:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: BABY EINSTEIN EN TELETUBBIES
PERSBERICHT: BABY EINSTEIN EN TELETUBBIES
Bron: Buena Vista - Datum: 2005-05-25 - Geplaatst door: Werner
BABY EINSTEIN: BABY NEWTON
Vormen ontdekken
Te koop op DVD vanaf 15 juni 2005

Voor kinderoogjes valt er veel te ontdekken. Met deze DVD leert het kind op een muzikale en visuele manier de verrassende wereld van vormpjes kennen. Keer op keer zal het kind blij reageren wanneer er weer zo’n vriendelijk vormpje en vrolijk figuurtje verschijnt. Een vertederend beeld waar ook de ouders van zullen genieten. Rustig en verantwoord. In de filmpjes ziet het kind kleurrijke vormpjes, speelgoedfiguurtjes en alledaagse gebruiksvoorwerpen. De DVD’s hebben een rustig tempo, zodat de kinderoogjes alles goed kunnen volgen. De klassieke muziek op de achtergrond is rustgevend en speciaal voor de kleintjes gecomponeerd. Onderzoek wijst bovendien uit dat klassieke muziek de creativiteit, fantasie en het denkvermogen stimuleert.

Baby Einstein op DVD:
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Frans / Engels
Beeld: 1.33:1 / 4x3.
Speelduur: 27 minuten
Vanaf 1 jaar

Bonusmateriaal:
• Ontdekkingskaartjes
• Poppenshows
• SpeelgoedkistDE TELETUBBIES
- HANDJES, VOETJES, KNIETJES
- KLADDEREN EN KNOEIEN

Vanaf 15 juni 2005 zullen 2 gloednieuwe afleveringen uit de Teletubbiesserie te koop zijn op DVD.

Gedacht en gemaakt vanuit de belevingswereld van kleine kinderen zijn de DVD's van de Teletubbies uniek voor peuters en speciaal ontwikkeld om kinderen te leren het kijken en luisteren te coördineren. De verhaallijn op de DVD’s bestaat uit een aaneenschakeling van steeds terugkerende herkenbare onderdelen, waarbij iedere keer een ander thema centraal staat.

KLADDEREN EN KNOEIEN
Oh-oh! Zie wat een troep het is in Teletubbieland! Soms zijn het Tinky Winky, Dipsy, La-Laa en Po die kladderen en knoeien en soms zijn het ook de machines die er een vieze boel van maken. Maar Noo-Noo ruimt altijd alles weer op. En als de magische windmolen draait, zien de Teletubbies dat de kinderen in de echte wereld het ook leuk vinden om troep te maken.

HANDJES, VOETJES, KNIETJES
Kleine kinderen zullen het leuk vinden om te zien hoe de Teletubbies hun handjes en voetjes gebruiken en samen plezier maken in Teletubbieland. Po versiert het huis met handafdrukken en dan gaan de Teletubbies wandelen. En als de magische windmolen draait, zien ze dat de kinderen ook hun voeten gebruiken. Ze doen aan ballet en spelen voetbal. Maar dan hebben Laa-Laa, Dipsy en Tinky Winky heel vieze knietjes. Ooh nee, zes vieze knietjes! Tijd voor de tubbie-sponzen om ze schoon te maken.

De Teletubbies speciaal samengesteld voor DVD
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Frans.
Beeld: 1.33:1 / 4x3.
Speelduur: 58 minuten
vanaf 1 jaar

UIT HET ARCHIEF