hun liefde bloeit op, maar tegelijkertijd lijkt ook de revolutie tot een hoogtepunt te komen. Met Diego Luna (The Terminal, Y Tu Mama También). De DVD is uitgevoerd met breedbeeld en DTS 5.1 geluid.

Specs:
Genre: romantische speelfilm
Regie: Guy Ferland (Ed (TV), The Babysitter)
Cast: Romala Garai (I Capture the Castle, Perfect (TV)), Diego Luna (Open Range, Frida, Y tu mamá también), Sela Ward (The Fugitive, Runaway Bride, Sisters (TV))
Lengte: 87 min.
Releasedatum: 9 februari 2005
Beeld: Breedbeeld
Geluid: Engels DTS 5.1, Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands

Extra's:
• Trailers



PRINCESS ELLA

Ella heeft bij haar geboorte van fee Lucinda een speciale gave gekregen. Ella krijgt ‘gehoorzaamheid’ als goede eigenschap mee, maar dit blijkt tegelijk een vloek te zijn als ze ontdekt dat ze alles moet doen wat men haar opdraagt. Wanneer haar moeder overlijdt en haar hebberige vader met een afschuwelijke vrouw met twee vreselijke dochters hertrouwt, zit er niets anders op dan op zoek te gaan naar Lucinda die haar moet verlossen van haar vloek. De reis naar Lucinda is er één vol verrassende werelden en spannende figuren… Een heerlijk sprookje met Anne Hathaway in de hoofdrol, en met bijrollen van Joanna Lumley en Minnie Driver.

Specs:
Genre: speelfilm
Regie: Tommy O'Haver (Get Over It, Billy's Hollywood Screen Kiss)
Cast: Anne Hathaway (Nicholas Nickleby, The Princess Diaries), Minnie Driver (Good Will Hunting, Hard Rain, Beautiful), Hugh Dancy (Black Hawk Down, Young Blades)
Lengte: 86 min.
Releasedatum: 9 februari 2005
Beeld: Breedbeeld
Geluid: Engels Stereo
Ondertiteling: Nederlands



SYLVIA

De talentvolle Sylvia heeft alles in zich om een groot dichteres te worden. Tijdens haar studie in Cambridge ontmoet ze de aantrekkelijke dichter Ted Hughes, waarmee ze trouwt en in Londen gaat wonen. Helaas gaat hun huwelijk niet alleen over rozen en Sylvia krijgt te maken met een "writersblock". Wanneer Sylvia erachter komt dat Ted een affaire heeft, stort ze volledig in. Hoe moet Sylvia haar dromen waar maken? Waar haalt zij de kracht vandaan om deze depressie te overwinnen, haar kinderen te verzorgen en erkenning als dichteres te krijgen... Een warm eerbetoon aan een bijzondere vrouw die door haar gedichten tot een ware legende uitgroeide. Met prachtige rollen van Gwyneth Paltrow en Daniel Craig.

Specs:
Genre: speelfilm
Regie: Christine Jeffs (Rain)
Cast: Gwyneth Paltrow (Bounce, Shakespeare in Love, The Talented Mr. Ripley), Daniel Craig (Road to Perdition, Lara Croft: Tomb Raider), Jared Harris (B. Monkey. Mr. Deeds)
Lengte: 110 min.
Releasedatum: 23 februari 2005
Beeld: Breedbeeld
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands

Extra's:
• Trailers



THE MARTIAL TOUCH

Yin (Michelle Yeoh) en haar familie heeft de onmogelijke taak om de kostbare Sharira te vinden en te beschermen. Van dit medaillon wordt geclaimd dat het voor onsterfelijkheid zorgt. Wanneer Yin’s oude vlam, Eric (Ben Chaplin), uit het niets voor haar neus staat met het hart van Dun Huang, is ze een stap dichterbij om achter de geheime locatie van de Sharira te komen. Samen beginnen ze aan een levensgevaarlijke tocht waarbij ze op de hielen gezeten worden door Eric’s oude baas, Karl. Een rijke, genadeloze en gewetenloze antiquair die niets uit de weg gaat om dit waardevolle medaillon in zijn hebberige handen te krijgen.

