:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD'S APRIL 2005
PERSBERICHT: KOOPDVD'S APRIL 2005
Bron: RCV - Datum: 2005-03-02 - Geplaatst door: Werner
DANNY'S DAYDREAM

Danny is een degelijke bouwvakker die ontzettend uitkijkt naar zijn jaarlijks terugkerende vakantie met zijn vriendin. De ambitieuze Trudy, die de kampeervakanties zo langzamerhand wel heeft gezien, kan een megadeal sluiten op haar werk en besluit de vakantie af te blazen. Danny die toch al niet zo lekker in z’n vel zit, is hopeloos teleurgesteld. Dan bedenkt Danny een stunt om te ontsnappen aan zijn middelmatige bestaan. In een tuinstoel waaraan met helium gevulde ballonnen zijn vastgemaakt vliegt hij weg. Een storm blaast hem helemaal tot in het kleine dorpje Clarence waar hij in de tuin landt van Glenda (Miranda Otto). Bij haar krijgt Danny de kans om zijn leven een nieuwe wending te geven... De vlucht van Danny is ondertussen echter nationaal nieuws en zijn vriendin Trudy, die inmiddels een TV-ster is geworden, is niet van plan haar "beroemde" vriend zomaar te laten gaan.

Specificaties DVD:
Regie: Jeff Balsmeyer (The Room (short)-winnaar Cannes Film Festival 1992)
Cast: Rhys Ifans (Human Nature, Notting Hill), Miranda Otto (The Lord Of The Rings: The Two Towers & Return Of The King)
Lengte: ca. 97 minuten
Leeftijd: 6 jaar
Beeld: breedbeeld
Geluid: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 6 april 2005

Extra:
• trailersHAPPY TREE FRIENDS volume 3

Lumpy, Cuddles, Petunia, Giggles en Sniffles, oftewel de Happy Tree Friends, zijn terug voor nog meer nieuwe, gemene streken! Ook deze derde DVD staat weer vol met filmpjes en geinige extra's, zoals 3 verschillende audio-commentaren, comic strips en 2 bonus-afleveringen! Niet geschikt voor jonge kijkers!

Specificaties DVD:
Regie: Rhode Montijo & Kenn Navarro (Happy Tree Friends 1, 2)
Lengte: ca. 120 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Beeld: 4:3
Geluid: Stereo
Releasedatum: 6 april 2005

Extra:
• Actual Commercials
• DVD Commentary
• Commentary on the Commentary
• Sound FX Commentary
• Vision-O-Rama
• Fan Art
• Follow the Yellow Rabbit
• See & Scream
• Genuine Comic StripsCLASS OF 1999 PART 2: THE SUBSTITUTE

De misdaad is uitgegroeid tot een ware ramp. Scholen zijn heuse legerkampen geworden en van lesgeven komt weinig terecht; leerlingen zijn de baas en leraren vrezen voor hun leven. Behalve invalkracht John Bolen (Sasha Mitchell), hij leidt met strakke hand en is voor niemand bang. Jenna McKenzie mag hem daarom wel. Zij was getuige van de moord op een medeleraar en uit principe wil zij absoluut getuigen tijdens de rechtzaak. Een principe waar haar vriend Emmett (Nick Cassavetes) niets van begrijpt. Hij snapt ook niet waarom zij Bolen zo aardig vindt. Emmett houdt hem daarom scherp in de gaten! De hel breekt pas goed los, als er een aantal bij een jeugdbende behorende leerlingen op gruwelijke wijze worden afgeslacht en de verdenking op Emmett valt.

Specificaties DVD:
Regie: Spiro Razatos (Fast Getaway)
Cast: Sasha Mitchell (Kickboxer 2,3,4, TV: Dallas), Nick Cassavetes (The Astronaut's Wife, Life, Face/Off)
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Beeld: 4:3 full frame
Geluid: stereo
Releasedatum: 20 april 2005

Extra:
• trailersMISSION OF JUSTICE

Eastgate, een stad waar de misdaad regeert. Kurt Harrris en zijn partner Lynn Steel zijn twee bikkelharde smerissen in hun strijd tegen de onderwereld. Een nieuwe organisatie bemoeit zich echter steeds vaker met het politiewerk en dat is onacceptabel voor de twee agenten. Ze nemen het heft in eigen handen. Deze 'Mission Of Justice' bestrijdt, onder leiding van dokter Larkin, op meedogenloze wijze de criminaliteit. Ze noemen zichzelf de 'Death Force'... Kunnen ze ongestraft hun gang gaan?

Specificaties DVD:
Regie: Steve Barnett (Scanner Cop II, Emmanuelle V)
Cast: Brigitte Nielsen (Rocky IV, Paparazzi), Jeff Wincott (S.W.A.T., Last Man Standing)
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Surround
Releasedatum: 20 april 2005

Extra:
• trailersDRACULA'S WIDOW

Raymond, de jonge eigenaar van een wassenbeeldenmuseum, bestelt voor een tentoonstelling over Dracula een aantal kisten met Roemeens antiek. Hij krijgt er echter 1 te veel. De kist, die hij voor het gemak opslaat in zijn kelder, bevat een mysterieuze doodskist, waarmee Raymond zich geen raad weet. ‘s Nachts blijkt dat de kist helemaal niet leeg is, maar het lichaam bevat van Vanessa, weduwe van de wrede graaf Dracula. De reis heeft haar doen ontwaken en nu is ze dorstig, bloeddorstig. Met Raymond als metgezel en de politie op haar hielen begint ze aan een pad van moord, doodslag en wraak...

