:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> NIEUWSBERICHT: FINALISTES LARA CROFT LOOK-A-LIKE WEDSTRIJD BEKEND
NIEUWSBERICHT: FINALISTES LARA CROFT LOOK-A-LIKE WEDSTRIJD BEKEND
Bron: Paramount - Datum: 2001-12-31 - Geplaatst door: Serge
Op zaterdag 29 december vond in het Astrid Park Plaza Hotel te Antwerpen de preselectie van de Lara Croft lookalike wedstrijd plaats die Flair, Global Image en Paramount Home Entertainment op zaterdag 26 januari 2002 organiseren naar aanleiding van de release op koopvideo en -dvd van Tomb Raider.

De jury bestond uit Mie Van der Auwera, mode en lifestyle redactrice bij Flair, Bert Van Thilborgh, David Troch, Fran Verbiest en Katrien ’s Jongers van Global Image en Jürgen Roels, presentator van MovieSnakx op JIM tv.

De tien finalistes zijn, in alfabetische volgorde: Erika Boel (Deurne), Ans Brugmans (Zonhoven), Kirsten De Weerdt (Lot), Valerie Deweirdt (Oudenaarde), Gwendolien Hellin (Waregem), Chantal Lambert (Turnhout), Pascale Seels (Turnhout), Chantal Slagmolen (Spijkenisse, Nederland), Bianca Van Lent (Lent, Nederland) en Ilse Zwaenepoel (Strombeek-Bever).

Deze tien dames verschijnen met gegevens en foto op 22 januari 2002 in Flair. De lezers van het blad kunnen hun stem op hun favoriete lookalike uitbrengen.

De finalistes mogen zich verwachten aan een aantal proeven waarvoor een flinke dosis lef nodig is. De finale vindt plaats in en rond Fort Napoleon en het Thermae Palace Hotel te Oostende op zaterdag 26 januari 2002. Hou die datum zeker in je agenda vrij!