Specs:
Regie: Peter Pau (Wa Du Qing Chou)
Cast: Michelle Yeoh (Wo Hu Cang Long; Tomorrow Never Dies), Ben Chaplin (Murder By Numbers; Birthday Girl; Lost Souls), Richard Roxburgh (Moulin Rouge!; Mission Impossible II; Passion)
Lengte: 99 min.
Releasedatum: 9 februari 2005



ONE LAST DANCE

Als de briljante directeur van een dansschool in New York plotseling overlijdt, worden drie voormalige topdansers gedwongen zijn werk voort te zetten. Hun hoop en strijd om de idealen en successen aan de studenten door te geven drijft hen tot het uiterste. Ze vechten niet alleen voor hun onderlinge relaties, maar ook voor de in het verleden gemiste kansen en dromen die ze stuk voor stuk hebben ervaren. De uitvoering van een nog nooit opgevoerd stuk is hun doel, maar of het ooit zo ver zal komen... Patrick Swayze speelt de hoofdrol in deze mooie dansfilm.

Specs:
Genre: speelfilm
Regie: Lisa Niemi (debuut)
Cast: Patrick Swayze (Dirty Dancing 1 en 2, Donnie Darko, Point Break), Lisa Niemi (Younger and Younger, Next of Kin), George De La Pena (Mighty Aphrodite, Red Hot, Brain Donors)
Lengte: 97 min.
Releasedatum: 9 februari 2005
Beeld: Full Frame
Geluid: Engels Stereo
Ondertiteling: Nederlands

Extra's:
• Trailers



BLUE TIGER

Een toegewijde moeder verandert in een gevaarlijke, niets en niemand ontziende, obsessieve vrouw op zoek naar de ultieme wraak. Haar vijfjarige zoon werd door een verdwaalde kogel gedood. Ze bijt zich venijnig vast in de zoektocht naar de moordenaar van haar kind en gaat daarmee geen enkel gevaar uit de weg. De Japanse moordenaar heeft een enorme tatoeage met een afbeelding van een tijger, en dat is Gina’s enige aanknopingspunt. Na een duizelingwekkend onderzoek weet ze hem te vinden en plant zijn pijnlijke dood zorgvuldig, maar rolt daarmee ongemerkt in de genadeloze wereld van de Japanse maffia in Los Angeles. Met Virginia Madsen in de hoofdrol.

Specs:
Genre: actie
Regie: Norberto Barba (Debuut)
Cast: Virginia Madsen (Highlander II, The Prophecy), Toru Nakamura (Hana, Unloved), Dean Hallo (Switchback, Phantoms)
Lengte: 98 min.
Releasedatum: 9 februari 2005
Beeld: Full Frame
Geluid: Engels Stereo
Ondertiteling: Nederlands

Extra's:
• Trailers



DECOYS

Twee bloedmooie meiden verleiden een verlegen eerstejaars student op zijn campus. Zijn droom wordt werkelijkheid: zijn maagdelijkheid verliezen aan de mooiste meiden die er bestaan!!! Als hij de ze weer gaat opzoeken, slaat de schrik toe…. De kamer is ijskoud, de vrouwen verdwenen en… wordt hij opgewacht door een gruwelijk monster! Spannende horror met Corey Sevier en Stefanie von Pfetten in de hoofdrollen.

Specs:
Genre: horror
Regie: Matthew Hastings (TV: Higher Ground, The Outer Limits)
Cast: Corey Sevier (Edge of Madness, Summer of the Monkeys, Little Men), Stefanie von Pfetten (40 Days and 40 Nights, The Invitation, SuperBabies: Baby Geniuses 2), Kim Poirier (American Psycho 2: All American Girl, Dawn of the Dead)
Lengte: 92 min.
Releasedatum: 23 februari 2005
Beeld: Breedbeeld
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands

Extra's:
• Trailers



SINBAD DE ZEEMAN EN DE JACHT OP DE VERDWENEN SHROOM

De slechte tovenaar van Baraka heeft koning Chandra opgesloten in de diepste kelders van zijn kasteel. Alleen zijn dochter, de mooie prinses Serena, kan hem nog redden. Ze moet een gevaarlijke en avontuurlijke reis naar de diepste zeeën maken om de grote boot Shroom te vinden. Gelukkig helpt de legendarische Sinbad de Zeeman haar in het overwinnen van de huizenhoge golven. de gevaarlijke diepzeemonsters en de bewoners van verboden en verborgen werelden. Kunnen ze op tijd het grote schip bereiken en de koning redden? Een spannend avontuur van Sinbad de Zeeman in 3D animatie! Nederlands gesproken én Nederlands ondertiteld.

Specs:
Regie: Evan Ricks
Engelse stemmencast: Brendan Fraser, Jennifer Hale, John Rhys-Davies
Releasedatum: 23 februari 2005
Beeld: Full Frame
Geluid: Stereo

Extra's:
• Trailers