:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: SKY CAPTAIN AND THE WORLD OF TOMORROW
PERSBERICHT: SKY CAPTAIN AND THE WORLD OF TOMORROW
Bron: RCV - Datum: 2005-04-08 - Geplaatst door: Werner
SKY CAPTAIN AND THE WORLD OF TOMORROW – 2 DISC SPECIAL EDITION

New York in de jaren 30. Wanneer gerenommeerde wetenschappers op mysterieuze wijze verdwijnen en Manhattan aangevallen wordt door vliegende machines en gigantische robotten, gaat reporter Polly Perkins (Gwyneth Paltrow) op onderzoek uit. Ze wordt hierbij geholpen door de heldhaftige piloot Sky Captain (Jude Law). Samen komen ze erachter dat dit het werk is van Dr. Totenkopf die van plan is de wereld te vernietigen. Geholpen door commandante Franky Cook (Angelina Jolie) en technisch genie Dex (Giovanni Ribisi) zijn Sky Captain en Polly onze enige hoop om onze planeet te redden.

De dvd-uitvoering van Sky Captain and the World of Tomorrow, de eerste film die geheel voor blue screen geschoten is, is een uitgebreide dubbeldisc-versie met extra's als audiocommentaar van de regisseur en de producent, de eerste originele versie van 6 minuten, verwijderde scenes en een easter egg. Het beeld is breedbeeld, en het geluid zowel DTS 5.1 als Dolby Digital 5.1.

Specs:
Genre: Actie/avontuur
Regie: Kerry Conran (debuut)
Cast: Jude Law (Cold Mountain, Road to Perdition, The Talented Mr. Ripley), Gwyneth Paltrow (Shallow Hal, View From the Top, The Talented Mr. Ripley), Angelina Jolie (Lara Croft, Girl, Interrupted, The Bone Collector)
Lengte: 107 minuten
Releasedatum: 18 mei 2005
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels DTS, Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling:• Nederlands (optioneel aan/uit)

Extra's:
• Trailers
• Commentaar van producent Jon Avnet
• Commentaar van schrijver en regisseur Kerry Conran en de VFX Crew