:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> NIEUWSBERICHT: PAINTBALLDUEL ENEMY AT THE GATES
NIEUWSBERICHT: PAINTBALLDUEL ENEMY AT THE GATES
Bron: Paramount - Datum: 2001-12-10 - Geplaatst door: Serge
Het paintballduel dat Global Image en Paramount Home Entertainment op de terreinen van ACE Paintball organiseerden naar aanleiding van de koopvideo en dvd van Enemy at the Gates kent zijn winnaar. Christophe Boeij uit Essen knalde zich naar de hoofdprijs. In 2002 reist hij n week naar Rusland voor een bezoek aan Moskou en Volgograd, het voormalige Stalingrad.

Na een welkomstwoord van Ryan Batelaan van Paramount Home Entertainment, een presentatie van Geert Rottiers, kenner van de Slag om Stalingrad, en een beperkte oorlogslunch trokken dertig strijders het veld in.

Om de techniek van paintball onder de knie te krijgen, speelden ze eerst vijf spelletjes waarmee ze niets te winnen of te verliezen hadden. De hoofdprijs stond pas met het roosschieten en het sniperspel op het spel.

Tijdens het roosschieten vuurde iedere deelnemer vijf paintballs af op drie doelen. De zes deelnemers die daarbij het meeste punten behaalden, mochten meedoen aan het sniperspel.

Deze zes snipers moesten binnen de tien minuten zoveel mogelijk lintjes verzamelen die willekeurig in het bos waren opgehangen. Daarbij toonde Christophe Boeij uit Essen zich de beste. Hij mag n week lang op reis naar Rusland en zal er Moskou en Volgograd, het voormalige Stalingrad, bezoeken.