Specificaties DVD:
Regie: Christopher Coppola (G-Men From Hell)
Cast: Sylvia Kristel (Lijmen/Het Been, Gaston's War, Emmanuelle), Lenny von Dohlen (Eye Of The Beholder, Twin Peaks)
Lengte: ca. 86 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Beeld: full frame
Geluid: stereo
Releasedatum: 6 april 2005

Extra:
• trailersFATAL BLADE

Een deal tussen de gevaarlijke Japanse Yakuza en een drugsbaas uit Los Angeles gaat compleet de mist in. De stad verandert direct in een oorlogsgebied. De brute huurmoordenaar Domoto wordt naar Los Angeles gestuurd om wat "rekeningen" te vereffenen, terwijl het geweld steeds verder uit de hand loopt. Als Domoto de partner van de politieman Richard Fox vermoordt, zweert deze dat het tijd is om orde op zaken te stellen en zelf wraak te nemen.

Specificaties DVD:
Regie: Talun Hsu (Witchcraft V)
Cast: Gary Daniels (Full Impact, Rage, White Tiger), Kiyoshi Nakajo (Tale Of A Scarface, Shinjuku Outlaw)
Lengte: ca. 95 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Beeld: full frame
Geluid: stereo
Releasedatum: 6 april 2005

Extra:
• trailersSCANNER COP

Sam Staziak, was als klein kind getuige van de moord op zijn vader, een helderziende. Nu, 15 jaar later, is hij officier van politie en wordt hij door brigadier Harrigan om hulp gevraagd om met zijn bijzondere gave de daders te zoeken achter een serie gruwelijke politiemoorden. Als Sam een verdachte aan het "scannen" is, kan hij letterlijk met zijn geest in diens hersenen kruipen. Ze komen tot de volgende conclusie: alle daders zijn mensen die met een bepaalde drug geïnjecteerd zijn waardoor ze veranderen in geprogrammeerde moordenaars. De seriemoordenaar is inmiddels bekend; Dr. Carl Glock, een krankzinnige neurochirurg, die maar blijft moorden, totdat Sam genadeloos toeslaat en hem raakt tot in het diepst van zijn ziel!

Specificaties DVD:
Regie: Pierre David (Saving Emily, Stranger At The Door)
Cast: Daniel Quinn (Living In Fear, Slice & Dice), Darlanne Fluegel (Relative Fear, Pet Sematary 2)
Lengte: ca. 95 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Beeld: 4:3 full frame
Geluid: stereo
Releasedatum: 6 april 2005

Extra:
• trailersHITTERS

Tony Civiano is een gerespecteerd politicus, wiens familie betrokken is bij de georganiseerde misdaad. Gedurende zijn carrière wordt hij steeds vaker gedwongen een keuze te maken tussen zijn publieke imago en zijn loyaliteit aan het "familiebedrijf". Tot hij weigert verder betrokken te raken bij de maffia. Hij moet kiezen... informant worden of sterven voor zijn idealen. Hij besluit het recht in eigen hand te nemen, maar of dat nu zo verstandig is...

Specificaties DVD:
Regie: Eric Weston (Cover Story, Evilspeak)
Cast: Robert Davi (Soulkeeper, Showgirls), Costas Mandylor (Cover Story, Shame)
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Beeld: full frame
Geluid: stereo
Releasedatum: 6 april 2005

Extra:
• trailersDESPERATE MOTIVE

Het rustige gezinsleven van Kate, Richard en hun zoontje Alex wordt plotseling onderbroken door een telefoontje van Richard's verre neef Harry Young. Harry kondigt aan met zijn even bloedmooie als raadselachtige vriendin Connie op familiebezoek te komen. Richard en Kate hebben geen benul dat beiden uit een psychiatrische inrichting voor levensgevaarlijke criminelen zijn ontsnapt. Terwijl Harry en Connie onderweg zijn naar het nietsvermoedende gezin, begint een reeks brute gewelddadigheden tegen alles en iedereen die het verliefde stel ook maar een strobreed in de weg legt. Harry beloofde dat haar 'American Dream' zal uitkomen. Maar daarvoor moeten ze wel de identiteit van Richard en Kate bemachtigen... Wat een gezellig familiebezoek lijkt te worden, mondt uit in een zinderende strijd waarin de gruweldaden elkaar in sneltreinvaart opvolgen...

