:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BUFFY THE VAMIRE SLAYER RESTAGE
PERSBERICHT: BUFFY THE VAMIRE SLAYER RESTAGE
Bron: Fox - Datum: 2005-03-18 - Geplaatst door: Werner
BUFFY THE VAMPIRE SLAYER - RESTAGE
De briljante tv-reeks compleet met alle extra's op dvd!
Maandelijkse releases totapril

Alle seizoenen van Buffy The Vampire Slayer verschijnen in budgetvriendelijke dvd-boxsets, en daardoor kunnen we opnieuw genieten van één van de allerbeste reeksen van de laatste jaren. Een unieke kans om de Buffy-collectie in huis te halen of te vervolledigen tegen promotievoorwaarden.

Buffy The Vampire Slayer van start tot finish
In de zeven seizoenen van Buffy zien we hoe Buffy (Sarah Michelle Gellar) evolueert van een jonge, gelukkige cheerleader tot heldin in de strijd tegen het kwaad. Maar niet alleen Buffy staat voor hete vuren, ook de andere personages moeten de strijd aanbiden met demonen en betere mensen worden. Gedurende zeven seizoenen verwerkt Buffy haar lot als vampire slayer. Aanvankelijk reageert ze met verwerping en weerstand, maar geleidelijk aanvaardt ze haar rol om tenslotte de oplossing te omarmen die in het afsluitende seizoen opduikt.

De Buffy crossover gids
Alom wordt Buffy geroemd voor de schitterende scripts die van elke episode een pareltje maken. Dat danken we uiteraard aan het megatalent van Joss Whedon, bedenker van Buffy. Maar Whedon heeft ons meer geschonken, want ook Buffy's spinoffs zijn uitgegroeid tot succesvolle realisaties. Beste voorbeeld is ongetwijfeld de topreeks Angel met David Boreanaz in de hoofdrol. Daarnaast doet Buffy het ook goed buiten de kijkkast. Er zijn de boeken, gidsen en zelfs stripverhhalen - ecomics - die je enkel op het net kan lezen. De Buffy-boeken zijn geschreven door de beste scriptwriters en bevatten vlotte kortverhalen. En hoe kan het ook anders: er bestaan crossover romans waarin Buffy en Angel ekaar ontmoeten. In de gidsen - de watcher's guides - krijgen liefhebbers volledige informatie over de episodes en uitgebreide beschouwende artikelen over de cultreeks en zijn plaats in de televisiegeschiedenis. Verder zijn er nog de stripverhalen, gedrukt of digitaal, en een drietal videogames. Maar wie daar nog niet genoegaan heeft, kan zich via het Buffy rollenspel onderdompelen in het Buffy-universum, met een volledige online community achter zich om dit tot een onvergetelijke gothic trip te maken: meer op www.btvsrpg.com. Overigens is een goed overzicht van het Buffy-fenomeen beschikbaar op de website van de BBC: www.bbc.co.uk/cult/buffy.

Buffy Restage verschijningsagenda
De Buffy Restage boxsets komen uit vanaf januari tot april:
• Buffy season 1 & 2: januari 2005
• Buffy season 3 & 4: 2 februari 2005
• Buffy season 5 & 6: 2 maart 2005
• Buffy season 7: 6 april 2005
De Restage boxsets zijn dezelfde als de collector's editions, behalve de verpakking die bescheidener is. Maar je hebt wel alle extra's, dezelfde geluidskwaliteit et cetera voor een prettige prijs. De collector's editions zullen niet meer worden heruitgegeven.

Productinformatie
Koop-dvd boxset
Titel: Buffy The Vampire Slayer
Releasedata: januari (2 sets), 2 februari (2 sets), 2 maart (2 sets), 6 april (laatste set)
Genre: Fantasy/Horror
Leeftijd: 12
Lenge: ca. 990 min/seizoen

Extra's dvd:
• Featurettes
• Audiocommentaar
• Outtakes
• trailers
• Enzovoort

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron