:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: STRAWBERRY SHORTCAKE
PERSBERICHT: STRAWBERRY SHORTCAKE
Bron: Fox - Datum: 2005-08-29 - Geplaatst door: Werner
STRAWBERRY SHORTCAKE
Acht schattige avonturen uit aardbeienland
Ontdek de wereld van Strawberry Shortcake
Vanaf het najaar verkrijgbaar op koop-dvd

Kleine meisjes bekijken het leven graag door een roze bril, en wie kan ze ongelijk geven? Daarom is Strawberryland het land van hun dromen, een warme wereld vol sorgeloos kinderplezier. Geniet samen van deze prachtige dvd's nu de avonden weer langer worden. Strawberry Shortcake is ook heel leuk voor de mama's die hun kleine meid willen verrassen! Alle releases, ook de heruitgaven, blijven ruim beschikbaar gedurende heel het najaar en de winterperiode!

Het Wereldberoemde Aardbeienmeisje
Strawberry Shortcake werd geboren in 1980, heeft drie gouden platen op haar naam staan, en veroverde ook op video de wereld. Maar mevrouw Shortcake gaat mee met de tijd: ze heeft haar outfit verjongd, er zijn de leuke website (www.strawberryshortcake.com) en de computerspelletjes, en uiteraard verschijnen haar avonturen nu op dvd.

Het Allerbeste Huisdier
Strawberry ontfermt zich over een verdwaald hondje met de naam Pupcake, maar haar verwende kat Custard doet er alles aan om te zorgen dat het hondje weer verdwijnt! Dan speelt de gemene Peppermint Fizz vals zodat haar huisdier een wedstrijd wint, tot ze erachter komt dat niemand hoeft te winnen om gelukkig te zijn en plezier te maken!
Releasedatum: 7 september, herhalingsrelease: 26 oktober

Avonturen op IJsjeseiland
Wanneer Honey Pie Pony andere paarden ontmoet op IJsjeseiland, wil ze het liefst gelijk verhuizen. Maar wanneer ze erachter komt dat haar vriendjes haar vreselijk zouden missen, bedenkt ze zich. Later trekt ze de aandacht van de gemene eigenaar van een paardenshow, en moeten de kids samenwerken om haar - en de andere paarden - uit zijn klauwen te houden.
Releasedatum: 7 september, herhalingsrelease: 26 oktober

Meedoen Is Belangrijker Dan Winnen
Tijdens een balspelletje gaan dingen niet zoals Angel Cake het wil en ze gaat met bal en al naar huis. Strawberry en Apple Dumplin' leren haar dat de lol van sport zit in... het lol maken! Een andere keer is Peppermint Fizz zo gebrand op het winnen van de Bijna-Jaarlijks-Gehouden Strawberryspelen dat ze vals speelt! Maar wanneer Apple Dumplin' haar uiteindelijk verslaat leert Peppermint dat het niet uitmaakt of je wint of verliest, het gaat om het meedoen.
Releasedatum: 26 oktober

Het Strawberry Avontuur
Strawberry's vriendinnetje Coco Calypso en haar dierenvriendjes leiden een gelukkig leven op Zeebesseneiland. Maar iemand steelt steeds opnieuw de zeebessen die Coco oogst! Wanneer Strawberry en Coco op zoek gaan naar de dief, ontmoeten ze een verlegen meisje met de naam Seaberry Delight, die een fantastische nieuwe vriendin zal worden! Daarna gaan Strawberry, Rainbow, Blueberry, Coco en Seaberry op zoek naar een verborgen schat. Onderweg ontmoeten ze een levensgrote zeeslang en proberen ze een mysterieuze toverspreuk ongedaan te maken.
Releasedatum: 26 oktober

Opnieuw verkrijgbaar: de eerste vier verhalen!
Meet Strawberry Shortcake

Strawberry Shortcake neemt je mee op haar eerste avontuur! Strawberry Shortcake gaat een feestje organiseren voor haar zusje Apple Dumpling. Ze gaat op zoek naar alle dingen die ze nodig heeft om er een groot feest van te maken. Haar zoektocht leidt naar grappige en mooie plekken zoals Koekjesheuvel, het Chocodiep en Feesthoedjesstad. Ook maakt ze onderweg geweldige, nieuwe vriendjes, zoals Orange Blossom, Angel Cake en Ginger Snap.
Verkrijgbaar vanaf: 7 september

Waar Is De Lente?
In haar tweede avontuur gaat Strawberry Shortcake de lente in. Op die eerste lentedag is het nog koud, waait er een strakke wind en ligt er nog ijs op de grond! Zal die lente echt wel komen? Daar wil Strawberry Shortcake meer van weten, en samen met haar vriendinnetjes Orange Blossom en Ginger Snap gaat ze op zoek naar Lente, een meisje dat dit jaar niet zo veel zin heeft haar werk te doen. Strawberry moet Lente overtuigen dat iedereen haar nodig heeft en dat samenwerken elk klusje leuk kan maken!
Verkrijgbaar vanaf: 7 september

Met Vrienden Gaat Alles Beter!
Honey Pie heeft haar been bezeerd en ze moet in bed blijven. En ze had er nog wel zo naar uitgekeken om nieuwe avonturen te beleven. Om Honey Pie wat op te vrolijken vertellen Strawberry Shortcake en haar vrienden verhaaltjes aan elkaar en zingen ze liedjes. Dan blijkt de dag die zo slecht begonnen was, toch nog heel bijzonder te worden!
Verkrijgbaar vanaf: 7 september

Een Vrolijk Kerstfeest Strawberry!
Strawberry Shortcake wil wat speciaals voor haar vrienden doen, dus gaat ze samen met Honey Pie op zoek naar perfecte cadeautjes in een magisch land genaamd Vakantieland. Jammer genoeg worden haar zorgvuldig uitgezochte cadeaus vernield door een hoop smeltende sneeuwballen. Uiteindelijk leert Strawberry dat vriendschap het mooiste cadeau is dat je kunt krijgen!
Verkrijgbaar vanaf: 7 september

Productinformatie
Genre: animatie
Leeftijd: AL
Lengte: circa 40 - 45 min.
Geluid: Nederlands 2.0 Dolby Surround, Engels 2.0 Dolby Surround, Frans 2.0 Dolby Surround, Duits 2.0 Dolby Surround


Recent nieuws van dezelfde bron