Specificaties DVD:
Regie: Andrew Lane (Trade Off, The Secretary)
Cast: Mel Harris (The Retrievers, Firetrap), David Keith (Daredevil, Behind Enemy Lines, U-571), Marg Helgenberger (Bad Boys, Erin Brockovich)
Lengte: ca. 92 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Beeld: full frame
Geluid: stereo
Releasedatum: 6 april 2005

Extra:
• trailersOBLIVION

Ergens heel ver in de toekomst, is een bende outlaws bezig om van de vervallen stad Oblivion hun privé speelplaats te maken. Hun hagedisachtige leider Redeye heeft sheriff Stone gedood en terroriseert de bewoners van de stad. Ontredderd probeert de hulpsheriff samen met Doc Valentine de stad tevergeefs terug in handen te krijgen. Ondertussen rijdt Stone's verloren zoon 'Zach', samen met z'n maatje Buteo de stad binnen om hem de laatste eer te bewijzen. Wanneer Redeye en zijn sexy vriendin Lash, Buteo aanvallen en de beeldschone Mattie ontvoeren, slaan de stoppen door bij Zach, echter alvorens hij zijn vriendin kan redden zal hij eerst de Badlands moeten trotseren, een verdorde woestijn waar het krioelt van meterslange dodelijke schorpioenen, en daarna zal hij de dodelijke strijd moeten aangaan met zijn buitenaardse vijanden.

Specificaties DVD:
Regie: Sam Irvin (Elvira’s Haunted Hills, Oblivion 2: Backlash)
Cast: Richard Joseph Paul (Oblivion 2: Backlash, Running Woman), Jackie Swanson (Oblivion 2: Backlash, Lethal Weapon, Artie)
Lengte: ca. 93 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Beeld: 4:3 full frame
Geluid: stereo
Releasedatum: 20 april 2005

Extra:
• trailersBOUNTY TRACKER

Johnny Damone is een premiejager van het soort dat nooit opgeeft en pas rust als hij zijn man en de buit te pakken heeft. Dead or Alive! Zijn beheersing van Oosterse vechtsporten en uitstekende kennis van vuurwapens, komen bij de jacht op de gevaarlijke criminelen goed van pas. Johnny’s broer Paul ontsnapt in L.A. als enige aan de kogelregen van een bende sluipmoordenaars. Paul krijgt als kroongetuige FBI-bescherming maar komt toch om het leven tijdens een vuurgevecht in zijn huis. Johnny is hiervan getuige en zweert wraak. De moordenaars onder leiding van Eric Gauss leggen iedereen die tegen maffia-kopstuk Louis Sarzin kan getuigen het zwijgen op. Maar nu krijgen ze te maken met Johnny Damone. Tot hun spijt, want als hij het recht in eigen hand neemt...

Specificaties DVD:
Regie: Kurt Anderson (The Killing Grounds, Dead Cold)
Cast: Lorenzo Lamas (CIA II: Target Alexa, Renegade, Final Round), Matthias Hues (TC 2000, Executive Target)
Lengte: 85 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Beeld: full frame
Geluid: stereo
Releasedatum: 20 april 2005

Extra:
• trailersDEADBOLT

Marty, studente medicijnen, leeft onder zware druk van haar stagewerk in het ziekenhuis en haar studie. Wanneer er op een avond wordt ingebroken in haar appartement, besluit ze dat het veiliger is om een kamergenoot te nemen. Het liefst een mannelijke kamergenoot. De charmante Alec lijkt de ideale kandidaat te zijn en ondanks de achterdocht van Jordan, Marty's ex-man, trekt hij bij haar in. Alec blijkt echter meer dan een zorgzame huurder; hij bespiedt Marty dag en nacht en begint haar leventje te controleren. Iemand die haar in de weg staat, ruimt hij uit de weg. Langzaam maar zeker isoleert hij Marty van haar vrienden, familie en werk. Wanneer ze zijn psychopathische gedrag door begint te krijgen, lijkt het te laat.

Specificaties DVD:
Regie: Douglas Jackson (Stranger At The Door, The Perfect Husband)
Cast: Justine Bateman (In The Eyes Of A Stranger, TV: Family Ties), Adam Baldwin (The Patriot, Independence Day)
Lengte: ca. 92 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Beeld: 4:3
Geluid: stereo
Releasedatum: 20 april 2005

Extra:
• trailersTHE PERFECT HUSBAND

De succesvolle Ty Kellington is knap, lief, charmant, intelligent en woont in een schitterend huis. Lisa is dan ook dolgelukkig als ze hem aan de haak slaat. Al snel na hun huwelijk blijkt Ty ook een andere, zeer onaangename, kant te hebben: hij is gewelddadig, jaloers en een bezitterige etterbak. Iedereen die in de buurt van Lisa komt, verkeert in levensgevaar. Haar mannelijke collega overleeft de eerste aanval maar ternauwernood, haar zus weet net op tijd uit huis te vluchten, maar... is Lisa zelf nog wel veilig? Kan zij ook op tijd ontsnappen?

Specificaties DVD:
Regie: Douglas Jackson (Stranger At The Door, Deadbolt)
Cast: Thomas Calabro (They Nest, TV: Melrose Place), Tracey Nelson (Killer Bees, TV: Melrose Place)
Lengte: ca. 93 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Beeld: full frame
Geluid: stereo
Releasedatum: 20 april 2005

Extra:
• trailers